Αποστολέας Θέμα: G3 Live in Denver  (Αναγνώστηκε 11520 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

nicktzimas

• Επισκέπτης
Απ: G3 Live in Denver
« Απάντηση #25 στις: 29/01/05, 09:26 »
Επειδή τυχαίνει να έχω και τα δύο dvd πιστεύω πως ο Johnson είναι απλώς πιο συγκρατημένος και οχι βαριεστημένος.παίζει κανείς τοσο τέλεια οταν βαριεται??Είναι η μουσική του η οποία είναι πιο ηρεμη και συνέπως δεν μπορεί(η μαλλον δεν του βγαίνει) να κανει τις μαλακιες του Malmsteen....O Malmsteen επρεπε να βαριεται με τις χαζομάρες του!!!!

Αποσυνδεδεμένος Iced Jacob

• Παλιός
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: 29/01/05, 12:44 »
Σαν ποιότητα εικονας και γενικά παραγωγής, δεν έχουν καμία σχέση...το Denver είναι πολύ καλύτερο...Του 2001 είναι και πάλι πολύ καλό (εντάξει, με αυτούς δεν γίνεται να μην είναι ) και σιγουρα προτιμώ τον johnson από τον malmsteen (αν εξαιρέσεις τις κλασσικες στιγμές) αλλά ρε , ο άνθρωπος βγαίνει και παίζει...ο Malmsteen είναι performer όπως και να το κάνεις...O Johnson δεν έχει διαφορά να τον βλέπεις...μου άφησε μία εντύπωση ότι βαριότανε που βγήκε...ούτε κίνηση ούτε τπτ...κρίμα...Βέβαια προτιμώ την Strat του από του malmsteen... ;D

o johnson dn ine me gibson pou pezi????
The road to hell is full of good intentions...

Αποσυνδεδεμένος Αύγουστος

• Θαμώνας
  • STRATOCASTER ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
    • Προφίλ
    • Στάθης Δρογώσης Unofficial
« Απάντηση #27 στις: 29/01/05, 19:37 »
Και με Johnson ήταν καλό... Θα θελα πολύ να τους έβλεπα με τον Petrucci
" Ο Θεός κινεί τον παίκτη κι αυτός το πιόνι.
  Μα ποιος Θεός πίσω απ' το Θεό το νήμα υφαίνει;"

Αποσυνδεδεμένος Panos1984

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: 29/01/05, 23:08 »
o Johnson παιζει γενικα με fender stratocaster μονο οταν βγηκαν και οι τρεις μαζι επαιζε με ενα σκαφακι , μαλλον Gibson...

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• Έκπτωτος Άγιος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Elen sila lumenn omentielvo
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: 30/01/05, 09:53 »
Ναι gibson ηταν όταν παίζανε και οι τρείς.
> nicktzimas
ναι ρε, δεν είπα ότι βαριότανε το παληκάρι...έλεος...έιπα σαν να βαριότανε...σε σύγκριση με τον malmsteen πάντα...

και γιαυτό περιμένω σχόλιο από τον Πανο :P :P :P ;D...
My spirit is crying for love so tired of being alone
I Remember He came here to steal, and You are his stealer of souls

http://img74.imageshack.us/img74/4245/53408797vz8.jpg

Αποσυνδεδεμένος MakisSRV

• Παλιός
  • Thor the mighty...Other bands play MANOWAR kill
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: 20/07/07, 00:29 »
Μάγκες ο Μalmsteen για μενα ειναι πιο ωραιος ηχητικα απο τους αλλους δυο.Ο Satriani σιγουρα ειναι εξαιρετικος κιθαριστας και μου αρεσει αρκετα.
Τωρα για τον Vai δεν εχω να πω κατι ιδιαιτερο εκτος του οτι ειναι ο καλυτερος κιθαριστικα απο τους αλλους δυο,αλλα ποτε δεν ημουν fan του.
Η ψηφος μου παει ομως στον Yngwie...Παρολο που αντεγραφε τον guitar God Ritchie Blackmore...Αυτα τα ολιγα.
Ηλεκτρικής κιθάρας μαθήματα παραδίδονται. Ανάλυση Rock/Blues/Metal/Funky τεχνοτροπίας, σύμφωνα με σύγχρονες τεχνικές.Ear training,soloing,αυτοσχεδιασμός.Εκμάθηση θεωρίας.Περιοχές:Aιγάλεω,Νίκαια,Κορυδαλλός,Περιστέρι,Χαιδάρι.

