λοιπόν νομίζω πως ήρθε η ώρα να βάλω κι εγώ την υπογραφή μου σ αυτό το forum...
Δεν θέλω συγκινήσεις...θέλω ψυχραιμία!!!
θα ξεκινήσω απο τις κοπέλες της παρέας:
IROUKOS: κούκλα μου χαρας το κουράγιο σου με το ήρεμο παιδί που έβγαλες...δεν έχω καταλάβει όμως γιατί τπυ παιδιού του δίνεις τέτοιες λάθος κατευθήνσεις (αυτό θα στο εξηγήσω απο κοντα...μην εκτεθούμε κιόλας). και όσο για το σκ θα το οργανώσουμε σίγουρα!

ΕΜΥ: αν και δεν ακούστηκες πολύ εσύ έχω να σου πω ότι είσαι απο τους πιο ήρεμους ανθρώπους που έχω γνωρήσει...ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ (να μου μάθεις το μυστικό)

SILEGA: σ' ευχαριστώ για το κούκλα (το πέρνω πάνω μου και συνεχίζω)! νομίζω πως το κλεφτικο σφύριγμα για να με δεις ήταν ότι καλυτερο μπορούσα να κάνω εκείνη τη στιγμή...και όταν λέμε πήγαινε προς τα εκεί που κοιτάς ΤΩΡΑ δεν γυρίζουμε κεφάλι και πάμε αναποδα

... anyway...αφού τελικά βρεθήκαμε πάλι καλά..κι έχουμε αφήσει κι ενα θέμα στη μέση...θα το συζητήσουμε την άλλη φορά...
MIXANOVIOS: τι να πει κανείς γι αυτό το παιδί? Η ΖΩΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΑ 300!!!

V_STAVROS: Τα συγχαρητηρια μου για τις σωστές αναλογίες σου...δεν ξέρω πάντως απο παλάμι σκίζουμε...

θα το κάνω θέμα στο forum...xi xi xi
και τελευταίος o αξιοσέβαστος οικοδεσπότης μας
PRINCE: τα λόγια είναι περιττά απο τη στιγμή που κάποτε οδηγούσε Μ5....είσαι το πρότυπο μου!!!!!
άυτά είχα να πω...είναι και πρώτη φορά που γράφω και δεν έχω πάρει τον αέρα του ακόμα!
άντε να τα ξαναπούμε σύντομα!
OVER ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