Από τα πολύ δύσκολα ποιήματα στο γράψιμο. Έστιβες μάλλον πολύ ώρα τον εγκέφαλο σου Croolie!
Πολύ καλό φίλε μου. Πολύπλοκο βέβαια με υπερπλούσιο λεξιλόγιο, κάτι σαν να ανοίγω τον χάρτη της Ελλάδος!
Σα να μου φαίνεται ότι όλα είναι στημένα ε ? Σα να φορά το δάχτυλο περίτεχνο δαχτυλίδι και να κοιτάμε πάνω του και όχι εκεί που δείχνει.
Σα να μην μιλά το ποίημα αποκλειστικά για την ποδοσφαιρική τακτική, αλλά και για την πολιτική.
Σα να έχει τυφλωθεί και ο κόσμος που παίρνει 800 ευρώ σε αντίθεση με τους "ποδοσφαιριστές" που καθαρίζουν κάμποσα εκατομύρια το χρόνο, παίζοντας το παιχνίδι που παίζαμε στο δημοτικό και στο γυμνάσιο.
Σα να μου φαίνεται, από όσα βλέπω, ότι πολλοί αδειάζουν την τσέπη τους, το χρόνο τους, τις ιδέες τους, σε ανθρώπους που δεν έχουν να κάνουν κάτι περισσότερο από τον υπόλοιπο υποφέροντα κόσμο και όμως ανταμοίβονται με χρυσό για τις υπηρεσίες τους.
Πολλές φορές έχουμε συζητήσει για τον Θεό στο forum, κάποια στιγμή θα πρέπει να συζητήσουμε και για τους "Επίγειους Θεούς" που έχει φτιάξει ο άνθρωπος, δίχως να υπάρχει λόγος.