Πρωτ'απ'ολα να πω κατι που εχω θιξει και παλιοτερα... Το ασθενες φυλο... δεν ειναι καθολου "ασθενες"! Μια χαρα ισχυρο ειναι και ολοι το γνωριζουμε λιγο πολυ

Οσον αφορα βεβαια στο θεμα γυναικα/κιθαρα θα ηθελα να βλεπω περισσοτερες κοπελες να ασχολουνται με αυτη.. ειδικα την ηλεκτρικη (στην κλασσικη κατι γινεται). Νομιζω ομως πως γι'αυτο ευθυνονται ολιγον οι ιδιες και οχι η "φαλλοκρατια" της Rock/Heavy μουσικης.. Με οσες κοπελες εχω συζητησει το ζητημα οι περισσοτερες ειτε θεωρουν τον εαυτο τους ανικανο να παιξει καλη ηλεκτρικη κιθαρα ειτε προτιμουν να βρισκονται κατω απο τη σκηνη να θαυμαζουν τον "Guitar Hero" να πεταει φωτιες και να μεταχειριζεται την κιθαρα με τροπο... full στα υπονοουμενα! Αλλωστε η ψυχολογια εχει ηδη πει διαφορα για τη σχεση κιθαριστα/οργανου και τις "προεκτασεις" αυτης της σχεσης

! Ισως και οι ιδιες θελουν να νιωθουν λιγο "κοριτσακια" και να αφηνουν τον "Αντρα" να κανει παιχνιδι... Απο την αλλη φταινε και λιγο οι οικογενειες που θελουν την κορη με το πιανο και τα γαλλικα της και αυτα τα "βαρβαρα" σπορ δεν ταιριαζουν στην αποψη τους για την παιδεια της κορης! Σιγουρα δε μιλαω απολυτα και σιγουρα τα πραγματα εχουν καλυτερεψει. Ειχα κι εγω κατα καιρους φοβερες μαθητριες που το να τις βλεπω να παιζουν ηταν ευχαριστηση (Οχι Metalouda.. δε μιλαω για εσενα

)