Αν και δεν ήμουν στο στούντιο, έστω μέσω τηλεφώνου, τόσο εγώ όσο και άλλοι εκπρόσωποι του "...για ένα σου Χαμόγελο" νομίζω πως δώσαμε αρκετές πληροφορίες για το ψ. αυτό βιβλίο και κινήσαμε το ενδιαφέρον των ακροατών. Προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένη από την φιλοξενία της εκπομπής και από το στήσιμο της παρουσίασης. Και μάλιστα η Καβάλα είναι ανοιχτη και για παρουσίαση του βιβλίου σε χώρο με ζωντανό κοινό. Ελπίζω να τα καταφέρουμε κάποια στιγμή.
Λάμπρο,
όπως σου είπα, υπήρχε βάση και πολύ σοβαρός λόγος κι όταν υπάρχει πάθος και αξία σε κάτι, το λιγότερο που οφείλουμε να κάνουμε είναι να το μεταφέρουμε έστω κι ένα βήμα πιο πέρα...και πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου. Στο άνοιγμα του βιβλίου σε όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούμε!
Θα ήθελα πολύ την γνώμη όσων άκουσαν την εκπομπή, αυτών που συμμετείχαν στο ψ. βιβλίο αλλά και όλων των μελών του Kithara.gr. Είναι σημαντικό για τις επόμενες παρουσιάσεις. Τι θα ήταν καλό να προσθέσουμε, που θα ήταν καλό να επιμείνουμε. Περιμένω τα σχόλιά σας!
Αν κάποιοι θέλατε αλλά δεν καταφέρατε να ακούσετε την παρουσίαση στην εκπομπή σήμερα, αύριο στις 3 το μεσημέρι έχει επανάληψη
http://easyradio.gr/alpharadio