Δηλωνω καταρχην μεγας φαν του Βασιλη, πηγαινω στα λαηβ του απο τα 7 μου καθε χρονο-και 2 φορες το χρονο....
Γι' αυτο και μερικα απο οσα θα γραψω με πικραινουν
Ο Βασιλης ειναι ακομη ο βασιλιας(αν οχι αυτος, τοτε ποιος?).Ομως η φωνη του εχει πεσει τελευταιως και το χεβι στυλ που πλασαρε επι σκηνης δεν μπορει να το υποστηριξει οπως θα επρεπε.Η κουραση του φαινεται ωρες ωρες στη σκηνη και τοτε καταλαβαινουμε οτι ο ανθρωπος που τα τραγουδια του μας μεγαλωσαν, μεγαλωσε και αυτος.Παρολα αυτα δεν μπορω να φανταστω συναυλια του χωρις την αγριαδα του στη σκηνη και τον κοσμο να χτυπιεται απο κατω(ΣΟΡΡΥ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ...)
Οι 2 τελευταιες του δουλειες δεν μου αρεσαν ιδιαιτερα(ιδιαιτερα το ΧΙΟΝΙ).Σημειωτεον οτι ο Βασιλης ειναι απο τους ελαχιστους καλλιτεχνες που με το που βγαζουν νεο δισκο τον αγοραζω την ιδια μερα, με κλειστα ματια...Ακομα με κουρασαν οι πολλες λαηβ επανεκτελεσεις των μεγαλων του επιτυχειων - τα ξερουμε τα κομματια ρε Μπιλι, τα ξαναβγαλες μια, τα ξαναβγαλες 2 ε φτανει πια!
Οι υπολοιπες δουλειες του ειναι ολες αρκετα καλες.Ενα κακο μαλιστα ειναι οτι υπαρχουν τοσα καλα τραγουδια κ επιτυχιες που δεν προλαβαινει να τα πει ολα στις εμφανισεις του, αλλα για να ικανοποιησει τους περισσοτερους επιδιδεται σε αυτο το αισχρο "Ε!Ε!Ε!..."
Τωρα οσο για την πρωτοτυπια, ο Βασιλης εκανε και κανει καποιες καινοτομιες, παντα ομως στα ορια του προσωπικου του στυλ τραγουδιου, αυτο που αγαπαμε να ακουμε.Ειναι σαν να λες στους Μεηντεν να παιξουν επικ μεταλ ξερω γω...πειραματισμος μεν αλλα δεν ειναι αυτο που αγαπας στη συγκεκριμενη μπαντα.Το "εφηβο ροκ" μαγκια του που το προωθει ακομα, αλλα στη φαση που ειναι τωρα θα ηθελα να ακουσω ενα ροκ δικο του.Δηλαδη του πατερα, του ωριμου, του μεστωμενου μα επαναστατη Βασιλη.
Η στροφη του στο εντεχνο δε μου αρεσει καθολου.
Ας σταματησει να βαφει το μαλλι, ας βγει στις συναυλιες του αληθινος, δηλαδη με οσες δυναμεις εχει χωρις να προσπαθει να αποδειξει οτι ειναι ακομα οργισμενο νιατο.Δεν χρειαζεται να κανει επιτηδευμενα τον χαρντροκα, ξερουμε ολοι ποσα κανταρια ροκ ειναι και την επαναστατικοτητα του_ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ
Αν και με πονα να το λεω, πιστευω οτι αυτο που χρειαζεται ο Βασιλης ειναι ενα μεγαλο μπαμ με εναν πολυ καλο δισκο και μετα να αρχιζει να αποσυρεται σιγα σιγα.Ετσι θα δικαιωσει εμας που τον ακουμε και θα αφησει την καλυτερη παρακαταθηκη στους επομενους μουσικους κ φαν.Μακαρι βεβαια να διαψευστω να ξαναβγαλει δισκαρες κ κομματαρες, να τον αποθεωνουμε στη σκηνη.
Τη θεοποιηση δεν τη λαμβανει αδικα: Αδιακοπη και σκληρη δουλεια 30 χρονων στη μουσικη με απιστευτες συνεργασιες, ιστορικους δισκους, φωνη που τον εβγαλε ασπροσωπο τοσα χρονια-μεχρι τωρα, επαναστατικοτητα και ενθουσιασμος αληθινος_ασχετα αν τωρα δεν εχει κουραγια να "χτυπηθει" τοσο.Δηλαδη τι αλλο πια πρεπει να κανει για να θεωρειται απο τους 2-3 καλυτερους ροκαδες και ισως ο καλυτερος ερμηνευτης?
ΒΑΣΙΛΗ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