Αποστολέας Θέμα: Hypnotize-SOAD  (Αναγνώστηκε 49920 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος inthewoods

• Παλιός
  • ελευθερία στην έκφραση, ζωή δίχως τάξεις
    • Προφίλ
Απ: Hypnotize-SOAD
« Απάντηση #150 στις: 08/02/06, 16:50 »
μα δν σε καταλαβαινω ειλικρινα...φασκεις και αντιφασκεις.Μια λες πως οι συστεμ παιζουν προτωτυπη μουσικη και δυσκολη (αυτο την κανει απευθειας αντιεμπορικη) και απο την αλλη τους κατηγορεις για πουλημενους.Δν σε καταλαβαινω...δν προσπαθησα να σε πεισω για τους συστεμ...ομως βγαζεις/βγαζεται ολοι ενα μισος ,ενα ηλιθιο (σορρυ για την λεξη) μισος που δν εχει λογο και αιτια.Απλα επειδη ειναι διασημοι

Σόρρυ...αλλά τα δύσκολη από ποια πλευρά το εννοείς? δυσκολοχώνευτη να φανταστώ από ευρύ κοινό?

ο κιρατζος το ειπε αυτο.αλλα αν θες την γνωμη μου ναι ειναι δυσκολη και για το ευρυ κοινο.Εννοω επισης πως ειναι πρωτοποριακοι και ασυμβιβαστη ειτε συ αρεσει ειτε οχι

καλά το ότι δεν μου αρέσει είναι πλέον δεδομένο...αλλά...δεν θεωρείται δύσκολη και πρωτοποριακοί μια μουσική τύπου ξύλα-πέτρες-τσεκούρια...ιδίως τεχνικά...

τεχνικα ισως να μην λεει.....αλλα ας εγραφα και εγω 4 συγχωρδιες σαν αυτες του chop suey και ας παιζοντουσαν με το ενα χερι.Τωρα για το σχολειο σου για τα ξυλα-πετρες-τσεκουρια τι να πω....
Ξέρω πως ποτέ δε σημαδεύουνε στα πόδια. Στο μυαλό είναι ο Στόχος, το νου σου ε;

Αποσυνδεδεμένος Santa

• Παλιός
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο μικρός τυμπανιστής
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: 08/02/06, 20:20 »
Εντάξει δεν βγαίνει άκρη αφήστε το καλύτερα αυτά είναι τελείως υποκειμενικά. Οι system παίζουν κάτι το διαφορετικό που κάποιοι το βλέπουν με καλό μάτι, κάποιοι όχι. Εντάξει σε κανέναν δεν αρέσουν όλα τα συγκροτήματα και εγώ π.χ. δεν μπορώ να βρω κάτι στους Paradise Lost που έχουν αναφερθεί πολύ. Ή στους HIM αν θυμάστε τα λόγια μου πριν 1-2 μήνες... αλλά δεν λέω ότι δεν δούλεψαν για αυτά που έκαναν λέω ότι το αποτέλεσμα δεν μου αρέσει. Λοιπόν μη λέτε τα κομμάτια του Hypnotize περισσεύματα ή ψεύτικη την προσπάθειά τους για πολιτικοκοινωνικούς σκοπούς γιατί ξέρετε από μόνοι σας ότι είστε λάθος. Α και για το lonely day τώρα που το θυμήθηκα όποιος είπε το ότι έβαλαν μπαλάντα δείχνει εμπορικότητα θα του έλεγα να δει από το self titled το spiders, από το steal this album το roulette(που είναι και κομματάρα) και από το mezmerize ε όλο και κάτι θα βρει ;D

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: 08/02/06, 20:39 »

καλά το ότι δεν μου αρέσει είναι πλέον δεδομένο...αλλά...δεν θεωρείται δύσκολη και πρωτοποριακοί μια μουσική τύπου ξύλα-πέτρες-τσεκούρια...ιδίως τεχνικά...
Ενω οταν ακουσες bon jovi και σου αρεσε ας πουμε ηταν ο ορισμος της τεχνικης. Και δεν εχω δει πολλα συγκροτηματα να παιζουν σαν τους soad. Πες μου ενδικτικα εσυ που ξερεις οτι δεν ειναι πρωτοποριακη η μουσικη τους
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος Kiratzoharris

