Αν παλι το stock δε με καλυπτει τοτε το συζηταμε. Να πας στον telegun η οποιον καταλληλο, να σου κανει ενα κοστουμι αν γινεται. Αλλα οχι οτι θα αλλαζα κατι γιατι ειναι χαλια...Και νομιζεις οτι θα βγει κατι καλυτερο η κατι διαφορετικο??? Η για να το θεσω αλλιως αν στοχευεις στο καλυτερο και με βαση τη δικια σου λογικη(?)
α) θα αγοραζαν ολοι μονο marshall κτλ του 70 καλη ωρα. Γιατι μονο τοτε τους φτιαχνανε καλα.
β) Θα αγοραζαν ολοι φτηνα κυκλωματικα αντιγραφα για να αλλαξουν τα φτηνα mesa καλη ωρα υλικα με κορυφαια. Τι να τον παρω τον ακριβο συγχρονο marshall/mesa? αφου δεν ειναι καλος...
γ) Ως αποτελεσμα η αγορα θα ειχε στερεψει απο mark 5150 κτλ ολα αυτα που απο οτι βλεπω μονο σε εσενα δεν αρεσουν~~!
Ειπες...ώστε να ξέρεις τι επιλεγείς να αγοράσεις… Δε με νοιαζει! Με λενε Γιωργο και παιζω κιθαρα!!! Το οποιο σημαινει οτι πρωτα απο ολα θελω να εχω καλο η κακο το δικο μου γουστο και να το ευχαριστιεμαι, οχι να αγχωνωμαι για το τι εχει μεσα! Μυ ποιανιιιιιιι''''ς που λεμε και στα Τρικαλα? H πως ειχε πει ενας σε ενα θεμα στο κιθαρα? Ας εχει κ δυναμο απο ποδηλατο!!!
Το bulldozer ειναι οικονομικο... Στην αμερικη αν εισαγοταν ποσο θα εκανε? Εχεις δει ποσο πανε τα koch και τα marshall εκει? Συγκριτικα με αμερικανικες φιρμες? Θα επαιρνες mesa μεταχειρισμενο (γιατι σκαει ο τοπος εκει...) η fame? Που σιγα μη το εβρισκες σε ποσοτητες...
Παρεμπιπτοντως η μονη εταιρεια που σε νταβατζο αυτο(γιατι δεν υπαρχει το ρημα αυτο...) ειναι η diezel στις καμπινες. Το παραμυθι με τη μιξη poplar και ουκουμπουλου πως το λενε αυτο το ξυλο, το πουλουσανε στην αρχη. Οπως και για τα joints. Και τι εγινε οταν μεταφερανε την παραγωγη στην αμερικη (για τις καμπινες)? Δεν υπηρχε διαθεσιμη ξυλεια και το γυρισανε σε μονο Poplar(αυτο που βρηκανε...οικονομικα βιωσιμο στην Αμερικη). Δηλαδη αυτο ειναι μη συμβιβαστικη προσεγγιση απο μια εταιρεια καλυτερη απο τη mesa η τη marshall??? Ασε ευχαριστω. Απετυχαν στις πωλησεις, ξανα γυρισαν στη Γερμανια. Ακομη προωθουν, οτι μονο με τις καμπινες μας θα ακουστουν σωστα τα μοτορια μας...
