Λοιπόν παιδιά σόρυ κι όλας αλλά οι metallica δεν έχουν καμμιά υποχρέωση να θρέψουν τον μισό πληθυσμό της Αφρικής ούτε να δώσουν τα μισά λευτά για να ορθοποδήσει η Ελλάδα. Τα λευτά για να ορθοποδήσει η Ελλάδα να τα δώσουν οι κωλοπολιτικοί που τους ψηφίζουν τα πρόβατα και οι βολεμένοι και τα λευτά για την Αφρική να δωθούν από τον καθένα από εμάς. Αν και δεν κολάνε με το θέμα αυτές οι δηλώσεις για τον υπέρμετρο πλούτο των metallica, νομίζω πως αυτά δεν είναι τίποτα αλλά παρα κομπλεξ επειδή οι metallica πετύχανε. Τι σχέση έχουν τώρα οι πίνακες ζωγραφικής με το st. anger...
Φίλε A Perfect Tool να με συμπαθάς, αλλά φοβάμαι πως δεν έχεις συναίσθηση του τι γράφεις, προφανώς επειδή παρανοείς αυτά που διαβάζεις. Όταν αναφέρομαι στον πλούτο που απολαμβάνουν οι Metallica, το κάνω για να συνειδητοποιήσει ο άλλος αγαπητός (μέσα στην αγάπη όλοι είμαστε!) Jaymz21 πως για τα πονεμένα από τη ζωή τέκνα του metal, δεν μας παίρνει να μιλάμε για δυσκολίες και λοιπές μπαρούφες. Τέτοιες δυσκολίες, τώρα που είναι στα κάτω τους, αν τους βαραίνουν, ευχαρίστως να μου τις πασάρουν για να ξαλαφρώσουν. Πραγματικά, διαβάζοντας το post του Jaymz21 σφούγγισα κι ένα δυο δάκρυα. Πότε λοιπόν αναφέρθηκα πως ΠΡΕΠΕΙ να ταΐσουν τη μισή Αφρική? Όχι όμως να συγκινηθούμε κι όλας για το δράμα των παιδιών...ήμαρτον!
Στο θέμα μας τώρα για να συμπληρώσω τον jaymz21.
Όπως είπε και ένας "κομμουνιστής" και καλά τώρα από τη σχολή μου, "Δεν είναι κακό να μην συμμετέχεις στον αγώνα για την σοσιαλιστική επανάσταση, κακό είναι να την εμποδίζεις". Συμφωνώ σ' αυτό μαζί του και το μεταφέρω στο θέμα μας:
Δεν είναι κακό να μη σου αρέσει το st. Anger, κακό είναι να το βρίζεις και να βρίζεις και τους δημιουργούς τους για λόγους ανούσιους ή καλύτερα σημαντικούς για σένα.
Να μην την εμποδίζεις, είπε ο άνθρωπος, όχι να μην την κριτικάρεις, στηλιτεύεις, υβρίζεις...έτερον εκάτερον. Δεν απαγόρεψε κανείς στους Metallica και στους κάθε Metallica να βγάζουν ό,τι μπούρδα κατεβάσει ο εγκέφαλός τους την ώρα που καλλιτεχνίζουν αφοδεύοντας. Όπως δεν μπορεί κανένας να μου απαγορέψει να θεωρώ οποιονδήποτε καλλιτέχνη από εγωμανή ανόητο μέχρι λοβοτομημένο μπαμπουίνο. Πως λοιπόν μου υποδεικνύεις τι είναι κακό (άρα και τι είναι καλό), χρησιμοποιώντας μάλιστα άστοχο παράδειγμα?
Μα για όνομα του θεού, οι metallica είναι το συγκρότημα που σας έμαθε τι θα πει metal, είναι το συγκρότημα που έπαιξε metal. Ποιοί? Οι maiden ή οι sabbath? Ποιοί είναι αυτοί μπροστά στους metallica? (με σεβασμό προς τα συγκροτήματα πάντα, που δεν τους γουστάρω αλλά αναγνωρίζω την αξία τους σε ένα βαθμό διαφορετικό από αυτόν που ορίζει η πλειοψηφία).
Παιδιά τίποτα άλλο. respect στους metallica
Ξεναγοί δηλαδή οι Metallica...σε παίρνουν από το χεράκι και σου δείχνουν τα metal κατατόπια. Μάιστα. Λυπάμαι αλλά ακολούθησα διαφορετικές διαδρομές και δεν τους χρειάστηκα τόσο άμεσα όσο άλλοι. Ενδεχομένως εξαιτίας αυτής της μικρής παράκαμψης έχασα τον μουσικό ογκόλιθο και το ηχητικό μου σύμπαν στέρεψε από metal ουσία. Επειδή όμως είμαι ψυχοπονιάρης λέω να τους σταθώ τώρα στα δύσκολα που τους έχει πάρει η κάτω βόλτα και να πάω να τσιμπήσω κανένα cd για να έχουν κι αυτοί καλά Χριστούγεννα.