κι εγω δεν τα πήγαινω καθόλου καλά με τις παραθέσεις.
Καλημέρα Μαργαρίτα...
Εχω την αίσθηση πως απαντώντας μέσω παραθέσεων στο μήνυμα κάποιου, απευθύνεσαι πρωτίστως σε αυτόν...
Με το τελευταίο σου μήνυμα, συμπεραίνω πως μιλούσες γενικά...αν ισχύει αυτό δεν μπορώ να τοποθετηθώ στη γενική σου άποψη....
Σε προσωπικό επίπεδο έχω δηλώσει πως θαυμάζω την δουλειά σου, την κριτική και την συμβολή σου σε πολλά επίπεδα ''εδω''. Θα ήταν άκομψο αν μη τι άλλο, πάνω σε μια δική σου τοποθέτηση να αξιώσω εγώ, οτιδήποτε... Παρεξηγήσεις και περερμηνείες όμως συμβαίνουν εύκολα, ιδιαίτερα στην προκειμένη περίπτωση (κι αυτό είναι κάτι έκδηλο εδω...όσες τροποποιήσεις κι αν έχουν υποστεί τα μηνύματα)...
Επανέρχομαι λοιπόν, αν το μηνυμα σου δεν είχε ύφος προσωπικό...δεν έχω τίποτε να συμπληρώσω...
καλημέρα και καλή συνέχεια...
Η απορία μου είναι επί του "δεν βοηθήσατε τα μέλη να κατανοήσουν πώς θα αξιοποιήσουν σωστά -ως εργαλείο για εσας- την νέα δυνατότητα".
Αν πιστεύεις οτι υπάρχει κάτι που θα έπρεπε να έχουμε πει στους χρήστες, πες το.
Θα απαντούσα ευχαρίστως συγκεκριμένα, αν είχα δει μια εξίσου συγκεκριμένη δική σου απάντηση…ή θα μπορούσα να απαντώ κι εγώ με νέες ερωτήσεις που θα χουν ως αποτέλεσμα, το χάος των αστεριών να ισορροπήσει με το χάος των τοποθετήσεων…
Θέλω να πιστευω πως αυτη, δεν είναι επδίωξη κανενός.
Όταν υπαρξει σοβαρός λόγος αναθεώρησης, θα είμαι στη διαθεσή σας.