Αυτό το backing είχε φτιαχτεί απο ένα κιθαριστικό περιοδικό (ή κιθαριστικό site, θα σας γελάσω...) για να παίξει απο πάνω του ο kotzen, τον οποίο είχε ως "guest".
Υπήρχε λοιπόν μαζί με το backing και transcription του σόλο που είχε παίξει...
Πρίν απο 3 χρόνια είχα ασχοληθεί κι εγω με το συγκεκριμένο (χωρίς να ξέρω την ιστορία με τον kotzen, κάποιος μου το είπε αργότερα..) και είχα γράψει την δική μου version, σε μια εποχή που δεν χρησιμοποιούσα amp+mic για να γράφω (ήταν ένα boss od θυμάμαι σε ένα behringer v-amp pro με μια baja tele...)
http://www.box.net/shared/1a4uzqj4khΤώρα, για τον φίλο profsokin...
Δεν είναι άσχημο, εγω θα έλεγα πρόσεχε λίγο τα bends και το vibrato...(κλασσικά πράματα δηλαδή...

)
Επίσης ο ήχος για τα μέσα που έχεις δεν είναι κακός, αλλά φέρε το mic του laptop όσο γίνεται κοντύτερα στον ενισχυτή, προσπάθησε δλδ να κάνεις κατά κάποιον τρόπο close miking για να ακούγεται λιγότερο ο χώρος και περισσότερο το μεγάφωνο...(Το ιδανικό βέβαια είναι να πάρεις ένα δυναμικό, έστω φθηνό, για να το κάνεις σωστά...)
Θα σου'λεγα επίσης να μην προσπαθείς να παίξεις τόσα πολλά , αλλά νέο παιδί είσαι οπότε, αν θέλεις μην το λαβαίνεις υπόψην σου...