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: 09/02/06, 17:07 »
μα δν σε καταλαβαινω ειλικρινα...φασκεις και αντιφασκεις.Μια λες πως οι συστεμ παιζουν προτωτυπη μουσικη και δυσκολη (αυτο την κανει απευθειας αντιεμπορικη) και απο την αλλη τους κατηγορεις για πουλημενους.Δν σε καταλαβαινω...δν προσπαθησα να σε πεισω για τους συστεμ...ομως βγαζεις/βγαζεται ολοι ενα μισος ,ενα ηλιθιο (σορρυ για την λεξη) μισος που δν εχει λογο και αιτια.Απλα επειδη ειναι διασημοι
Επιτελους ρε γ**ωτο βρηκαμε μια ακρη!!! ;D  Αυτο λεω ειναι περιεργη μουσικη δυσκολη στο ακουσμα(ειπα τεχνικη?)αλλα εχεις πολλους οπαδους.γιατι????Θα μου πεις ειναι της μοδας..Μα πως εγινε ρε γ**ωτο?
Τους μισουμε γιατι πιστευουμε οτι με αυτο που παιζουν δεν θα επρεπε να ειναι εμπορικοι ;)
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #154 στις: 09/02/06, 22:05 »

Επιτελους ρε γ**ωτο βρηκαμε μια ακρη!!! ;D  Αυτο λεω ειναι περιεργη μουσικη δυσκολη στο ακουσμα(ειπα τεχνικη?)αλλα εχεις πολλους οπαδους.γιατι????Θα μου πεις ειναι της μοδας..Μα πως εγινε ρε γ**ωτο?
Τους μισουμε γιατι πιστευουμε οτι με αυτο που παιζουν δεν θα επρεπε να ειναι εμπορικοι ;)
Ωχ παει το εχασε και το λιγο μυαλο που ειχε ο κιρατζος και δεν καταλαβαινει τι λεει :P
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος Apollon18

• Παλιός
  • Watch the weather change.....
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: 09/02/06, 23:25 »

Ωχ παει το εχασε και το λιγο μυαλο που ειχε ο κιρατζος και δεν καταλαβαινει τι λεει :P

Καλα μιλαμε εχετε λιωσει τελειως ολοι,δεν ξερετε που παν τα τεσσερα! ;D ;D
Αποφασιστε ποιο ειναι το προβλημα με τους soad επιτελους για να καταλαβω!(πηραν και grammy για το BYOB ;D ;Dοχι οτι δινω σημασια σε τετοια βραβεια-βιτρινες αλλα το γραφω να σας τσαντισω ;D ;D ;D)
All you know about me is what I've sold you
I sold out long before you ever heard my name
I sold my soul to make a record....And you bought one!!!

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: 10/02/06, 16:05 »
To προβλημα ειναι οτι πιστευουμε οτι δεν θα επρεπε να εχουν τοσους οπαδους με αυτην την μουσικη..Και επισης δεν τους γουσταρουμε.Μας την σπανε.Φοβερο τραγουδι το BYOB πολυ θρας ;D
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος ερεβος

• Shadowking
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ars longa vita brevis
    • Προφίλ
    • http://myspace.com/gorthaour
« Απάντηση #157 στις: 11/02/06, 01:29 »
To προβλημα ειναι οτι πιστευουμε οτι δεν θα επρεπε να εχουν τοσους οπαδους με αυτην την μουσικη..Και επισης δεν τους γουσταρουμε.Μας την σπανε.Φοβερο τραγουδι το BYOB πολυ θρας ;D

+1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

Αυτο ακριβως.
Twitter @mcrosog

Αποσυνδεδεμένος Joef - Über Alles

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φυλακισμενος στην πραγματικοτητα των ξενων κοσμων
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: 11/02/06, 01:37 »

εγω αυτο πιστευω εκτος απο το μερος του byob ;D
για τους tool!!
αυτοι δεν αξιζουν μια!!
τι καλη μουσικη και ομορφη και προοδευτικη μου λετε??
ενα νανουρισμα ειναι με παραμορφομενες φωνες και κιθαρες στο computer!!
τελικα μου φαινεται η μουσικη περναει χοντρη κριση!!!
κανω εκπομπη στο activeradio.gr καθε τεταρτη 12-2"fragile dreams" θα την ακουσετε χοντρα :D
ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ...ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ!!!!
Life's a B!tch 'till You Die, So Fuck The World and Let's Get High!

