Hail brothers. Θέλω να πάρω έναν καλό ενισχυτή για την ηλεκτρική κιθάρα μου. Δεν γνωρίζω πράγματα από τεχνικής φύσεως, οπότε θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας. Να τονίσω ότι θέλω να πάρω έναν πολύ καλό ενισχυτή ώστε να μην χρειαστεί να τον αλλάξω ποτέ. Δεν παίζω μουσική επαγγελματικά. Είμαι ερασιτέχνης και σχετικά νέος (17 ετών). Οπότε δεν έχω πείρα πάνω σε τέτοια θέματα. Ο ενισχυτής που έχω τώρα, κατά την γνώμη μου είναι μούφα. Τον είχα πάρει 80 Ευρώ και δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος (ήταν σετ με την κιθάρα). Είναι 10W και έχει υπερβολικά λίγες επιλογές – ρυθμίσεις, για να πειράξω τον ήχο. Ο ενισχυτής που πρόκειται να αγοράσω, θα χρησιμοποιείται μέσα στο σπίτι και σε ελάχιστες φορές σε ωδείο αν πάμε να τζαμάρουμε πουθενά με κάτι φιλαράκια. Δεν θέλω κάτι το τέλειο, αλλά ούτε και κάτι απλό. Θέλω να ακούω ποιοτικό ήχο και όχι μαλ***ες. Το θέμα της τιμής τώρα… Βασικά δεν έχω κατασταλάξει σε κάποιο όριο αλλά φαντάζομαι ότι 500Ευρώ θα ήταν υπεραρκετά για έναν ενισχυτή για το σπίτι – αλλά να γ**άει και δέρνει , να μην είναι καμιά πατάτα. Επίσης να σας πω, ότι μένω Θεσσαλονίκη, οπότε δεν μπορώ να παραγγείλω μέσω internet ενισχυτή που θα μου προτείνεται σε περίπτωση που βρίσκεται σε Αμερική, εκτός κι αν ξέρετε κάποιον άλλο τρόπο να τον προμηθευτώ.
Κοιταξα και σε άλλα τοπικ που υπάρχουν στο φορουμ αλλά δεν βρήκα κάποια λύση.