Αποστολέας Θέμα: Hypnotize-SOAD  (Αναγνώστηκε 49928 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Avril

• Θαμώνας
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Δεν ακουω avril lavigne!!!!!!! >:(
    • Προφίλ
Απ: Hypnotize-SOAD
« Απάντηση #25 στις: 06/12/05, 20:19 »
παιδια ενας ενας ζαλιστηκα!!
λεεεποονν....βασικα τα προηγουμενα μου ποστς τα εγραψα οταν με ειχε παρει απο κατω υπερβολικα οταν ακουσα το cd.ειχα ξεχασει οτι το μονο τραγουδι σε ολα τα cd των soad που πορωθηκα απο την πρωτη φορα που το ακουσα ηταν το chop suey!!τα συνηθισα σιγα σιγα κ οσο πιο πολυ τα ακουσα τοσο πιο πολυ κολλουσα. δν ειπα εγω οτι δεν εκαναν καλα που αλλαξαν στυλ, δε πα να αλλαξουν κ φυλο...τες πα το συμπερασμα ειναι οτι το hypnotize αρχιζει να μ αρεσει... καλα το mesmerize το εχω ακουσει καμια 500φορες κ εχω μαθει ολα τα τραγουδια απ εξω αλλα κ παλι δν με πολυενθουσιαζει.δν το θεωρω αξιολογο cd(personal op)
τες πα αυτα παιδακια...σας καλυψα(πιαστηκε κ το χερι μ αμαν)
I don't advise a haircut, man. All hairdressers are in the employment of the government. Hair are your aerials. They pick up signals from the cosmos and transmit them directly into the brain. This is the reason bald-headed men are uptight.

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: 06/12/05, 20:43 »
!τα συνηθισα σιγα σιγα κ οσο πιο πολυ τα ακουσα τοσο πιο πολυ κολλουσα.
Οταν μιλαω εγω....
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

nick_rocks

• Επισκέπτης
« Απάντηση #27 στις: 07/12/05, 21:58 »
tin prwti fora pou akousa to mesmerize epa8a ena psilopolitismiko sok.den perimena na einai kalutero apto toxicity kai kata ti gnwmi mou EINAI.kai polu malista.twra to hypnotize einai enas kalos diskos alla exei kapoia tragoudia pou einai toulaxiston metria(kill rock n roll,like heroin,lonely day).omws exei kai duo tria apisteuta kommatia(hypnotize,holy mountains,u-fig)
pisteuw pws o daron auti ti fora to exei paraksilosi sta fonitika sto simeio na kaluptei ton tankian pou ousiastika einai o tragoudistis twn soad.o m***kian einai ok gia kanena efetzidiko simeio, gia ta trela h gia ta xabaletzidika simeia alla oxi n exei tetia prwtoboulia

Αποσυνδεδεμένος super_freak_me

• Θαμώνας
  • i don't try anything,just do it
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: 07/12/05, 23:01 »
σαφως + soad den ηταν μονο το τοξισιτι!!!αυτο ειναι οι σοαδ,σε καθε αλμπουμ νεο υφος χωρις να χανουν τον αρχικο τους χαρακτηρα...η αληθεια ειναι πως η 1η μου αντιδραση στο 1ο ακουσμα του Χιπνοταης ηταν μια ψιλοαπογοητευση + ελεγα δεν ειναι δυνατον να χαλασαν + αυτοι!!!!!!!! ε,μετα παρατηρησα περισσοτερο τα τραγουδια,+ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ.....απεριγραπτοι σε ολα τα αλμπουμς.....ασυγκριτοι....τεσπα....ας μην το παρακανουμε + ολας... :P
you'll never see the lonely me at all

Αποσυνδεδεμένος Kiratzoharris

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: 08/12/05, 09:50 »
Να ρωτησω κατι?Γιατι τραγουδαει τοσο πολυ ο m***kian σε αυτο το αλμπουμ?Αφου ο Tankian(etsi dn ton lene?)εχει πολυ καλυτερη φωνη τουλαχιστον στα μελωδικα μερη.
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος Holy Diver

