Καλημέρα!
Γράφω μετά από πολύ καιρό στο κιθάρα για να ζητήσω γνώμες και προτάσεις για την αριστερή ακουστική/ηλεκτρακουστική που θέλω να αγοράσω άμεσα.
Γράφω σε αυτό το θέμα επειδή έχουν δοθεί ήδη κάποιες προτάσεις (η Washburn φαίνεται καλή).
Λοιπόν, το budget μου είναι μέχρι 250Ε και ίσως αν περίμενα λίγους ακόμα μήνες κ άξιζε τον κόπο θα μπορούσα να ανέβω στα ~350. Αλλά θα ήθελα να την πάρω άμεσα γιατί θέλω να ξεκινήσω να κάνω πράγματα.
Τα πράγματα που θέλω να κάνω με την κιθάρα θα είναι από πρόβες σε στούντιο, ηχογραφήσεις κλπ. μέχρι lives σε μαγαζιά ή και στο δρόμο κοινώς για όλες τις δουλειές γι'αυτό θα ήθελα να είναι κιθάρα που να έχει ικανοποιητικό ήχο unplugged κ plugged, να μην είναι και πολύ δύσκολη στο παίξιμο κ να έχει καλή αντοχή στην "κακομεταχείρηση".
Πολλά θέλω βασικά απλά θα ήθελα γενικά να πάρω μια κιθάρα που να με περιορίζει όσο το δυνατόν λιγότερο γιατί θα περάσει πολύς καιρός μέχρι να μπορέσω να πάρω μια πιο ακριβή.
Από μερικές βόλτες που έκανα σε μαγαζιά της Αθήνας ηλεμτρακουστικές δεν βρήκα καθόλου, βρήκα μόνο μια ακουστική στο guitar store στα εξάρχεια που πρέπει να ήταν art & lutherie (πήγα πριν 1-2 μήνες) σαν αυτές που ανέφερε κάποιος από πάνω αλλά η τιμή ήταν γύρω στα 250-270 κ δεν ξέρω καν αν την έχει ακόμα. Έπαιξα λίγο και μου άρεσε απλα δεν είναι ηλεκτρακουστική κ αυτό είναι ένα θέμα..
Τέσπα, online στο thomann έχω βρει κάποιες που είναι στην τιμή που θέλω αλλά δεν ξέρω αν αξίζουν:
Υπάρχει και αυτή η ovation
http://www.thomann.de/gr/ovation_cc24sl4_celebrity.htmη οποία είναι αρκετά πιο ψηλά από το budget κ δεν ξέρω αν έχει ικανοποιητική ένταση unplugged γιατί έχω ακούσει ότι κάποιες/οι ovation δεν βγάζουν δυνατό ήχο απο μόνες τους
Τι θα μου προτείνατε; Σχετικά με την αγορά ακουστικης συγκεκριμένα υπάρχει μεγάλο ρίσκο να αγοράσω μέσω ιντερνετ χωρίς να δοκιμάσω πρώτα;
Βασίζομαι πολύ στη βοήθειά σας γιατί από ακουστικές δεν έχω ιδέα!
Thanks!