Αποστολέας Θέμα: THE JOSHUA TREE  (Αναγνώστηκε 3632 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bono u2

• Επισκέπτης
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • Δεν ειμαι punk,ουτε ροκας μα ουτε και Ζαγοραιος
    • Προφίλ
THE JOSHUA TREE
« στις: 10/05/04, 23:24 »
Einai to album pou stin pragmatikotita to exo liosei.16 xronia to liono kai den to variemai.se kathe nea akroasi kainourio flash
..θα σου φέρω πλανκτον,αστρικων πετρωματων τα θραυσματα,μουσικές πλανητων και λουλουδια που βγαινουν στα χασματα..

Αποσυνδεδεμένος Faidwnas

• Θαμώνας
  • Είμαι βλαμμένος και χαίρομαι γι'αυτό!
    • Προφίλ
Re:THE JOSHUA TREE
« Απάντηση #1 στις: 10/05/04, 23:31 »
Είναι απίστευτο...Είναι ουσιαστικά η γένεση ενός απο τα μεγαλύτερα συγκροτήματα...

Αποσυνδεδεμένος bono u2

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: 10/05/04, 23:40 »
otan paizei to exit ginetai seismos
..θα σου φέρω πλανκτον,αστρικων πετρωματων τα θραυσματα,μουσικές πλανητων και λουλουδια που βγαινουν στα χασματα..

Αποσυνδεδεμένος fenderiarhs

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: 11/05/04, 00:25 »
gia osous stenomualous nomizoun oti h kalh hlektrikh kithara einai mono sola o THE EDGE einai enas asxetos kitharistas.Gia tous upoloipous to paixnidi tou me to delay, oi prwtoporiakoi tou hxoi (as einai kala kai o brian eno) o tropos pou epaize kithara se mia epoxh pou ta plhktra mas eixan pnixei kanoun auto to kitharista enan ap tous kaluterous mazi me ta alla iera terata ths rock skhnhs.

Αποσυνδεδεμένος Faidwnas

• Θαμώνας
  • Είμαι βλαμμένος και χαίρομαι γι'αυτό!
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: 11/05/04, 00:28 »
Όπως έχω διαβάσει σε μια συνέντευξή του ποτέ δεν έπαιξε κομμάτι άλλου κιθαρίστα.Όταν έπιανε την κιθάρα το μόνο που έκανε είναι να αυτοσχεδιάζει και να πειραματίζεται με ήχους και τρόπους.Και αυτο φαίνεται σε αυτούς που έχουν ακούσει U2

Αποσυνδεδεμένος bono u2

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: 11/05/04, 00:33 »
einai o kitharistas o opoios edose ena ksexoristo icho .xoris pragmati palava solo alla me ena ksechoristo tropo mas ekane na ton latrepsoume