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Σαλιγκάρια και μπανάνες!!!
    • Προφίλ
    • Το Όνειρο Ενός Περιέργου
« Απάντηση #30 στις: 08/12/05, 16:13 »
Άσε που είναι μόνο τραγουδιστής... Θα βαριέται ο άνθρωπος!
reveduncurieux.blogspot.com

Αποσυνδεδεμένος Avril

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: 08/12/05, 16:33 »
o serj εχει φωναρα....δν μπορω να πω οτι δε φαλτσαρει γ αυτο καλυτερα να πω οτι η χροια του ειναι καταπληκτικη. ο daron παντως εχει κ αυτος πολυ καλη φωνη αλλα εντελως διαφορετικη...κ μ αρεσει αυτο!

!τα συνηθισα σιγα σιγα κ οσο πιο πολυ τα ακουσα τοσο πιο πολυ κολλουσα.
Οταν μιλαω εγω....

:P :P ::)
I don't advise a haircut, man. All hairdressers are in the employment of the government. Hair are your aerials. They pick up signals from the cosmos and transmit them directly into the brain. This is the reason bald-headed men are uptight.

Αποσυνδεδεμένος Baphomet (Πέτρος)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: 08/12/05, 16:35 »
ο serj εχει οντως φωνάρα... (το φαλτσο δε λεει κατι, και ποιος δε φαλτσαρει?)
ο daron προσωπικα δε μου αρεσει καθολου σαν φωνη...

Αποσυνδεδεμένος Avril

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: 08/12/05, 16:40 »
ο serj εχει οντως φωνάρα... (το φαλτσο δε λεει κατι, και ποιος δε φαλτσαρει?)
ο daron προσωπικα δε μου αρεσει καθολου σαν φωνη...

τον εχεις ακουσει σε συναυλια??πως φαλτσαρει ο Περι??ε κατι τετοιο κ αυτος.... ;D ;D :P

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: 08/12/05, 16:52 »
το παρακανες...δεν ειναι δα και τοσο χάλια...άλλωστε αυτα που τραγουδάει, απλά δεν τραγουδιούνται!

Αποσυνδεδεμένος Avril

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: 08/12/05, 16:55 »
ενταξει ρε πλακα εκανα απλα να δεις οταν κανει δευτερες τι γινεται ;D

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: 08/12/05, 17:45 »
εχω δει... βασικά τα φάλτσα του m***kian δε τα πιανει κανεις...μιλαμε για τρελλα κοκορακια συνεχεια.  ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος Avril

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: 09/12/05, 21:27 »
καλα γ αυτον δν μπαινω καν στον κοπο να το συζητησω... ;Dσ ολα τα υπολοιπα παντως μια χαρα ειναι....(δν περιλαμβανεται η εμφανιση :-X)

Αποσυνδεδεμένος RBnikos

• Παλιός
  • we're becoming .... Hostile!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: 09/12/05, 21:30 »
αν δεν υπήρχε ο μαλακιάν δεν θα υπήρχαν σοαντ... μπασσογραμές,κιθάρες,ντράμς όλα αυτός..

