...γιατι με τα ξύλα και τους μαγνήτες που έχει θα είναι κρίμα ο ενισχυτής των 3000...
Αμελεις το γεγονος οτι μια καλη κιθαρα σε εναν κακο ενισχυτη θα ακουγεται παντα μετρια, ενω μια μετρια κιθαρα σε εναν καλο ενισχυτη ακουγεται τουλαχιστον...
(Η παραθεση της παράθεσης.... btw ειχα γράψει πολλά αλλά έπεσε το ρεύμα λίγο πριν το στείλω...σιωνιστές...δεν πρόκειται να κάτσω να τα ξαναγράψω όλα, αλλά μόνο ότι θυμάμαι τώρα...)
Και εγώ μαζί σου Arg0 αλλά με κακούς μαγνήτες αν ο ενισχυτής είχε στόμα θα φώναζε....
Και επειδή μαγνήτες θα αλλάξει σίγουρα και θα δώσει υποθέτω καπου στα 300€ γιατί να μη δώσει την Ibanez που έχει 200-250€ και με αλλά 200 παραπάνω κάνει μια κάλη επένδυση για τον ενισχυτή που θα πάρει αλλά και γενικότερα....νομίζω πως κοντά σε αυτά τα λεφτά μπορεί να βρει μια κιθάρα με καλούς μαγνήτες,tremolo κλπ.
Γιατί ό,τι και να πάρει με αυτά τα λεφτά καλά θα ακούγεται αλλά τι να το κάνει αμα μπουκώνει ή έχει κακό gain λόγο κακής πηγής......
Εγώ πάντως στη χειρότερη θα έπαιρνα ενισχυτή αλλά δε θα άλλαζα τους μαγνήτες...θα κράταγα λεφτά για άλλη κιθάρα....
Και εγώ πάντως νομίζω πως εφόσον ο vetta κάνει τόσο καλό modelling είναι καλύτερη λύση αφού θα δώσει πολύ περισσότερες επιλογές από έναν soldano ας πούμε (ακόμα και αν είχε τα χρήματα για αυτόν). Για να πάρεις έναν τέτοιο ενισχυτή μάλλον θα πρέπει να περάσεις αρκετή ώρα μαζί του και με άλλους για να έχεις καλή άποψη για το τι σου δίνει και τι θές....