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: 11/02/06, 11:17 »
Σε περιμενει μεγαλο γιουχαρισμα :P Οχι απο εμενα παντως.Δεν μπορω να εμπλακω.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος Apollon18

• Παλιός
  • Watch the weather change.....
    • Προφίλ
« Απάντηση #160 στις: 11/02/06, 13:44 »

για τους tool!!
αυτοι δεν αξιζουν μια!!
Ενταξει να μας λες για τους συστεμ το καταλαβαινω και το ανεχομαι αλλα να πιανεις στο στομα σου τους tool?
Δεν προκεται να την γλιτωσεις >:( ;D
Δεν το συνεχιζω αυτο γιατι μαλλον δεν αξιζει να τα παιρνω τωρα με ασχετους :P ;D.(και το θεμα ειναι των soad-οποτε εισαι λιγο ακυρος!)
Οσο για το Byob δεν πιστευω στιχουργικα το θρας να εχει τοσα πολλα μηνυματα!(απο οσα ξερω)
All you know about me is what I've sold you
I sold out long before you ever heard my name
I sold my soul to make a record....And you bought one!!!

Αποσυνδεδεμένος inthewoods

• Παλιός
  • ελευθερία στην έκφραση, ζωή δίχως τάξεις
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: 11/02/06, 16:35 »

για τους tool!!
αυτοι δεν αξιζουν μια!!

ειλικρινα πες μου σε παρακαλω ποσο εχεις ασχοληθει με την μουσικη?Εχεις γνωση αυτων που λες?Μωρε καλα κανουν και μας φερνουν τους μανογουορ.Για αυτους ειμαστε και πολυ μας ειναι μου φαινεται.

Ξέρω πως ποτέ δε σημαδεύουνε στα πόδια. Στο μυαλό είναι ο Στόχος, το νου σου ε;

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: 12/02/06, 15:09 »

για τους tool!!
αυτοι δεν αξιζουν μια!!
Ok τωρα το παρακανμε μου φαινεται. Οσοι δεν γουσταρουν τετοια μουσικη να πανε να κανουν αλλου ποστ και οχι να περνουν τσαμπα ποστ απο αυτο το θεμα. Και σε τελικα ρε φιλε τι σκατα σχεση εχουν οι τουλ με τους soad σε αυτο το θεμα?  Και ποσο ατελειωτα εχεις ακουσει τουλ και το λες αυτο? Ελεος αμα δεν γουσταρετε μπορειτε να μας παρατησετε στην ησυχια μας και στην υποκουλτουρα μας να χαραμιζομαστε και και εσεις πηγαιντε ακουστε σωστη μουσικη αφου ξερετε να ακουτε και ειστε φοβεροι και τρομεροι. Αμαν πια εχει παραγινει εδω μεσα.

+1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

Αυτο ακριβως.
Καλα και οταν λεγαμε εμεις για τους ΗΙΜ τσαντιζοσουνα που μας τη σπαγανε και μας ελεγες οτι ακολουθουμε μοδες και δεν εχουμε ακουσει ποτε ΗΙΜ και κρινουμε μονο απο το image και αλλες τετοιες αηδιες που ξεχνας τωρα. Παρατα το το θεμα ρε γμτ αφου δεν σου αρεσει

Αποσυνδεδεμένος Santa

• Παλιός
  • Ο μικρός τυμπανιστής
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: 12/02/06, 15:24 »
Το ξέσπασμα ενός 16χρονου...  ;D και γω μαζί σου Άρη!!!!

Αποσυνδεδεμένος blackie

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Take me down, I'm coming home, arena of pleasures
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: 12/02/06, 15:28 »
Δεν βαρεθηκατε επιτελους???????

Αποσυνδεδεμένος Santa

• Παλιός
  • Ο μικρός τυμπανιστής
    • Προφίλ
« Απάντηση #165 στις: 12/02/06, 15:29 »
Μέχρι να πιαστούν στα χέρια έχουμε καιρό ακόμα

Αποσυνδεδεμένος blackie

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Take me down, I'm coming home, arena of pleasures
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: 12/02/06, 15:32 »
Μικρα ειναι,θα μαθουν... :P

Αποσυνδεδεμένος ερεβος

• Shadowking
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ars longa vita brevis
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: 13/02/06, 00:46 »
Καλα και οταν λεγαμε εμεις για τους ΗΙΜ τσαντιζοσουνα που μας τη σπαγανε και μας ελεγες οτι ακολουθουμε μοδες και δεν εχουμε ακουσει ποτε ΗΙΜ και κρινουμε μονο απο το image και αλλες τετοιες αηδιες που ξεχνας τωρα. Παρατα το το θεμα ρε γμτ αφου δεν σου αρεσει