Αποσυνδεδεμένος Apollon18

• Παλιός
  • Watch the weather change.....
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: 11/12/05, 00:18 »
Ενταξει παιδια μπορει το Hypnotize να ειναι καλο σιντι αλλα σαφως σεν ειναι το καλυτερο τους,το οποιο φυσικα ειναι το πρωτο τους!Κομματια σαν το PLUCK και το Spiders ή το War? δεν υπαρχουν σε αυτο το σιντι ουτε στα αλλα τρια.
Τωρα οσον αφορα το hypnotize μαρεσει πολυ το Soldier side κυριως απο αποψη στιχων και τα Attack,Holy mountains.Για την φωνη του mlkian δεν τρελαινομαι προτιμω τον Τανκιαν ο οποιος εχει απιστευτη φωνη.Στα live δεν πρεπει να λενε και πολυ αλλα εγω θελω οποσδηποτε να τους δω!Πιστευω οτι φετος ειναι η καλυτερη στιγμη να ερθουν(ιουλη γιατι Ιουνη εχω πανελληνιες >:( :( :-\)
All you know about me is what I've sold you
I sold out long before you ever heard my name
I sold my soul to make a record....And you bought one!!!

Αποσυνδεδεμένος Santa

• Παλιός
  • Ο μικρός τυμπανιστής
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: 11/12/05, 15:33 »
Παιδιά η Avril έχει δικιο.Οι SOAD δεν ήταν έτσι παλιά. Σου έδιναν την αίσθηση ότι ήταν ανεξάρτητοι από κάθε τι εμπορικό.Οι δίσκοι τους ήταν τίγκα στα αντιπολεμικά και κοινωνικά μηνύματα(όχι πως τώρα δεν είναι). Αλλά το ύφος τους έχει αλλάξει τελείως. Πιο ήρεμα τραγούδια,στοιχεία εμπορικότητας και άλλα. Βέβαια έχουν κάθε δικαίωμα να αλλάζουν στυλ, γιατί κάποτε θα καταντούσαν βαρετοί, αλλά τουλάχιστον αληθινοί. Είναι λυπηρό να μπαίνεις στο επίσημο site τους, και να βλέπεις χιλιάδες μηνύματα τύπου:
'' Δείτε τους SOAD στο Mtv τάδε μέρα και ώρα'' ή ''στείλτε e-mail και κερδίστε μπλουζάκια στη μισή τιμή'' π.χ.
Η εμπορικότητα δηλαδή σε όλο της το μεγαλείο. Σαν τα Toxicity(μακράν το καλύτερο), self titled και Steal this album(καλό ήταν, παρ'όλο που είχε leftover κομμάτια) κανένα καλύτερο! Και βέβαια δεν λέω οτι δεν μου άρεσαν τα Mezmerize&Hypnotize αλλά νομίζω πως δεν δείχνουν τους παλιούς SOAD. Παρ' όλ' άυτά, μένω πιστός οπαδός τους, έχοντας όλα τους τα CDs και μάλιστα σε αυθεντικά(η πειρατεία σκοτώνει άλλωστε :D)Ουφ,κουράστηκα,αλλά τα είπα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: 11/12/05, 15:51 »
Θα σου απαντήσω με στίχους των Lagwagon:
So, you miss another time, when all your friends were divine
Now everything has gone or changed
Do you still live in angry days?

Αν μέναν ίδιοι θα ήταν απλά θλιβερό. Το να βγαίνεις στο mtv δε σημαίνει ότι προδίδεις την ιδεολογία σου, αυτό είναι επανάσταση της φάπας. Επίσης, οι άνθρωποι μεγαλώνουν, ωριμάζουν και δε νιώθουν πια την ανάγκη να γράψουν καφρίλες.
reveduncurieux.blogspot.com

Αποσυνδεδεμένος Santa

• Παλιός
  • Ο μικρός τυμπανιστής
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: 12/12/05, 19:04 »
Καλά. Εγώ πάντως νομίζω πως ποτέ δεν θα είναι όπως πριν. Και να σου πω και κάτι άλλο? δεν νομίζω να βγάλουν άλλο δίσκο πλέον. Φαίνονται πως έχουν αρχίσει και τους παίρνουν τα χρόνια. Ξέρω πως ακούγεται πολύ απαισιόδοξο αλλά αυτό πιστεύω. Και κάτι ακόμα - όποιος έχει δει το dvd που έχει το Hypnotize στην dual-disc έκδοσή του, θα ήθελα τη γνώμη του γι'αυτό.

