εγω δε θα μιλησω με επιστημονικους ορους.. ουτε θα εμπλουτισω τις προτασεις μου με λεξεις ευπαρουσιαστες.. δε ξερω πως.. ισως να ναι κι αυτος ο λογος.. ισως οταν εχω αρκετες γνωσεις για να το κανω, να το χρησιμοποιησω.. μπορει ομως κ να μη μου βγαινει..
θα συμφωνησω ΑΠΟΛΥΤΑ με την porky, οπως και με καποιες αλλες απαντησεις..
ειμαστε ελευθεροι να εκφραζουμε τα συναισθηματα μας.. ειτε αυτο σημαινει πως θα κλειδωθουμε στο δωματιο, η θα βγουμε να γλεντησουμε, η θα γραψουμε καποιες σκεψεις σ'ενα χαρτι...
νομιζω , πως εχουμε τη δυνατοτητα να δημοσιοποιησουμε αυτες τις σκεψεις μας εδω.. αν υπαρχει και για καποιο αλλο λογο αυτη η κατηγορια, θα ηθελα πολυ να το μαθω...
τωρα, οσο για αυτο το ρημαδι το "σκοταδι" και την απαισιοδοξια, ο καθενας το αντιλαμβανεται διαφορετικα.. το να γραφει καποιος βγαζοντας μια δυστυχια, δε σημαινει οτι ειναι απαισιοδοξος! οτι δε ξερει και δε μπορει να ζει τη ζωη του! μη τρελαθουμε!!...
ο καθενας μας εχει τα δικα του προβληματα, αλλα και τις δικες του χαρες..
δεν υπαρχει κανεις που να ζει μεσα σ΄ενα κοσμο χωρις σκαμπανεβασματα.. μες στα φρου φρου και αρωματα!.. αλλον μπορει να τον εμπνεει να γραψει για τις χαρες της ζωης! αλλον για τη δυστυχια!.. ταλεντα ειναι αυτα!

α.. και master.. σ'ευχαριστω για το σχολιο πως προσθεσα σκοταδι στο γραπτο μου.. εμενα μου αρεσε..

κι επειδη ξεφυγα λιγο.. λιγο..

σαντουκα, δε θα σε κρινω γι αυτα που εγραψες, ετσι αισθανθηκες εκεινη τη στιγμη, αυτο εξωτερικευσες.. για μενα μπραβο σου... και ταπεινη μου αποψη, ανεβασε και τα αλλα δυο.. οσοι ενδιαφερονται, ας τα διαβασουν, τους υπολοιπους δεν τους υποχρεωσε κανεις..
Συγνωμη αν ειναι καπως αποτομα ολα αυτα...
Φιλικα παντα...