λοιπόν πήρα την epi τελικά.
Για την epi ultra III λοιπόν....
Τι μου άρεσε:
1) γενικά η κιθάρα κάθετε πολύ ευχάριστα στα πόδια μου (

) και βολέυει απίστευτα αυτό το κενό που έχει στο πίσω μέρος. Έτσι ο θώρακας μου δεν βρίσκει σε γωνία και είναι πολύ πιο άνετο το παίξιμο.
2) ωραίο χρώμα, vintage burst, κούκλα είναι
3) ο ήχος έχει αυτό το les paulιστικο της gibson και οι μαγνήτες έχουν καλό sustain
4) μετρίου βάρους, ιδανικό θα έλεγα.
5) nano mag - ώραια μαγκιά
6) οι χορδές μένουν In tune αρκετά καλά - πολύ καλύτερα από την προηγούμενη μου
Τι δεν μου άρεσε (είμαι ψείρας το λέω)
1) το 1ο τάστο είναι απαράδεκτο. Στο κάτω του μέρος του και στην κορυφή του, εκεί που κάνει το βουναλάκι εχει κάτι σαν χαρακιά και όταν κάνω σήκωμα νιώθω την χορδή να γδέρνεται πάνω του
2) το χρώμα σε ένα σημείο έχει μια γρατζουνίτσα 3 χιλιοστών
3) Υπό το φως της λάμπας το βερνίκι δεν φαίνεται παντού ομοιόμορφο
4) Η γραμμή που κάνει ακολουθεί την περίμετρο της κιθάρας δεν είναι σταθερή στην πορεία της, έχει γίνει με το χέρι το οποίο δεν ήταν σταθερό (απόκλιση κάτι λιγότερο απο χιλιοστό θα έλεγα, αλλά φαίνεται από κόντα)
5) Το κλασσικό πρόβλημα.. Όταν βαράω δυνατά σε μερικά σημεία η χορδή ακουμπάει στα τάστα και κάνει αυτό το (μπρλπμμμ)
6) Το usb είναι για τα πανυγήρια.. Έχει αισθητό delay Και όταν το δοκίμασα με guitar rig δεν μου άρεσε ο ήχος.. Επίσης ο πάνω μαγνήτης (bridge) ΔΕΝ δούλευε με το usb!!!! (αυτό είναι σοβαρό)
7) Οι επαφές της μπαταρίας δεν είναι σταθερές κάπου, οπότε θέλει προσοχή στην αλλαγή μην τραβηχτεί τίποτα από τα ηλεκτρικά της κιθάρας
8 ) Ξέρω ότι κάποια στιγμή θα την αλλάξω για gibson
Αυτά.. Γενικά είμαι ευχαριστημένος? Ναι, 510 ευρώ για το σύνολο είναι τίμια λύση. Ενθουσιασμένος? Όχι ιδιαίτερα.
Προφανώς θα γίνει σετάρισμα, οπότε και θα διορθωθούν μερικά προβληματάκια.