Thanks Arg0 είσαι παλικάρι...
Απο τα λιγα?

Διοτι συμφωνα με καποιους ειμαι αγορακι...

Κου μπεμπε που λεγαμε...

Μήπως θα μπορούσες να μου πεις πόσο περίπου να κοστίζουν;
Oι Seymour Duncan και οι Di Marzio κυμαινονται μεταξυ των 100 και 120€. Τους Seymour Duncan τους φερνει ο Zozef ενω τους Di Marzio ο Νακας, αν και Di Marzio εχει και o Do Re Mi στην Αθηνα.
Οι Gibson ειναι πιο ακριβοι... 157€ o '57 Classic και 150€ ο Burstbucker...
Αν άλλαζα μόνο τον neck;
Αυτη ειναι μια λυση... Απλα με απασχολει το γεγονος οτι χρησιμοποιεις μονο τον neck... Δεν μπορω να πω οτι ειναι σωστο η λαθος, αλλα σιγουρα περιοριζεις την ηχητικη 'γκαμα' σου παιζοντας σε εναν μαγνητη...
Χωρις να σε εχω ακουσει ποτε, υποψιαζομαι οτι με αυτη την χρηση που της κανεις προσπαθεις εστω υποσυνειδητα να πλησιασεις τον ηχο της ηλεκτροακουστικης πραγμα που, για να λεμε την αληθεια κιολας, δεν θα γινει ποτε με μια αλλαγη μαγνητη...
Αν ισχυει αυτο ισως και να σε βολευει περισσοτερο η αλλαγη κιθαρας... Συγκεκριμενα μιλαω για την
CVN20 της Canvas, η οποια εχει κατασκευαστει με σκοπο να πλησιασει, οσο γινεται βεβαια, μια ηλεκτροακουστικη...
Πάντως κρίνα και zeppelin είναι τα βασικά μου ακούσματα..
Αυτο ειναι ενα γενικο προβλημα... Ολες οι αγορες εξοπλισμου που κανουμε μας κατευθυνουν προς μια ηχητικη 'ταυτοτητα'... Οταν ομως εχουμε ακουσματα με μεγαλες διαφορες στον ηχο (πχ. σε αυτη την περιπτωση Led Zeppelin και Διαφανα Κρινα) τοτε εχουμε προβλημα... Ειτε λοιπον αποφασιζουμε σε αυτο το "σταυροδρομι" να παρουμε μια κατευθυνση, ειτε γεμιζουμε το δωματιο με εξοπλισμο για να μπορουμε να παιζουμε οσο πιο πολλα γινεται, αλλαζοντας απλα κιθαρες και ενισχυτες...
Εκει μαλιστα πονταρει η Line6 κι εχει βγαλει απο digital modelling ενισχυτες μεχρι κιθαρες... Για να παιζεις πολλα με λιγα...