Αποστολέας Θέμα: Ζουμ τριαλαλόμ.  (Αναγνώστηκε 7847 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος papous

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Έτσι να συμβιώνουμε, σαν τον σκύλο με τη γάτα...
    • Προφίλ
Απ: Ζουμ τριαλαλόμ.
« Απάντηση #25 στις: 23/04/09, 12:17 »
Πραγματικά Νέε Κιθαρωδέ, κι εμένα με ξένισε αυτή η αντίδραση σε μια απλή κριτική. Λες και ήταν στημένη! Εδώ κάποτε είπα σε κάποιον να σταματήσει να γράφει και δεν με έκραξε κανείς!
Όμως όντως δεν είναι δυνατόν όλα τα ποιήματα του ίδιου ποιητή να έχουν την ίδια ποιότητα. Κάθε ένα έχει και την δική του, την διαφορετική. Γι' αυτό είναι και διαφορετικό ποίημα.

Αλλά Θοδωρή μου, εσύ πάλι επιδιώκεις να γενικεύσεις την κουβέντα. Για τι τέχνες και Τέχνες αναφέρεσαι? Κι αν είναι να αναφέρεσαι σε ατάκες τουλάχιστον σταθεροποίησε τις απόψεις σου ως προς την προελευσή τους:

"Η Τέχνη δεν πρέπει να αντανακλά σαν τον καθρέφτη, μα σαν φακός να μεγεθύνει",
Βλαδίμηρος Μαγιακόφσκι:

Κάποτε άλλοτε είχες πει ότι ήταν ατάκα του Μπρεχτ....
Κι σου είχα απαντήσει πως είτε όταν αντανακλά είτε όταν μεγενθύνει πρέπει να το κάνει αναλογικά και όχι παραμορφωτικά.

Τέλος πάντων, καλό είναι να μην χρησιμοποιείτε ατάκες άλλων για να στηρίξετε απόψεις σας και μάλιστα ξεκομμένες από το πλήρες κείμενο. Μπορεί να αλλάζει εντελώς το νόημα.
Ανεξαρτήτως αυτού φαντάζομαι πως είστε αυτόνομες προσωπικότητες, ποιός ο λόγος να χρησιμοποιείτε υποκειμενικές σκέψεις άλλου και όχι τις δικές σας?

Μπράβο βρε Χοληδόχε!!! Αμέσως έπιασες το ένα από τα μεγάλα πι! Κοντεύεις και για τα επόμενα?
Δεν στενοχωριέμαι για ότι έχασα αλλά για ότι θα μπορούσα να είχα κερδίσει. Αυτό που είχαμε το κουβαλάμε πάντα, αυτό που δεν κερδίσαμε το ονειρευόμαστε.

Αποσυνδεδεμένος Θοδωρής

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: 23/04/09, 18:43 »
Δεν γενίκευσα την κουβέντα ,απλά ανέφερα τι θεωρώ ότι πρέπει να χαρακτηρίζει κατά την άποψή μου ένα δημιούργημα .Ως προς το άν πρέπει να χρησιμοποιούμε αποφεύγματα άλλων ,πολύ ειδικών στο θέμα ,νομίζω ότι όχι μόνο είναι χρήσιμο ,αλλά και αναγκαίο για να βγαίνουν πιο σαφή συμπεράσματα.Δεν νομίζω ότι κανείς απο εμάς θα μπορεί να έχει καλλίτερη και πιο μεστή άποψη για τέτοια φιλοσοφικά θέματα .Αλλο οι προσωπικές απόψεις του καθενός ,που συζητιούνται ως προς την ορθότητά τους και άλλο τέτοια σοφά αποφεύγματα.
Και τέλος γιατί νομίζω ότι ξεφεύγουμε από το θέμα ,είναι γεγονός ότι οι δημιουργοί σε πολλές περιπτώσεις ,αν και δείχνουν να ζητάνε γνώμες ,απόψεις και κριτική ,αντιδρούν περίεργα ,όταν οι απόψεις καυτηριάζουν κάποιο δημιούργημά τους .Δεν μπορεί η κριτική να είναι πάντα θετική ,έχει και άλλες πλευρές ,που πολλές φορές είναι πιο χρήσιμες στον δημιουργό ,αν τον ενδιαφέρει βεβαίως η βελτίωσή του.Αυτά και δεν νομίζω ότι βοηθάει μεγαλύτερη επέκταση της συζήτησης .

Αποσυνδεδεμένος Lo.Lee.Ta

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Venceremos
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: 30/04/09, 16:19 »
ΠαΠΠού γι αυτό διάλεξες τέτοιο ψευδώνυμο ε ? Άντε να σε φτάσω τώρα!!!
Adios Muchachos!

Αποσυνδεδεμένος papous

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Έτσι να συμβιώνουμε, σαν τον σκύλο με τη γάτα...
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: 04/05/09, 20:59 »
Αλλο οι προσωπικές απόψεις του καθενός ,που συζητιούνται ως προς την ορθότητά τους και άλλο τέτοια σοφά αποφεύγματα.

Δόξα τω Θεώ, όλοι οι σοφοί είναι πεθαμένοι οπότε όλες οι απόψεις απαιτείται να συζητιούνται ως προς την ορθότητά τους ακόμα και εάν αποδίδονται σε σοφούς!

Πάντως όλοι θα πεθάνουμε, που ξέρεις τι μας επιφυλλάσει η τύχη!

Χολιδόχε, μου φαίνεται ότι δεν γνωρίζεις το ποίημα των 45 Π....
Δεν στενοχωριέμαι για ότι έχασα αλλά για ότι θα μπορούσα να είχα κερδίσει. Αυτό που είχαμε το κουβαλάμε πάντα, αυτό που δεν κερδίσαμε το ονειρευόμαστε.

Αποσυνδεδεμένος Lo.Lee.Ta

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Venceremos
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: 06/05/09, 10:48 »
Παππού πρέπει να μου το μεταδώσεις οποσδήποτε!
Adios Muchachos!