Ύστερα απο ερευνα αγορας και αρκετο ψαξιμο, ακολουθησα τις συμβουλες καποιου μαστορα, ο οποιος οχι μονο δεν κυτταξε πως θα μου τα πάρει ο ανθρωπος αλλα ίσα ισα μου είπε ιδεές και πράγματα για να μην πετάξω λεφτά άσκοπα.
Πήρα λοιπόν το pickguard που ήταν βαμμένο με spray και τρίψε-τρίψε το έφτασα στο αρχίκό του παλιο vintage χρώμα. Το ίδιο έκανα και με κάποια χτυπήματα πάνω στην κιθάρα που τα έτριψα και την "πάλιωσα".
Εκεί που δεν υπολόγησα χρήματα ήταν στα ηλεκτρικά, καθώς την αρμάτωσα με καλά αμερικάνικα ανταλακτικα.(Ευτυχως σκαμπάζω απο ηλεκτρινικα)
Έβαλα και ένα διακοπτάκι για να παίζω και με τους 3 μαγνήτες ή με bridge και nacke μαζι!
Και τώρα σειρά έχουν οι μαγνήτες! Και γιαυτό θα ήθελα την προσωπική σας γνώμη.
Σκεφτόμαι να της βάλω tex mex η texas special ή τελος πάντων κάτι σε κλασσικό τέτοιο style.
Δεν είμαι επαγγελματίας κιθαρίστας, ούτε απλά καθαρόαιμος κιθαρίστας. Αυτο που θέλω είναι να φτιάξω ένα αξιοπρεπές οργανάκι
με κάποιο ήχο για να συνοδεύω τα κομμάτια που γράφω,κανά σολάκι, ή να παίζω ρυθμικά όταν τραγουδάω.
Αλλα να σας πω και κάποια παραδείγματα για να πάρετε μια άποψη. Βασικά παίζω εληνικά ροκάκια
Υπογεια Ρευματα (stratocaster), Ενδελεχεια (Stratocaster και Telecaster),Σιδηρόπουλο, Socrates(Σπάθας θεος),Τρυπες,Διάφανα Κρίνα κτλ.
Επίσης μου αρέσει πολυ και ο ήχος του Hedrix και των Floyd.
Βασικά ζητάω 1 bridge και 1 neck μονοπηνους
Αυτοί είναι αρκετα οικονομικοι! Λέτε να μπορώ να κάνω την δουλεία μου?
http://musica.gr/pegasus/h002/showproduct.php?code=25773&pcode=H002_I0025773Περιμένω τις γνώμες σας! Ευχαριστω!