Αποσυνδεδεμένος ScullShot

• Παλιός
  • The Economy Picker!
    • Προφίλ
    • MySpace page
« Απάντηση #31 στις: 20/07/07, 02:37 »
απο τα αγαπημένα μου dvd!  :D
Ο Satriani έχει τα καλύτερα κομμάτια απο όλους, o Vai το καλύτερο show απ'όλους και ο malmsteen το καλύτερο playback απ'όλους  :P
Αλλά σαν σύνολο μ'άρεσε πιο πολυ ο Vai  :)
Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former: Albert Einstein

Αποσυνδεδεμένος Joevaicci

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Τα πάντα Riff...
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: 27/07/07, 12:41 »
Απ αυτό το λάιβ μου χουν μείνει το midmight του Satriani με το τάπινγκ, το Ι know you re here του Vai με την τριπλή κιθάρα και το κομμάτι  του Malmsteen στην ακουστική.
''My advice to aspiring guitarists? -Always wear sunblock and use a condom!'' - Steve Vai

Αποσυνδεδεμένος Acanthor

• Θαμώνας
  • ...there's too much panic in this town...
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: 27/07/07, 15:12 »
Ο καθένας όπως βλέπετε έχει την άποψή του και φυσικά τα γούστα του...

Η δική μου η άποψη λοιπόν, είναι ότι θεωρώ το Μαλμστην αφάνταστα προκλητικό, ανούσιο και επαναλαμβανόμενο και αυτό που κάνει είναι καθαρά προσποιητό (κοινώς ποζεριά). Και μιλάω φυσικά για τη συμπεριφορά του κυρίως η οποία όμως αντικατοπτρίζεται και στο παίξιμό του κατ'επέκτασιν. Εννοείται ότι δεν είναι δυνατό να πει κανείς κάτι για την τεχνική του, γιατί πολύ απλά αυτό που κάνει το κάνει πάρα πολύ καλά. Από θέμα έμπνευσης, αυτοσχεδιασμού, μάλλον υστερεί κατά πολύ σε σχέση με τους άλλους στο συγκεκριμένο DVD, και όσον αφορά τον ήχο εμένα προσωπικά δε μ'αρέσει καθόλου. Καθαρά γούστα είναι αυτά βλέπετε.

Φυσικά θα ευχόμουν να μπορούσα να παίζω τα μισά απ'αυτά που παίζει αλλά και πάλι, μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτά μέχρι στιγμής.

Συνολικά σίγουρα καλύτερο από το λάηβ στο Τόκυο με τον Πετρούτσι (άλλο στυλ κιθαρίστα) και είναι και τα μοναδικά G3 που έχω παρακολουθήσει.
Κυρίως γιατί ο Vai στο συγκεκριμένο δίνει ρέστα, μας δείχνει πόσους διαφορετικούς ήχους μπορεί να βγάλει μια κιθάρα, πόσα διαφορετικά στυλ μπορεί να παίξει, πόσο χαβαλετζίδικο team έχει και πόσο καλούς μουσικούς που σε κάνει να μην ξέρεις ποιον να πρωτοκοιτάξεις. Φυσικά πρόκειται για ένα σόου που αν είσαι κιθαρίστας (και όχι μόνο) μπορεί να σου δώσει για πλάκα 10 καινούργιες ιδέες για το παίξιμό σου, τις οποίες και μπορείς να υλοποιήσεις σίγουρα.

Ο Σατριάνι είναι σε άλλη κατάσταση, πιο ουσιαστικός, πιο ήρεμος, πιο μελωδικός, πειραματιστής και αυτό είναι που σε κερδίζει εξ'αρχής. Σίγουρα όλοι οι G3 είναι διαφορετικοί και γι'αυτό έχει πάντα πολύ ενδιαφέρον το λάηβ αυτό.

Από κει και πέρα είναι θέμα γούστου τα περισσότερα...