Αν ο λογος ειναι ο γεματος ηχος, τοτε θα πρεπει να κοιταξεις σε λιγο πιο high priced ακουστικες και αν δεν σου κανει κατι, τοτε κοιτα για 12χορδες.
Εχουν τα καλα και τα κακα τους.
Ναι μεν εχουν "γεματο" ηχο, αλλα στα ακορντα, αν δεν ειναι πολυ καλο το οργανο θα ακουγεται λιγο μπλεγμενος ο ηχος λογω των περισσοτερων χορδων.
Αν θελεις να παιξεις σε καποια κομματια πιο δυνατα, να "κοπανησεις" στην καθομιλουμενη κιθαριστικη, θα βγαινει μια βαβουρα.Trust me.
Ημουν υπερμαχος των 12χορδων και ακομη ειμαι γιατι εχω ακουσει καποια κομματια ΘΑΝΑΤΟΣ!!!
Αλλα εκει δυστυχως παμε σε αλλο budget και αν δεν εχεις μια 6χορδη μου φαινεται καπως too much να παρεις κατευθειαν 12χορδη.
Ειναι αρκετοι λογοι που δεν χρησιμοποιουνται τοσο συχνα οι 12χορδες.Ακομη και απο πασιγνωστα σχηματα, ή κιθαριστες,που διαθετουν λεφτα για ο,τι οργανο επιθυμουν, σπανια χρησιμοποιουνται για περισσοτερο απο καποια μερη σε τραγουδια η ενα κομματι σε καποιο album.
Εδω και 10 περιπου χρονια σκεφτομαι και εγω καθε τρεις και λιγο για 12χορδη, αλλα ειναι κατι που αν δεν εχεις βρει ακριβως τον λογο που το θελεις, το παιρνεις και μετα απο 1-2 χρονια το δινεις γιατι σε περιοριζει.