Ότι θέλεις (η’ έχεις…) του βάζεις από καμπίνα και Παίζει… Με αυτο και μονο θα ηθελα πραγματικα να μη σχολιασω τιποτα αλλο...αλλα αφου τα γραφεις... Παρε οποιον χαρακτηριστικο ενισχυτη θελεις, και περασε τον απο καμπινα που δε φτουραει. Θα παρεις κατι που ουδεμια σχεση εχει. Ενας φιλος εβαλε το recto απο καμπινα jubilee combo. Παει ο recto χαρακτηρας. Εβαλε το jubilee απο καμπινα recto. Παει το jubilee στοιχειο. Ας ηταν κ πολυ ωραιος σαν ηχος, αλλα δεν ηταν αυτο για το οποιο κυνηγας ενα θρυλικο μηχανημα ειπε. Αλλαξε μεγαφωνα με το Laney AOR-jubilee συνδυασμο. Oλα αλλαζαν τοσο που πραγματικα νομιζες οτι αλλαζες ενισχυτη. Ισοπεδωτικες διαφορες. Για παιξε red knob twin απο brunetti καμπινες και ελα μετα να μιλησουμε για το bulldozer. Σκαβει τοσο ο ηχος που παθαινεις πλακα. Για βαλε τον στα fender special design original μεγαφωνα του-καμπινα και δε θα το πιστεψει κανεις οτι προκειται για τον ιδιο ενισχυτη.
Ούτε σε Νταβατζηλίκωνει στις Τελικές Λυχνίες…Δηλαδη ειναι κακο που με το fix bias δε χρειαζεται να πληρωνω συντηρηση? Και θα εχω σταθεροτητα στο αποτελεσμα σε μεγαλο βαθμο. Μπραβο ειναι σα να μας λες, οχι πρεπει να πατε συνεχεια στο μαστορι για αλλαγη λυχνιων και μονο. Και λεφτα! Απλα μου δινει την επιλογη, με τις ιδιες λυχνιες(ας μην ειναι οι δικες του. Οι eurotubes π.χ. ξερουν τις προδιαγραφες και σου προτεινουν αντιστοιχες...) να εχω σταθερο ηχο. Και αν με πειραζει τοσο πολυ, εκει ειναι που πετας μια μοντα και ρυθμιζεις το bias κατα το δοκουν. Στη boogie στελνουν σχεδια για το πως να κανει ο τεχνικος τετοια πραγματα αν δεν υπαρχει επισημος κοντα σου, αλλα αν πουν ευγενικα οτι ακραιες τιμες, και μαρκες λυχνιων αγνωστων προδιαγραφων δεν επιτρεπουν να ισχυει η εγγυηση, δεν το βρισκω παραλογο.
Επισης ο τυπας απο τους rammstein παιζει με engl πλεον. Το αλλο μισο του ηχου τους ειναι η τρανζιστορ πλευρα: tech21 sansamp psa 1.1 Και παντα δηλωνε οτι απο ολους τους rectifier που επαιζε προτιμουσε εναν και μονο ενα stock κιολα. Τον πρωτο που αγορασε οταν πρωτοβγηκε σε μια εκθεση. Και οτι ναι μεν του αρεσει αλλα δε του εφτανε μονο η λυχνια σαν ηχος. Μη το ανοιξουμε αυτο τωρα. Οποτε αν στηριζεται η voodoo mods σε ενα mod που εκανε εγω δεν εχω λογο να την πιστεψω. Ακομη και να μονταρισε τον πρωτολειο εκεινο recto, ε τι να κανουμε καποια πραγματα χαλανε. Σα να ζηταει διαφημιση. Δε με νοιαζει! . Να σου ξεκαθαρισω και κατι αλλο. Ουτε οι marshall μου λενε κατι, και δυστυχως η ευτυχως τους χρησιμοποιω σε καποια Live γιατι ταιριαζουν, ουτε οι rectifier. Το ιδιο δε μου αρεσει ο ηχος του rectifier αλλα, δεν παυει να ειναι οροσημο. Και ας ειναι mesa boogie. Αυτο το σεβομαι. Ολους τους αλλους που λες εσυ, σαφως το ιδιο, αλλα αν το θελεις κ ετσι ελαχιστα τραγουδια και ηχοχρωματα γραφτηκαν με αυτους που να με νοιαζει, παντα προσωπικα. Και να υπηρχε ενα κενο στην ιστορια, που να καταπινε ολες τις single coil κιθαρες και τους ενισχυτες αυτους, θα σου απαντουσα πολυ απλά τοσο το καλυτερο. Αλλα, ανηκουν εκει οσο και οι πιο μοντερνοι ενισχυτες που ευκολα απορριπτεις.
