Αποστολέας Θέμα: Γνώμη για TRADITION MTQ  (Αναγνώστηκε 4736 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sefosmaria

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
Γνώμη για TRADITION MTQ
« στις: 26/02/13, 13:21 »
Γειά σας.Έχω βρει μια μεταχειρισμένη TRADITION MTQ και θα ήθελα τη γνώμη σας.Μη μου προτείνετε σας παρακαλώ άλλες γιατί έχω συγκεκριμμένο budget και δε θέλω να μπω σε πειρασμό.

Αποσυνδεδεμένος noe13

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Slow must go on....!!!!
    • Skype - miflitaXD
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • Super Сasual Dating - Actual Girls
Απ: Γνώμη για TRADITION MTQ
« Απάντηση #1 στις: 26/02/13, 14:12 »
βαλε ενα λινκ γτ προσωπικα δε ξερω τι ειναι!

Αποσυνδεδεμένος Απόλλων

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Μονίμως προβληματικός...
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: 26/02/13, 15:11 »
Αν είναι αυτή που φαντάζομαι ότι εννοείς (double cut LP μοντέλο με quilt maple top), δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ. Έψαχνα όμως κάποτε πληροφορίες για ένα semihollow μοντέλο της Tradition που είχα πετύχει σε ένα pawn shop και οι προδιαγραφές που είχα βρει όταν ήταν πολύ καλές. Σώμα και μπράτσο από μαόνι, πραγματικό maple καπάκι πάχους 15 χιλιοστών, αρκετά καλοί wax potted μαγνήτες. Και εμφανισιακά είναι αρκετά ελκυστικές με το quilted maple στο σώμα και τα inlays στην ταστιέρα. Η semihollow που είχα βρει είχε σχετικά λεπτό μπράτσο (άν και οι περισσότερες κιθάρες που κυκλοφορούν έχουν λεπτό μπράτσο για μένα), κατά τα άλλα όμως φαινόταν αξιόλογο όργανο. Δυστυχώς όταν ξαναπήγα στο κατάστημα μετά από μερικές μέρες είχε ήδη πουληθεί.

Μπορώ να ρωτήσω πόσο τη βρήκες και ποιός ακριβώς είναι ο προϋπολογισμός σου;
Διψάς και δεν το ξέρεις...

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: 26/02/13, 17:24 »

Αποσυνδεδεμένος zeoy

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: 26/02/13, 17:32 »
http://smart.noiz.gr/details.php?id=117839

ωραία φαίνεται. γιατί δεν πας να τη δεις μόνος σου; είναι που είναι άγνωστη, τι να σου πούμε κι εμείς;
κάπου πέτυχα να μιλάνε για αυτές στο mylespaul forum και ήταν θετικά τα πράγματα

Αποσυνδεδεμένος kkmspm (φλουτσ)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Black Body Radiation
« Απάντηση #5 στις: 26/02/13, 17:41 »
Με αυτη την τιμη και στον τοιχο του σαλονιου να την εχεις αξιζει....κουκλα η ατιμη.
Εγω θα την επαιζα λιγο και αν το playability ειναι καλο θα την επερνα, θα την πηγαινα κατευθειαν στον κακανιαρη για βαφη( με αυτο το καπακι θα κανει θαυματα) και θα εβαζα ενα σετ μαγνητες της αρεσκειας μου(με τα απαραιτητα split) οποτε θα ειχα με 600 ευρω μια ονειρικη κιθαρα....αν βεβαια το playability ειναι τοσο καλο οσο η εμφανιση.... ::)

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: 26/02/13, 17:45 »
Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σας,αλλά είμαι εντελώς άσχετος και την προορίζω για τον γιό μου που θα το γυρίσει από κλασική...