Μπα όχι δε σας δουλεύω. Σαν μουσική μου αρέσει περισσότερο το στυλ του Αλκίνοου, είναι πιο πολύ μέσα στα ακούσματά μου και συνθετικά μου φαίνονται πολύ όμορφα τα τραγούδια του, πχ στον καθρέφτη κάνει μερικές πάρα μα πάρα πολύ ωραίες μετατροπίες. Όπως και οι στίχοι του με αφορούν πιο άμεσα και με αγγίζουν περισσότερο. Όλα αυτά υποειμενικά.
Οι maiden δεν κατάφερα ποτέ να καταλάβω τί ακριβώς ιδιαίτερο έχουν (σόρρυ Dave, την άλλη φορά που θα σε δω μάλλον θα κρύβομαι

) και ναι ... έχω ακούσει πολύ μεγάλο μέρος της δισκογραφίας τους. Απλώς μου φαίνεται οτι επαναλαμβάνονται συνεχώς, τόσο συνθετικά όσο δομικά και ενορχηστρωτικά ( έλεος με αυτή την ξυστή παραμόρφωση και τις δισολιές ρε παιδιά ! ). Τις σόλο καριέρες τους δεν τις έχω παρακολουθήσει και αν και έχω ακούσει διάφορα καλά πράγματα δεν μπορώ να εκφέρω πραγματικά γνώμη. Πάντως νομίζω οτι η σύγκριση Harris και Κιουρτσόγλου δεν είναι πολύ ευνοϊκή για τον Harris. Δεν ξέρω αν παίζει πιο γρήγορα ή τεχνικά αυτά που παίζει, πάντως δεν θα τον έβλεπα ποτέ να "στέκεται" επιτυχώς μέσα σε ένα σχήμα όπως οι Human Touch που ξεφεύγει από ριφάκια και aggresive feel.
Dream Theater ... Φοβεροί μουσικοί, φοβερά κομμάτια, αλλά και πάλι με ξενερώνουν , νιώθω οτι παίζουν κάτι ψυχρό, κάτι που δε με αγγίζει και ίσως κάτι τελείως έξω από την προσωπική μου κουλτούρα. Δεν ξέρω πως θα μου φαίνονταν αν έπαιζαν κάτι διαφορετικό και πόσο καλοί θα ήταν και σε διαφορετικά στυλ, πάντως δεν το κάνουν και δεν μπορώ να αλλάξω γνώμη χωρίς να ακούσω κάτι άλλο