Η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι φαν της μουσικης τους κ δεν με κερδησε κανενα αλμπουμ τους παρολαυτα ομως ειναι φανερο οτι προκειται για ενα σεβαστο κ αρκετα ποιοτικο συγκροτημα "υψηλης αισθητικης" αν θελεις κ καπως χτυπησε πολυ ασχημα το συγκεκριμενο εξωφυλλο στο ματι μου.Η μουσικη τους βγαζει εναν ρομαντισμο που δεν μπορω να καταλαβω πως μπορει να "δεσει" με το κομπιουτεραδικο εξωφυλλο.Το "turn loose the swans" με το αγαλμα κ τα λιωμενα κερια ας πουμε ηταν αρκετα καλο κ εξυπνο εξωφυλλο.Δεν απεφυγα να σχολιασω το αλμπουμ για να το παιξω υπερανω κτλ απλα δεν ειμαι αρμοδιος να το σχολιασω.
Αυτο που μπορω να σχολιασω ομως ειναι οτι τα εξωφυλλα πανε απο το κακο στο χειροτερο.Εχω κ μια προκαταληψη μπορεις να πεις κατα του συγκεκριμενου τυπου εξωφυλλων αφου το μοναδικο αλμπουμ πραγματικα σπουδαιο με τετοιο εξωφυλλο που μπορω να θυμηθω ειναι το theli των therion.Ειναι αστειο να βλεπεις μπαντες διασημες για τα εξωφυλλα τους οπως οι μειντεν ας πουμε να κυκλοφορουν εξωφυλλα σαν αυτο του "dance of death".
Θα μου πεις "τωρα καλα σε δισκοκριτικη mdb τι μου αραδιαζεις για εξωφυλλα?" κ οντως ειμαι εντελως οφ τοπικ απλα μαρεσει η μουσικη να παει πακετο με το εξωφυλλο,απο τους mdb περιμενα κατι παραπανω κ δεν αντεχω αλλο να βλεπω τετοια εξωφυλλα που σιγουρα οι εταιρειες τα επιλεγουν αντι για τις μπαντες.(παραληρημα

)