Οσο για την ομαδα σου κοιταξε να μην παθει τιποτα η μινιατουρα και η γιαγια πουρε,και χασεις το τσαμπιονς λιγκ που σου υποσχεθηκε ο μαφιοζος σου του χρονου.
Μπραβο..τωρα με εβαλες στη θεση μου...Εισαι τρομερος..δεν μπορω να απαντησω..

Ο σαντος κοιμηθηκε στον παγκο.
Σοβαρα??επειδη σε μερικες φασεις, τον ειδα με ανοιχτα τα ματια. Μηπως τον κατηγορειτε αδικα τον ανθρωπο? Μηπως θα επρεπε λετε οτι ο προεδρος ενδιαφερεται περισσοτερο για το πως θα "δειρει" τα κακα παιδια φιλαθλους, παρα να δημιουργησει ομαδα;

Στην τελικη ημασταν καλυτερη απο εσας και εισασταν πολυ κολοφαρδοι που κερδισατε.
Συμφωνα με πληροφοριες μου, ειχαν φερει τον Γιουρι Γκελερ, και ξεκινησε να κανει κυκλους απο το παγκο του Ολυμπιακου, γυρω γυρω στο γηπεδο..μας πηγε λιγο ακριβα, αλλα τι να κανουμε...ο σκοπος αγιαζει τα μεσα...
Για να σοβαρευτουμε λιγο. λεω εγω!! Η απαντηση μου ειναι αυτη:
οι ευκαιρίες της ΑΕΚ σε ολο το ματς περα από το γκολ (το οποιο ο βαρουχας ειπε οτι δεν επρεπε να μετρησει) ήταν ουσιαστικα 2. Το τετ α τετ του σοαρες και οι χαζοντριμπλες του λακη στην περιοχη. Κατα τα αλλα τιποτα ανησυχητικο. Επίσης δυο ευκαιριες ειχε ο ολυμπιακος με σουτ του καφε που εδιωξε ο σορεντινο. Ισοπαλια στις ευκαιριες και 1-3 στα γκολ με μοιρασμενη κατοχή μπάλας.
και συμφωνω απολυτα με την τοποθετηση. Μην αποδιδεις στην τυχη, το γκολ του Οκκα ( α...ναι..ξεχασα..εκανε ενα εκπληκτκο θεατρο, καταφερνοντας να παραβιασει καθε νομο της φυσικης, και να "σπασει' το σωμα του στον αερα, πεφτοντας... Εκπληκτικο..ουτε ο Νουριεγεφ να ηταν ), γιατι η αμυνα σας κοιμηθηκε, και αυτο δεν ειναι θεμα τυχης...Οπως και στο 3ο γκολ..ουτε αυτο ηταν θεμα τυχης! Και πως ολοι βλεπουν πεναλντυ και εσυ εμμεσο...φιλε μου..ξερεις που ειναι η ομοσπονδια διαιτητων, δηλωσε μελος! Ολοι γιναμε διαιτητες κα προπονητες απο την εξεδρα..Και αμα χανει και η ομαδα μας, γινομαστε και αυθεντιες, που ειχαν τη λυση στο τσεπακι!
Τωρα χασατε..ειτε τσουζει ( οπως λενε οι πολυ οργανωμενοι οπαδοι ), ειτε ερχεται μετα απο μια τρομερη ηττα απο μια μεγαλη ομαδα οπως η Ζενιθ, τι να πουμε...Α.εμαθα πως και η ζενιθ, ειχε κλεισει τον Γιουρι Γκελερ..Λες τελικα να ειναι γουρλης και να χανετε παντα απο ατυχια?!
Αντι να δουμε τα χαλια μας, στο ελληνικο πρωταθλημα, που δεν μπορουμε σαν ελληνικες ομαδες να παρουσιασουμε τη μουρη μας στην Ευρωπη, καθομαστε και κοιταμε πως τριβουν το πιπερι και πως εβαλε το χερι του ο ενας και ο αλλος, και πως κλανει η μαϊμου...Ειμαστε Ουγκαντα! Και αυτο, δεν το εκανε μονο ο Μαφιοζος,ή ο Θειτσος, ή ο Ψωμιαδης!