Δεν ξέρω ποια ibanez έχεις, δεν ανέφερες μοντέλο, μόνο σειρα (RG).
Ρωτάω για να καταλάβω τί ξύλα έχει, και συν τοις άλλοις, μήπως την έχω ακούσει με συγκεκριμένο μαγνήτη για να σου προτείνω (δεν έχω ακούσει και λίγες ibanez).
Είμαι fan των diMarzio, και δεν το κρύβω άλλωστε. Υπάρχουν αρκετοί duncan που μου αρέσουν, αλλά προτιμώ diMarzio.
Έτσι, αν υποθέσουμε ότι η κιθάρα σου είναι basswood σώμα (που λογικά θα είναι), θα πρότεινα έναν high output μαγνήτη για bridge, όπως ο Steve's special, ή ο Breed.
Δε θα έβαζα paf pro. Παρότι είναι ο αγαπημένος μου μαγνήτης, δεν είναι ότι καλύτερο για metal καταστάσεις. Ταιριάζει περισσότερο σε neck position και για άλλες μουσικές.
Άλλες επιλογές... χμ, υπάρχει πάντα ο evolution bridge σα λύση και φυσικά οι κλασικοί Super Distortion και Tone Zone. Ρίξε μια ματιά στο dimarzio.com, έχει μπόλικες πληροφορίες.
Αν σε ενδιαφέρει ο απόλυτος metal -non active- μαγνήτης, ρίξε μια ματιά στον X2N, αλλά πρακτικά ξέχνα τον για καθαρά, χαλαρό rock ή οτιδήποτε άλλο.
Μην αγχώνεσαι για τις εντάσεις. Αφού δεν πρόκειται να βάλεις active, δε θα έχεις μεγάλη διαφορά. Το πολύ πολύ ρυθμίζεις λίγο τις αποστάσεις των μαγνητών ώστε να έχεις παρόμοιο output.
Α, και όλοι οι dimarzio είναι 4wire, άρα splitάρονται, είτε με έναν πενταθέσιο επιλογέα (αν έχεις και μεσαίο μαγνήτη, μάλλον άστο) είτε με ένα push-pull tone pot. Πολύ φτηνή και πολύ εύκολη εγκατάσταση, ούτε τρύπες ούτε τίποτα, απλά αλλάζεις το tone pot σου και συνδέεις λίγο διαφορετικά τον μαγνήτη.
Αν υπάρχει και κανένας Seymour-άκιας, let him talk too...
Hope it helps.
Any questions?