Χαχαχαχαχαχα...Να Με Συμπαθάς Που Σου Γελώ ..
Πανέμορφο Το Ποιήμα Σου...
Μου Θύμησε Μια Ατάκα Ενός Γνωστού Μου.
Είναι Λίγο Σκληρή Μα Μου Έδωσε Ένα Καλό Μάθημα Κείνο Το Βράδι Όταν Του Έλεγα "Πως Θα Ζήσω Χωρίς Αυτήν"...
Μού 'παι λοιπόν Πως Οι Γυναίκες Είναι Σαν Τις Μετοχές(Να Με Συμπαθάν Οι Κυρίες Τις Παρέας).....
Έχουν Την Αξία Της Φίμης Μόνο, Φιμέ Πράγματα Δηλάδη..
Μετά Μου Μίλησε Για Κάτι "Φούσκες" , Αλλά Δεν Θα Το Αναφέρω Αυτό..
Φίλε Μου Πλέον Τους Αγγέλους Τους Ψάχνω Στα Πεζοδρόμια Εγώ,
Μέσα Στα Αγχωμένα Γραφεία Που Μανιωδός Συμπληρόνουν Αιτήσεις Εσόδων Εξόδων Λαχανιασμένη
Να Προλλάβουνε Το Φως Τις Μέρας...
Πολλές Φορές Οι Αγγελοί Σήμερα Είναι Σαν Τους Παλιάτσους Και Θέλει Χρόνο , Τόλμη Και Υπομονή
Για Να Τους Ανακαλύψεις..
Πολλοί Υποδίονται Τους Αγγέλους Μέσα Στην Νιρβάνα Του Άτοπου Τους Μετά Το Τρίτο Ποτό Και Την Φρέσκια Μπογιατισμένη Ακόμα Προσοπίδα Τους...
Οι Αγγελοί Πιστεύω Πως Πλέον Κρίβονται Φίλε Μου..
Φοβούνται Μην Πληγοθούν...
Ποιος Ήταν Εντέλει Σε Αυτήν Την Ιστορία Λοιπόν Ο Αγγελός Φίλες Μου?
Εσύ ή Αυτή?
Καλοσκέψουτο λίγο . . Το Συμπέρασμα Δικό Σου...
Το Ποίημα Σου Μου Θύμισε Έναν Άγγελο Που Σκότωσα....
Να Σαι Καλα.....
Καταρχήν σε ευχαριστώ για τον χρόνο που διέθεσες να διαβάσεις και να σχολιάσεις.
Όσο αφορά μετοχές, φούσκες κλπ δεν θα μπορέσω να απαντήσω, γιατί έκανα πράγματα, που θεωρούσα πιο σημαντικά για μένα, όταν οι περισσότεροι προσπαθούσαν να πλουτίσουν σ΄ ένα βράδυ και πουλάγαν τα χωράφια τους, για να τα κάνουν μετοχές.
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς για τα πεζοδρόμια και τα γραφεία. Νομίζω ότι είναι λίγο ασαφές αυτο που θες να πείς.
Επίσης οι άγγελοι, είναι πλάσματα ερμαφρόδιτα, θεωρητικά τουλάχιστον, μιας και δεν υπάρχουν απτές αποδείξεις για το αν υπάρχουν.
Έτσι λοιπόν μετουσιώνονται σε: ελπίδα, γυναίκα, παρέα, φιλία, αγάπη, αυτοπεποίθηση κλπ, ανάλογα με ότι εξυπηρετεί την κάθε περίσταση σε ποίηση, λογοτεχνία, γραπτό και προφορικό λόγο τέλος πάντων.
Έτσι και το παραπάνω τραγούδι, φίλε μου. Δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα. Διαλέγεις και παίρνεις. Και πιστεύω πως αυτό είναι και ότι καλύτερο για ένα γραπτό. Γιατί ο καθένας μας κρατάει το δικό του πρίσμα!
Ελπίζω να σε κάλυψα. Αν όχι, mail me, για να μην κουράζουμε και τους υπόλοιπους.
Καλη συνέχεια στο κυνήγι αγγέλων.