Κάνε μου μια χάρη ξαναδιαβασε το ποστ μου
http://forum.kithara.gr/index.php?topic=10692.msg157399#msg157399 και πες μου που ΔΕΝ βλέπεις άποψη.
Πες μου που προσέβαλλα κάποιον, που διακωμώδησα ή όπως θες πεστο.
Ξαναδιάβασε τα επομενα ποστ και δες ποιος ΔΕΝ δεχεται την άλλη αποψη και επιτιθεται προσωπικα. (αν δεις στο ονομα αποστολεα και κάποιον παρπεν, μην προσβληθεις, εσυ το εγραψες)
Να σου παραθεσω μερικές ''προοδευτικες κατ΄εσε ιδεες?
Παράλληλα συμπαντα - Κουφια γη και υπογειες πολεις - εξωγήινοι στη γη - φαντάσματα - πολλαπλά μπιγκ μπανγκ - 11 (αν θυμαμαι καλα) διαστάσεις - ταξίδι στο χρόνο - σεισμικά όπλα... και πόσα άλλα.
''Προοδευτικες'' οχι απαραιτητα γιατι συμφωνεις αλλα γιατι αμφισβητουν το συντηρητικο κατεστημενο.
Αν ένας ''επιστημονας'' δεν μπορει να φιλτράρει δεν αξιζει παραπάνω από μια νυκοκοιρά και μάλιστα ειναι πιο επικίνδυνος γιατι μπορει να βυθίσει τους ακροατες του στο σκοταδισμό με επιστημονικό μανδύα.
Δεν αυτοαποκαλούμαι επιστήμονας. Την άποψη μου παρεθεσα η οποια τυγχανει να ειναι και η κοινη λογικη και δεν νομιζω ότι δικαιουται κανείς, Ουτε καν επιστημονας να χαρακτηρίζει είτε εμένα είτε αυτες. Πόσο μάλλον ΜΗ επιστημονας. (Τουλάχιστον όχι παραπανω απο μενα)
Το ότι η επιστημη μας δεν μπορει να δει ως την ''άκρη'' του διαστήματος ή ως την αρχή του χρόνου δεν σημαινει οτι δεν μπορουμε να δώσουμε και ερμηνειες φιλοσοφικές πάντα.
Κι ενα τελευταιο και παω να παιξω με τα κουβαδακια μου.
Είναι άλλο να λες ότι υπάρχουν πραγματα που ίσως δεν γνωριζουμε ακόμα και άλλο να λες ότι μπορει να ανακαλυφθουν νόμοι που αναιρουν αυτους που ξερουμε.
Αυτό ουτε οι παπάδες δεν τολμουν να το ψελλίσουν.
Δεν αρνουμαι οτι υπαρχουν πραγματα που δεν τα γνωριζουμε.
Αρνουμαι (και οχι μονο εγω αλλά και ο γνωστος επιστημονικος κόσμος) οτι μπορει να υπαρχει γωνια του συμπαντος που να ισχυουν νομοι που να αναιρουν αυτους που ισχυουν εδω στο γραφειο μου.
-Αρνουμαι οτι υπαρχει πλανητης που να μπορει να δημιουργηθει κάτι εκ του μηδενος.
-που ενα κι ενα να ΜΗΝ κανει δυο
-που να μπορει η βαρυτητα να απωθει
-που οξυ+βαση να ΜΗΝ κανει άλας
-που μπορει τα ομωνυμα ηλεκτρικα φορτια να έλκονται
-αρνουμαι την αθανασια στην τελικη και μακαρι να κανω λάθος
Ρωτάς :
Ποιός διαβεβαιώνει ότι ισχύουν όλα όσα ξέρουμε παντού στο σύμπαν? Ποιός?
Και ρωτάω
ΠΟΙΟΣ το αμφισβήτησε?