οκ.....σεβαστή η (ανωριμα για μια ακομα φορα διατυπωμένη) αποψή σου...εσύ που δεν είσαι πιτσιρικάς....θα μου εξηγήσεις κάτι...? ειναι δυνατόν να στερέψει κάποιος από εμπνευση όταν η εμπνευσή του είναι F G Am ή D C Em.....?
αφού ξές τόσα πολλά απο μουσική θα μπορούσες να μου το απαντήσεις αυτό τουλαχιστον....? η μήπως κάνω λάθος? απο το iron maiden μεχρι τώρα.....ως επι το πλείστον τα τραγούδια είναι φασολάδες.....ε.....θα δυσκολευτεί κοτζαμαν harris να βγάλει άλλη μια? και ξανατονιζω ότι τους maiden τους λατρεύω....αλλα έχω μαθει να ειμαι και αντικειμενικος ανωριμε -μη πιτσιρικα- φίλε μου....και αν ήταν να διαμορφώνω την αποψη μου βλέπωνας απλώς και μονο τις διαφορες κριτικές.......θα μουν για κλαματα....ευτυχως έχω γούστο,αποψεις και κρίση........
και τι παει να πει αυτο;;;;; δλδ τα blues που ειναι ΟΛΑ βασισμενα πανω σε 5-6 patterns (δωδεκαμετρο, εικοσιτετραμετρο κλπ) εχουν στερευσει;;; εχω ακουσει οτι τραγουδι εχουν βγαλει οι maiden φιλε μου και ποτε δε με ενοχλησε κατι τετοιο παρολο που ολοι το πιπιλανε. και αμα το πας ετσι οι metallica εχουν συνθεσει ολα τα τραγουδια τους σε 3 κλιμακες.δεν εχουν ξεφυγει καθολου κι ομως κανεις δεν λεει οτι επαναλαμβανονται.αμα θες ετσι να το βλεπεις ετσι θα το βλεπεις . αν απλα σου αρεσουν τα τραγουδια σου αρεσουν.το γουστο δεν εχει λογικη και αυτο ειναι! και αφου η μουσικη τους συνεχιζει να εχει ανταποκριση -και μαλιστα στο ιδιο κοινο που ειχαν, σημαντικο αυτο..- τοτε η συνθεση τους ειναι μια χαρα.και ειναι απο τα λιγα γκρουπ που και σε μικρα παιδια που δεν προλαβαν fear of the dark και Number of the beast εχουν ασκησει τεραστια επιρροη ακομα και με τα αλμπουμ που λεςο ιτ δεν προσφερουν τπτ
ρε καρντασι θα με τρελανεις....? σου μιλησα καθολου για μεταλλικα και το πιπιλας συνεχεια? βλέπεις ενα nick και αρχίζεις να λες ότι θες...ημαρτον.....οκ...δεν ταιριαζουν οι γνωμες μας....τελος.....απλα σου ξαναλεω......επειδή σεβομαι τους maiden....δεν θα τολμουσα ποτε να πω δισκαρα ότι κυκλοφορησε απο το 90 μεχρι σήμερα.....
ρε παιδια... cooooool για τους maiden μιλαμε... ενταξει ειναι γνωστο τι παιζουν εδω και και 2 αιωνες...
για ποια μουσικη μιλαμε?? mayhem οντως ο τελευταιος δισκος ηταν αψεγαδιαστος...
οπως ειπωθηκε και πιο πανω... ο The Lies I Sire ειναι πραγματικα διαμαντι!!
αλλα θα επιμεινω...
Neurosis .- 
το ordo ad chao ήταν άξια και φυσική συνέχεια του de mysteriis.....λες και σταματησε ο χρόνος εκεί...

και το the lies i sire δεν το περιμένα τοσο μα τόσο καλο...με εντυπωσιασαν παλι οι mdb.....
για neurosis.....ποτε δεν ειχα ιδαιτερη σχέση με την συγκεκριμένη μπάντα..βασικά δεν έτυχε να την ψάξω πολύ.....θα το κανω κάποια στιγμή και θα επανελθω....