Υπνοβάτη... Είναι δύσκολο (κατά τη γνώμη μου πάντα) αυτό που προτείνεις, τόσο από άποψη πραγματοποίησης όσο και ουσίας.

Θεωρώ ότι το μεγαλύτερο μάθημα/σχόλιο που πήραμε για την προσπάθειά μας ήταν το ίδιο το τελικό mix. Ακούγοντάς το, αρκετές ακόμα φορές και με προσοχή, έβγαλα πολλά συμπεράσματα, τεχνικά, εκτελεστικά, μουσικά. Πραγματικά είναι φοβερό σχολείο να ακούς τον εαυτό σου σε "αντιπαράθεση"

με άλλα άτομα του επιπέδου του mike.
Με αυτή την παρατήρηση, θεωρώ ότι η τοποθέτηση του mike είναι σωστή. Δεν θα μπορούσα να κριτικάρω τα άλλα παιδιά γιατί αφενός δεν ξέρω αν έκαναν το καλύτερο δυνατό, αφετέρου δεν νομίζω να βοηθούσε σε κάτι. Μέσα από ένα απόσπασμα του λεπτού, δεν μπορεί κανείς να πει πολλά πράγματα. Π.χ., για το δικό σου σόλο, το μόνο που θα μπορούσα να αναφέρω και εγώ είναι το θέμα του ήχου που θα μπορούσε να ήταν καλύτερος, αλλά αυτό έχει να κάνει κυρίως με τον ήχο των παιδιών πριν από εσένα, αν ήσουν μόνος σου δεν θα τον έλεγα άσχημο (και αυτό είναι ένα από τα πράγματα που έμαθα από το τελικό κομμάτι).
Τώρα, η ιδέα να ξαναηχογραφήσω στο ίδιο backing δεν με ενθουσιάζει

... Ήδη το σιχαθηκα από το "recording session". Ευχαρίστως πάντως θα άκουγα και θα σχολίαζα (αν αυτό ήταν επιθυμητό) την καινούρια προσπάθεια όποιου παιδιού το ξαναπροσπαθήσει!!!
Υ.Γ.: Αν δεν αντιλήφθηκα ακριβώς την πρότασή σου, ζητώ την κατανόησή σου... έπεσε βαριά η γαλοπούλα...