Εχτές το βράδυ ξεφυλίζοντας τα παλαιότερα ποιήματα διάβασα και το ρόδο σου,δε ξέρω πως συγκράτησες τόσα πολλά συναισθήματα αλλά ξέρω πως το ταλέντο σου να συγκινείς είναι μεγάλο,στα ζεστά σου αισθήματα μπερδεύεις τη σοφία του χρόνου με τις λέξεις και το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό.Το τι κουβαλάς και το τι κρύβεις μέσα σου αποτελεί για όλους αντικείμενο σχολιασμού,όπως και ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι τους γύρω σου.Στο τωρινό σου δημιούργημα ήθελα να απαντήσω απο την αρχή γιατί έπιασες τη στιγμή,γραπώθηκες απο την ευκαιρία και το έγραψες,φυσικά και κατάλαβα το νοημά του,μου αρέσει γιατί δεν είναι επιτηδεύμενο
και έχει το θάρρος να αναδιπλώθει,με το ίδιο θάρρος θα ήθελα να σημειώσεις κάτι.
Φυλάκισε η ζωη τα θέλω μας και επέβαλε τα πρέπει.Εξαρτημένοι απο την ίδια τη στιγμή που γενηθήκαμε εως και την τελευταία μας πνοή,χάσαμε την ελευθερία έξ αρχης.Δώσαμε έμφαση σε ανείπωτες χαρές και ασήμαντες λύπες,στα σ' αγαπώ,στα σε μισώ..Ισως στο μέλλον να γίνονται και προσφορές,στα 3 σε μισώ δώρο ένα σ' αγαπώ σε μορφή και πακέτο λύτρωσης.
Καλό απόγευμα..