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: 12/12/05, 21:32 »
Καλά. Εγώ πάντως νομίζω πως ποτέ δεν θα είναι όπως πριν. Και να σου πω και κάτι άλλο? δεν νομίζω να βγάλουν άλλο δίσκο πλέον. Φαίνονται πως έχουν αρχίσει και τους παίρνουν τα χρόνια. Ξέρω πως ακούγεται πολύ απαισιόδοξο αλλά αυτό πιστεύω. Και κάτι ακόμα - όποιος έχει δει το dvd που έχει το Hypnotize στην dual-disc έκδοσή του, θα ήθελα τη γνώμη του γι'αυτό.
Εγω το εχω αλλα δεν εχω αξιωθει ακομα να το δω :P Α και οχι δεν νομιζω να τους εχουν παρει τα χρονια. Σιγα τα ατελειωτα χρονια που ειναι στη δισκογραφια. Οι maiden τι να πουνε? Δεν νομιζω παρα ειναι απαισιοδοξο αυτο που λες(οπως συμφωνεις και εσυ.
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος Apollon18

• Παλιός
  • Watch the weather change.....
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: 12/12/05, 21:43 »
Ωπα ρε παιδια τι λετε θα μας κουφανετε?Δεν εχουν ουτε δεκα χρονια στο σκαρι με μονο 4 album(Τα δυο τελευταια σαν ενα!)και θα αποσυρθουν?
Αλλωστε ο Νταρον δηλωσε οτι αμα ηθελε θα μπορουσε να βγαλει 10 δισκους με τετοια εμπνευση!(Εχω καποιες αμφιβολιες αλλα εχει γραψει απιστευτα πραγματα οποτε ποτε δεν ξερεις! :)
Δες επιτελους το βιντεο να μας πεις τι λεει!!!! ;) ;D
All you know about me is what I've sold you
I sold out long before you ever heard my name
I sold my soul to make a record....And you bought one!!!

Αποσυνδεδεμένος Santa

• Παλιός
  • Ο μικρός τυμπανιστής
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: 13/12/05, 17:14 »
Φίλε Roufus πολύ φοβάμαι ότι θα απογοητευτείς από το dvd. Έχει το πιο μισητό (για μένα) πράγμα που με κάνει να σπάσω την οθόνη του Η/Υ μου... τα (γ**ω)φίλτρα!!!! δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα βάζουν, για να μην βλέπουμε τις φάτσες τους?? Έλεος   πια!! Μία με σκιές,μία με ασπρόμαυρη εικόνα,με αντανάκλαση,με υπερφώτιση και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς!!Και στο πρώτο dvd των slipknot τα ίδια πάλι! Το μόνο καλό είναι ότι ο καθένας μιλάει για κοινωνικοπολιτικά και δείχνουν το ύφος της μπάντας. Ο m***kian με (πολύ) μακριά μαλλιά έχει πολύ φάση. Επίσης βρίζουν πολύ κάτι που δεν το περίμενα αν και δεν με ενόχλησε καθόλου. Αυτά για το dvd... Πάντως δεν νομίζω πως ικανοποιεί πλήρως... Με μεγάλη λύπη και ντροπή το λέω,αλλά το λέω

Αποσυνδεδεμένος RBnikos

• Παλιός
  • we're becoming .... Hostile!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: 29/12/05, 01:26 »
Mετά από πολλές ακροάσεις, κατέληξα ότι το hypnotize είναι ΔΙΣΚΑΡΑ!!!
 φοβεροί στίχοι:Attack,Hypnotize,Tentative,She's like heroin,Soldier Side
 φοβερή μουσική: Kill R n'R, Vicinity of Obscenity,soldier Side
    τα 10 στα 12 τραγούδια είναι φοβερά...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: 29/12/05, 23:54 »
Ποια βγάζεις έξω;