Δεν μπορώ να πω, πολλά έμαθα διαβάζοντας τις προτάσεις σας. Επίσης νέες απορίες γεννήθηκαν.
Έψαξα και λίγο και είδα ότι το Morley και το Behringer έχουν κακές κριτικές, σε αντίθεση με το Boss. Καλώς μου πρότεινε ο Μαρμελάκης (το λέω σωστά;) την πώλησή του. Το σκέφτομαι σοβαρά. Το Soundlab του Απόλλωνα δεν υπάρχει πουθενά διαθέσιμο (τι έγινε, όλοι το forum.kithara.gr διαβάζουν;)
Όσον αφορά τον thomsot, ζητώ συγνώμη αν το ερώτημά μου τον προσέβαλε. Δεν έχω τέτοιο σκοπό. Σέβομαι την πείρα όλων. Εγώ είμαι τελείως άσχετος και καινούριος στον ηλεκτρικό χώρο (του μπουζουκιού είμαι βασικά). Γιαυτό φοβάμαι και τον ίσκιο μου. Π.χ. στο σχόλιο του Jesus:
http://forum.kithara.gr/index.php?topic=78317.0 Ο ac4 αν δεν κανω λαθος εχει μονο εξοδο για μεγαφωνο?
Μην συνδεσεις αυτη την εξοδο σε καμια εισοδο ενισχυτη γιατι τα εκαψες ολα!!! Πολύ ήθελε να το κάνω;
Γιαυτό ρωτάω για τα καλώδια. Χρησιμοποιώ λοιπόν άφοβα καλώδια κιθάρας σε όλες τις συνδέσεις. Δεν θυμάμαι πού πήρε το μάτι μου μια συμβουλή να μην χρησιμοποιηθεί ένα είδος καλωδίου γιατί θα κάψει τις λάμπες, δεν θυμάμαι ακριβώς. Υπάρχει κάποια τέτοια περίπτωση;
Θα δοκιμάσω όμως την σύνδεση που πρότεινε ο thomsot (Από το line out ή το Send του loop του Marshall στο input του Vox) και θα σας μεταφέρω την εμπειρία μου.
Keep Walking