Ιδου το ερωτημα
Με λένε Ανδρέα ,ειμαι 23 ετων και θελω να ασχοληθω με το αθλημα.
Πολλοι λενε οτι ειναι καλο να αρχισουμε πρωτα απο κλασσικη και μετα να παμε ηλεκτρικη.
Εμενα ομως μου αρεσουν ροκ και μεταλ τραγούδια.
Αλλα αν θελω να παιξω σε εναν φιλο μου με ηλεκτρικη θελω τον ενυσχυτη..
και αν θελω μια μερα να παιξω με φιλους στην παραλία;
Πολλοι λένε οτι η ηλεκτρονική εινα το πιο ευκολο οργανο γιατι ολα τα κανει η παραμορφωση.
Ευχαριστω εκ των προτέρων για την βοηθεια και τον χρόνο σας.
Γεια χαρά!
Από οτι βλέπω δεν νομίζω ότι ξέρεις τι ακριβώς θέλεις.... Γουστάρεις rock/metal, θέλεις να μπορείς να παίξεις σε ένα beach party, βαριέσαι να κουβαλάς ενισχυτή... Προφανώς δεν γίνεται να τα έχεις όλα αυτά με μία κιθάρα.
Αυτό περί "καλύτερα πρώτα με ακουστική" είναι μύθος (πόσο μάλλον ότι ειναι και το ευκολότερο όργανο!

). Η παρουσία της παραμόρφωσης δεν είναι απαραίτητα βοηθητικός. Χρειάζεται πολύ εξάσκηση για να μάθεις τα "κόλπα" της και να την έχεις υπό έλεγχο. Αλήθεια, αυτοί που σου είπαν τα παραπάνω έχουν παίξεί ποτέ τους ηλεκτρική?
Ψάξε λίγο στο forum, θα βρεις πάρα πολλές πληροφοριες. Μην περιμένεις να κάτσει κανείς να σου εξηγεί κάθε λεπτομέρεια, ιδιαίτερα όταν έχουν γραφθεί ΤΑ ΠΑΝΤΑ (ΟΛΑ) σε παλιότερα threads. Όταν εξικοιωθείς με το αντικείμενο (και ξέρεις τι ακριβώς θέλεις) τότε μπορείς να κάνεις συγκεκριμένες ερωτήσεις και θα λάβεις συγκεριμένες απαντήσεις.
Καλή αρχή!
P.S.: Η ερώτηση σου στο δεύτερο post σου δεν βγάζει νόημα έτσι όπως είναι γραμμένη....