Και η ερώτηση μου: ”Που είναι ο υποτιθέμενος σεβασμός του Randall Smith προς τον πελάτη του…
Όταν ο Randall Smith καταργεί το μοντέλο –του όποιου- Mesa-Boogie ενισχυτή του πελάτη του.
Που ο –οποίος- πελάτης του, τον έχει χρυσοπληρώσει για να τον αγοράσει…
Και ο Randall Smith τον αφήνει παντελώς ακάλυπτο στην όποια βλάβη που μπορεί ο ενισχυτής να έχει η’ να βγάλει...”
Δεν έχει ακόμα από σένα απαντηθεί… Εμ θελω μια μερα να διαβαζω παραληρηματα. Πρωτα απο ολα, σιγα μη ξεκολωθει στα reissue η boogie. Αναγκη για μετρητο δεν εχει! Δευτερον σιγα μη δε μπορουν να επιδιορθωσουν την οποιαδηποτε βλαβη. Ισως τα μαστορια της γειτονιας να μη μπορουν. Οπως ειπε ενας που φτιαχνει ενισχυτες στο sloclone και παλι το να φτιαξεις μια κοπια plexi και μια κοπια mark IV ειναι το ιδιο με το να φτιαξεις ανεμοπλανο και διαστημικο λεωφορειο της Nasa. Τριτον ο μισος live ηχος του hetfield ειναι στημενος απο τη boogie. Ακομη και οι μεταλλικες καμπινες, που εχει μεσα τις κανονικες καμπινες της κιθαρας(κατι σαν isolation) καπου ειχα διαβασει οτι ηταν boogie ιδεα.Triaxis με διαφορους τελικους. Μια χαρα βγαζει τον ηχο στο Live γιατι να βγαλει εξω τον crunch berries??? (ο διασημος mark IIc+ του) Πλεον εχει και ενα vh4 ξερεις. Ωστοσο ο peter stapfer της diezel, ειπε οτι χρωσταει ενα τεραστιο ευχαριστω στους metallica σα τζαμπα διαφημιση αφου δεν εχουν μιλησει ποτε! Μονο μια φορα εκαναν συντηρηση στους vh4 του hetfield σε ενα Live στη Γερμανια...Κατα τα αλλα ολοι αυτοι ειναι πληρωμενοι οπως λεει το παραφρασμενο ρητο του πρωην πρεζονιου-καταπληκτικου μεν κιθαριστα που αναφερεις που παρατησε τις esp οχι γιατι ηταν κακες κιθαρες, καταπληκτικες ηταν λεει, αλλα γιατι η dean του εδωσε καλυτερα χρηματα!!! Eιλικρινης ο dave! Με την Line6 ομως θα τον εβγαζε το signature παρολιγο, και το χρησιμοποιοησε σε Live και album αν θυμασαι. Αλλα για σενα αρκει που παιζει marshall.
Τεταρτον καλα κανει και τα καταργει. Καλα κανει. Πραγματικα. Αν προσεξεις την εξελιξη, πηγε απο μονοκαναλο(μπλιαχ!) σε δικαναλο με κοινα ρυθμιστικα(μπλιαχ! παει το καθαρο και το βρωμικο συμβιβασμος) σε τρικαναλο με τη λογικη των κοινων ρυθμιστικων, στα δυο πρωτα καναλια, και ανεξαrτητο lead καναλι και επιλογες για τον τελικο τη λουπα κτλ, σε ανεξαρτητο τρικαναλο, με μνημες πληρως για το graphic eq ανα καναλι, και επιλογες για την κατασταση του τελικου, ενω τη μιξη τελικων λυχνιων την ειχε προφανως απο παλιοτερα... Λες να επρεπε να μεινει μονο στο μονοκαναλο? Ενισχυτες σα το road king και το mark V, ναυαρχιδες κ οι δυο και να θες δε γινονται point to point.