Αγαπητοι μου φιλοι Καρχαρια και Angy..Με την Φωνη τα ειπαμε πιο πανω.. Τι να κανω δεν ειμαι γεννημενος Τραγουδιστης... Αλλα εδω στο Χωριουδακι σε ποιον να δωσω τα Τραγουδια μου.. ? Αφου εχω τα ερεθισματα και τις εμπνευσεις και οπως λετε και εσεις δεν ειναι και ασχημα θελω και πρεπει να τα βγαλω προς τα εξω!! Δυστυχως ομως εδω ειναι ολοι κι ολοι Δεκα Ελληνες και οι μισοι ειναι Συνταξιουχοι και οι αλλοι μισοι Μαγειρες.. Απο Μουσικη ξερουν τοσα οσα εγω απο... Πυραυλους... Εγω φτειαχνω Ελληνικα Τραγουδια, παιζω Θεατρο Σκιων (Καραγκιοζη), κανω οτι μπορω για να μην ξεχαστει η πολιτιστικη μας Κληρονομια.. Και ετσι σαν Μονοφθαλμος βασιλευω στο Βασιλειο των Τυφλων.. Αν θελει κανεις απο εσας μπορει να ερθει σε επαφη μαζι μου και να τραγουδισει καποια Τραγουδια.. Δεν με ενδιαφερει ποιος..Η Ηλεκτρικη Κιθαρα ειναι στα Πληκτρα.. Οσο για το Τραγουδι ναι.. ειναι γραμμενο για μια κοπελια.. Γερμανιδα την Irmi που ειχε ενα προβλημα με το Αλκοολ και μου εκανε την Ζωη πατινι.. Ας ειναι καλα το Κοριτσι που μου εδωσε το ερεθισμα και εγραψα το Τραγουδι... Χαιρετισμους.. Χρηστος