... χμμμ .... μάλλον δεν έχει γίνει κατανοητό το πρόβλημα ...

και δε χρειάζεται δικηγόρος του διαβόλου, αλλά στέλεχος (Executive στα Ελληνικά) δισκογραφικής, κατα προτίμηση πολυεθνικής ... Ας πούμε λοιπόν ότι αυτός είμαι εγώ ...

Και ας ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα ... η δουλειά μου είναι να
ΠΟΥΛΗΣΩ κάποιο
ΠΡΟΪΟΝ και γι' αυτό πληρώνωμαι ... επίσης δουλειά μου είναι να πληρώνω όσο γίνεται
ΛΙΓΟΤΕΡΟ τους καλιτέχνες, αλλά και να έχω
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Συμβόλαια μαζί τους ...
Οπότε κάνω τις εξής κινήσεις :
1. Ψάχνω τις σηνήθειες του Target Group που με ενδιαφέρει (μπουμπούκια 7-20 χρονών,
χωρίς ιδιαίτερη μουσική Παιδεία ή Κρίση, επιρεπή βέβαια στις επιταγές της Μόδας-να είναι ΙΝ-, και πρόθυμα να σκάσουν τα ωραία τους λεφτά γι' αυτό). Αυτοί λοιπόν οι Καταναλωτές (υπήρχαν, υπάρχουν και πάντα θα υπάρχουν) ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΛΑΣΑΡΩ ... τελεία.

και με βάση ΑΥΤΟΥΣ καταστρώνω τα σχέδια της χρονιάς ...
(Οι υπόλοιποι (Καταναλωτές) ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ιδιαίτερα ... (δηλ οι έχοντες Μουσική Γνώση και Κρίση)
2. Εφαρμόζω τη Στρατηγική του "Διαίρει και Βασίλευε" ... δηλ. άλλος ο Συνθέτης (υπάλληλός μου) άλλος ο Στιχουργός (επίσης), άλλος ο Ερμηνευτής (όχι υπάλληλός μου-ακόμη- αλλά κάποιος που μου έχει
ΗΔΗ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ) και βέβαια αλλού το Studio Ηχογράφησης/Παραγωγής ... ΒΑΣΙΚΟ είναι όλοι αυτοί να
ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ/ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΜΟΥ και βέβαια να μην συνεργάζονται χωρίς την έγκρισή μου ... Έτσι ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ "ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ" ΑΡΚΕΤΑ ...
3. Παρουσιάζω - προβάλλω - κάνω Πλύση Εγκεφάλου -
ΠΛΗΡΩΝΩ ΧΟΝΤΡΑ για να βομβαρδίζω τους καταναλωτές μου με τις παραπάνω δουλειές/Καλιτέχνες και γενικώς eventz, Gossipz, happeningz, realitiez, life Stylez, modelz, Heaven on Earthz ...

Και τι ζητάω στο φινάλε ?

Να αγοράζετε τα CD που σας πουλάω βρε ...

... μα τόσο αχάριστοι είσαστε πια ?

τόσοι Άνθρωποι ζουν από 'μένα ...

... και τέλος προσωπικά χέ...κα για τον οποιονδήποτε απίθανο που θα έρθει και μου πει ότι "δεν υπάρχει πια καλή μουσική" ...
ΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ... ΕΓΩ ΜΟΝΟ CD΄s ΠΟΥΛΑΩ ... /nEwBiE

/προφανώς και συμφωνούμε free ... απλά εγώ ρίχνω περισσότερο το φταίξιμο σε ΄μας ως Καλιτέχνες -που καιγόμαστε να παραδώσουμε Γη και Ύδωρ- και ως Καταναλωτές -που δεν κλείνουμε την Τηλεόραση στα Τηλεσκουπίδια-