Ειναι πλεον φανερο , οτι οσες αιτησεις και να κανει η ΑΕΚ για το 44, οσο αρτιες και να ειναι αυτες , το γ******ο δικστηριο θα συνεχισει να τις απορριπτει για να μπει η ΑΕΚ εκβιαστικα στην ρυθμιση χρεων που προωθει ο Ορφανος και η οποια θα καθιστα την ΑΕΚ για τα επομενα 10-15 χρονια σε επιπεδα φυτοζωης και θα παλευει για την σωτηρια της καθε χρονο , αφοθ οι δοσεις θα ειναι τοσο δυσβασταχτες που και 20000 διαρκειας να εχει καθε χρονο , παλι δεν θα φτανουν τα χρηματα για τις δοσεις ...
Το μονο που πρεπει να κανουν ο Ντεμης και το επιτελειο του , ειναι να μην υποκειψουν σε αυτες τις πιεσεις , και αν συνεχιστει αυτη η αντιμετωπιση απο την πολιτεια και τα δικαστηρια , να την ριξουν μονοι τους στην 4η Εθνικη. Ετσι θα διαγραφουν ολα τα χρεη , θα παρουν ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ (απο δημοσιο μεχρι παιχτες και υπαληλλοι) τα α*****α μου απο λεφτα, και μετα η ομαδα σε 3 χρονια θα ξαναγυρισει στην 1η Εθνικη ΧΩΡΙΣ δεκαρα χρεους !!!
Εγω που ειμαι φανατικος ΑΕΚτσης 20 χρονια τωρα (για να μην πω 27) , το λεω αυτο .... ΚΑι θα ειμαι στο πλευρο του Ντεμη αν το κανει ...
Ετσι , για να καταπιουν καποιοι την γλωσσα τους ... Και ας πανε μετα ολοι οι πιστωτες της ΑΕΚ , να ζητανε τα λεφτα τους απο την κυβερνηση , τα δικαστηρια και το δημοσιο που εξαιτιας της στασης τους θα εχουν κυρηξει σε πτωχευση την ΑΕΚ.
Αλλα ετσι ειναι ... Αν ηταν για ΟΣΦΠ (οπως εγινε επι Κοσκωτα) ή ΠΑΟ ή ΠΑΟΚ (μεχρι κι αυτους τους εσωσε ο Βενιζελος, μεχρι και τον Πανιωνιο , που τωρα λεγεται "νεος Πανιωνιος" και δεν χρωσταει τιποτα - τι τιμιο αυτο ε ; ) ΟΛΑ θα ειχαν τελειωσει και θα ειχαν γινει οι καλυτερες ρυθμισεις για τα χρεη ... Εδω για τον ΟΣΦΠ , οχι μονο σβηστηκαν οι προσαυξησεις απο τα προστιμα και εγιναν πολυετης δοσεις (λογικων ποσων), αλλα το δημοσιο φροντισε να βρει και "επενδυτη" για τον ΟΣΦΠ (τον Κοκκαλη) , προσφεροντας του διαφορα "προνομια" (αναθεση εργων κτλ) σαν ανταλλαγμα για να αναλαβει τον ΟΣΦΠ που τοτε επρεπε να ειχε πεσει 4η Εθνικη ...
Τωρα για την ΑΕΚ ... ΣΤΑ Α*****Α τους !!!
Εδω κυκλοφορουν ελευθεροι και κανουν πλακα οι διαφοροι Ψωμιαδηδες και Κορνηλιοι και ΕΝΙΚ και ενω υπαρχει ενας χριστιανος που εβαλε το κεφαλι του στον ντορβα για να σωσει την ΑΕΚ και κανει καλη δουλεια ... Και αντι να υποστηριξουν την προσπαθεια αυτη και να κηνυγησουν τους ενοχους , να τους στειλουν φυλακη , τα γραφουν ολα και κανουν τις παπιες ... Σου λενε , τι θα κανετε , θα πληρωσετε για να μην την ριξετε και ας τρωτε μετα 10 - 15 χρονια σφαλιαρες και ντροπες ... Ε, ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ !!!
Καλυτερα να την ριξουμε μονοι μας και να παρουν ολοι απο τα 3 το μακρυτερο και μετα ας ξεμπλεξουν αυτοι με ολους τους μεγαλο και μικρο πιστωτες της ΑΕΚ. Απο τον πιο μικρο μεχρι τον πιο μεγαλο ...
Εχει και η υπομονη και η ανεχεια τα ορια της !!!
Κρατος δικαιου σου λεει μετα ...

Και για να απαντησω σε εναν φιλο που εγραψε πιο πριν, ναι φλε μου , πρεπει να γινει καθαρση στο ποδοσφαιρο , αλλα δεν βλεπω κατι τετοιο ... Δεν βλεπω να κυνηγανε τους Ψωμιαδηδες , την ΕΝΙΚ , την ΝΕΤΜΕD , κτλ ... μονο την ΑΕΚ κυνηγανε ... Και στο κατω κατω , δεν καταλαβα ... Γιατι η καθαρση να αρχισει απο την ΑΕΚ ;
Γιατι οχι πριν χρονια με τον ΟΣΦΠ (δεν εχω τιποτα με τον ΟΣΦΠ, απλα ειναι χαρακτηριστικο παραδειγμα) που αλλαξαν νομοι μεσα σε μια νυχτα για να σωθει ;;;
Και καλα , να αρχισει η καθαρση με την ΑΕΚ ... Να φυγουν ομως ολες οι προσαυξησεις και τα προστιμα και να πληρωθουν ΟΛΑ οσα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χρωσταει με διακανονισμο, εστω και αν δεν ευθυνεται αυτη για τα χρεη , αλλα οι πρωην ιδιοκτητες της και το κρατος που δεν ελεγχε τιποτα τοσα χρονια , οπως ΟΦΕΙΛΕ !!!
Αλλα ουτε αυτο δεν γινεται ... ουτε αυτο ....
Οι "κυριοι" θελουν και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο ... Τωρα αν η ΑΕΚ για τα επομενα 10 χρονια θα ειναι υπο καθεστος ομηριας και θα φυτοζωει , ποσως τους ενδιαφερει .... οπως και για τοσα αλλα πραγματα στην Ελλαδα (βλεπε δρομοι και λοιπα εργα, χρεη, κοινωνικες παροχες, παιδεια, μισθοι κτλ κτλ ....)
Ρε ντου και ξυλο σε ολη την βουλη θελουν ... να τους βγαλουν εξω και να τους λυντσαρουν ... οχι για την ΑΕΚ, αλλα για ολα τα αλλα ...
Αλλα δεν φταιει κανεις ... Μονο αυτοι οι μ*****ς που καθε φορα τους ψηφιζουν και μετα ορκιζονται οτι την επομενη φορα θα κοψουν το χερι τους , απο το να τους ξαναψηφισουν ... οι λεγομενοι "κοψωχερηδες" ....