Ρε συ Αρη, χαλάρωσε...Καταρχην εχεις μπερδεψει τα πραγματα...Εγω αν θυμασαι εκνευριζομουνα με αυτους που δεν ειχαν ακουσει HIm περα απο 2 κομματια και τους αφοριζανε ή αυτους πους αφοριζανε λογω Image/φλωριας...Tι σχεση εχει λοιπον αυτο με αυτα που λεω εδω...????Εμενα οι SYstem δε μου αρεσουν μουσικα...Σιγουρα τους θεωρω ελεεινους στο στυλ και σκατοφατσες, αλλα δεν ειναι αυτος ο λογος που δεν τους γουσταρω...Οπως ειχα πει οτι σεβομαι οποιον απορριπτει τους HIM (και οποιαδηποτε μπαντα) αφου εχει παρει μια πληρη ιδεα, ετσι σεβασου κι εσυ (και ο καθενας) οτι απο τα 5 αλμπουμς που εχω των SoaD μπορω να εχω βγαλει ενα ασφαλες συμπερασμα ε?
Twitter @mcrosog

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #168 στις: 13/02/06, 15:16 »
 Ναι ρε παιδακι μου εγω σεβομαι την αποψη σου οτι δεν τους γουσταρεις αλλα οκ το πες μια φορα το καταλαβαμε τελεισωε γιατι συνεχιζεις και το μας τη  λες εμας που ακουμε soad?

Αποσυνδεδεμένος ερεβος

• Shadowking
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ars longa vita brevis
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: 13/02/06, 18:40 »
Ναι ρε παιδακι μου εγω σεβομαι την αποψη σου οτι δεν τους γουσταρεις αλλα οκ το πες μια φορα το καταλαβαμε τελεισωε γιατι συνεχιζεις και το μας τη  λες εμας που ακουμε soad?

Που ακριβως σας τη λεω στο μηνυμα το οποιο εχεις κανει παραθεση???? ::) ::) ::)
Twitter @mcrosog

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #170 στις: 13/02/06, 20:09 »
Εννοω γενικα ffs...
« Τελευταία τροποποίηση: 13/02/06, 22:17 από Roufus-Enas euaisuhtos kafros »

Αποσυνδεδεμένος Avril

• Θαμώνας
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Δεν ακουω avril lavigne!!!!!!! >:(
    • Προφίλ
« Απάντηση #171 στις: 18/02/06, 13:57 »
ωραια, να μιλησουμε ομως κ για τους soad λιγο?? ;D ::) ::)
I don't advise a haircut, man. All hairdressers are in the employment of the government. Hair are your aerials. They pick up signals from the cosmos and transmit them directly into the brain. This is the reason bald-headed men are uptight.

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #172 στις: 18/02/06, 20:00 »

απο τα 5 αλμπουμς που εχω των SoaD μπορω να εχω βγαλει ενα ασφαλες συμπερασμα ε?
Συμφωνω ρε ερεβε μαζι σου ειμαι και το ξερεις αλλα ελεος αφου τους σιχαινεσαι  εχεις παρει και εχεις ακουσει και τα 5 αλμπουμς τους?Ελεος ουτε συντακτης να ησουν που ακομα και αυτοι κατι που το σιχαινονται δεν το ακουνε..Βεβαια θα μου πεις για να χεις γνωμη πρεπει να εχεις ακουσει αλλα οχι και ετσι..σορυ μπρο ::)
« Τελευταία τροποποίηση: 18/02/06, 20:48 από kiratzoharris »
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #173 στις: 18/02/06, 20:42 »
Και μετα μας το παιζει κατα του μεταλ χαμερ :P ::) :P ::) :P ::) :P ::) :P ::)

Αποσυνδεδεμένος ερεβος

• Shadowking
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ars longa vita brevis
    • Προφίλ
« Απάντηση #174 στις: 19/02/06, 00:46 »
αλλα ελεος αφου τους σιχαινεσαι  εχεις παρει και εχεις ακουσει και τα 5 αλμπουμς τους?

Εννοειται οτι δεν τα αγορασα...Τα μαζεψα απο δω κι απο κει απο γνωστους σε μπ3...Το κανω συχνα αυτο...
Twitter @mcrosog