Μαλλον τα κωλοπαιδα, οι μπαχαλοι οι αντιεξουσιαστες ειναι παρα ολυ περισσοτεροι απο οσο νομιζετε.
Μηπως δεν ειναι ολοι αυτοι ατομα αυτης της κατηγοριας, αλλα πολλοι βαλμενοι απο καποιους να κανουν αυτα, ωστε να μπορουν να περνουν ακραια μετρα μετα? Γιατι δεν γινεται να νοικιαζουν λεωφορια και να γυριζουν την ελλαδα, ακομα και νησια, και να μην τους βρισκει κανεις... μηπως καποια απο αυτα ειναι στημενα?
Επισης, το "νομιζετε" μαλλον θα επρεπε να γινει "νομιζουμε" στην προταση σου, γιατι οσοι διαδηλωνουν ειναι παιδια του λαου, οπως και εσυ, και εγω, και ολοι εδω μεσα.
Οι πλιατσικολογοι, δεν ειναι οι κακομοιροι αλλοδαποι που πανε να παρουν ενα κινητο απο ενα καταστημα, ειναι οι πολιτικοι που κλεβουν δισεκατομμυρια (βλ βατοπεδι, χρηματιστηριο) απο τον ελληνικο λαο.
Και οι δυο πλιατσικολογοι ειναι, απλα στους πρωτους θα επρεπε απλα να παρουν το κινητο πισω, ενω τους δευτερουσ να τους καψουν παραδειγματικα στην πλατεια συνταγματος. Γιατι για να υπαρξει προοδος για μια κοινωνια χρειαζεται οργανωση, οχι βατοπαιδια και πλιατσικολογους, δειτε καποια σκανδιναβικα κρατη π.χ., τι προοδος υπαρχει και τι προνοια, και το ποσοσοτο που τα βρισκει σκουρα ειναι πολυ μικρο... στη δε Δανια ο πιο πλουσιος εχει περιουσια 40 φορες μεγαλυτερη απο τον μεσο πολιτη, και οχι χιλιαδες φορες οπως γινεται εδω, κατι που αντικατοπτριζει πραγματικα νουμερα και καταστασεις δηλαδη, και οχι απατες και μαφια.
Ουτε γω ειμαι υπερ της βιας. Τα μαγαζια και οι περιουσιες των απλων ανθρωπων δεν πρεπει να καιγονται!
Εδω τα λες πολυ σωστα, εγω θα αναρωτηθω παλι ομως, ποιοι τα καινε και γιατι?
Τελος, με χαλαει που στο ελλαδισταν δεν υπαρχει καποιος ειρινιστης σαν τον Γκαντι, και που η λογικη φαινεται να ειναι πλεων περιτη πολιτελεια..