Παρεπιπτοντως, Κιρατζοχαρε, η ορθογραφια σου ηταν εξαιρετικη, τουλαχιστον η "συγγενεια" ειναι σωστη!!
Στο θεμα μας, τωρα...
Για τα Στρουμφακια ενταξει οχι, αλλα ειναι αληθεια οτι το Everything εμενα με απογοητευσε...
Ολοκληρωτικη αλλαγη στο στυλ των Αναθεμα, με την οποια ομως προσωπικα διαφωνω! Δεν τους παει κιολας..
Αντε πες τα Natural Disaster και Fine Day to Exit βλεπονται, το Everything ομως και αυτο το στυλ το ακομα-πιο-μελο-και-απαλο πανε να κανουν εμενα ΔΕΝ με αρεσει...
Ελα ρε κατσε λιγο.... Οκ το everything δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα ενα αλλο καινουργιο που ακουσα- δε θυμαμαι ομως πιο- μαμουσε. Κια μη μου πεις οτι δισκοι σα το pentecostκαι το Eterity πχ ειναι καλυτεροι απο δισκαρεσ οπως Judgment, Alternative 4, Natural dissaster! Ουσιαστικα στους 2 πρωτους δισκους ακους 5 καφρακια να παιζουν αργο death metal, ωραιο μεν αλλα δε συγκριναιται κατα τη γνωμη μου με τα τελεφταια τους.
Γλουπ!!!!!!!! ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ!!!!!!!!
(καλα, πλακα κανω, γουστα ειναι αυτα!!)
Για μενα ολα τα σιντι τους εκτος απο τα AFDTE και AND (που εχω καιρο να το ακουσω ειναι αληθεια, και το εχω ξεχασει, αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα μαρεσει πολυ αν το ξανακουσω) ειναι καταπληκτικα... Ομως δεν ειναι τυχαιο οτι τα λτελευταια τους για μενα ειναι τα χειροτερα, και μαλιστα ακολουθωντας σαν μπαντα μια φθινουσα (για μενα) ακουστικη πορεια...
Παντως δεν παυει να ειναι μια απο τις 3-4 αγαπημενες μου μπαντες!! (μαζι με ΤοΤ, Gathering και Tristania)