Να σου πω την αλήθεια moonchild (αλήθεια, το nick προέρχεται από rory ή από maiden?) δε με ενδιαφέρει καθόλου!!

Και προτιμώ να βλέπω άδεια τη λεωφόρο παρά να βλέπω φανατισμένο τον κόσμο γύρω μου για μλκίες...
Χαίρομαι με τις νίκες της ομάδας μου, λυπάμαι με τις ήττες, αλλά σπάνια πάω στο γήπεδο γιατί απλά δε γουστάρω να πληρώνω εταιρείες για χάρη των οποίων έχει σκοτωθεί τόσος κόσμος...
Τώρα θα μου πεις το κλασικό, ότι ''αν το γήπεδο είναι άδειο πώς περιμένεις να αποδώσει η ομάδα?''.. Προσωπικά μια χαρά παίζω και με τους φίλους μου σε ''γήπεδα'' που ούτε περαστικός δεν σταματά να μας κοιτάξει... Επίσης, δεν έχω παρατηρήσει ιδιαίτερη πτώση της απόδοσης μιας ομάδας όταν παίζει κεκλεισμένων των θυρών.. ΟΚ, δε θέλω να είμαι μηδενιστής, ο κόσμος σίγουρα βοηθάει αλλά δεν είναι αυτός που θα φέρει το αποτέλεσμα...
Τέλος, να πω ότι μου αρέσει να συμμετέχω σε αθλητικές συζητήσεις -για το χαβαλέ κυρίως- αλλά όταν βλέπω φανατισμό, εκεί είναι που εκνευρίζομαι και απορώ με την ηλιθιότητα του κόσμου... Α, και για να μην παρεξηγηθώ, δε μιλάω για τη συγκεκριμένη περίπτωση - μια χαρά εξελίσσεται η συζήτηση

- ούτε για σένα, αλλά γενικότερα...