Sorry alla den se kserw kai apo x8es gia na me apokaleis etsi
Sorry αν παρεξηγήθηκες με το "φιλάρα". Μια έκφραση είναι.
Το ξέρω ότι είμαστε εκτός θέματος, αλλά δε μπορώ να μην απαντήσω στο αποστομωτικό επιχείρημα "oi xeiroteres ki8ares einai oi Ibanez".
Για πες μας λοιπόν, ποιες Ibanez είχες και ήταν οι χειρότερες;
Αλλά, άσε με να μαντέψω.... Έχεις και είχες μόνο Gibson, ε;
Και όσο για τον Τρίμη, ο παπούς ο Τρίμης στο είπε αυτό για την Κορέα;;; Α χα χα
Φίλε μου, κάθε
γιαπωνέζικη ibanez, έχει ένα serial number, το πρόθεμα της οποίας ορίζει σε ποιο εργοστάσιο της Ιαπωνίας και ποια χρονολογία κατασκευάστηκε η κιθάρα (εντάξει, το pattern των serial numbers, το αλλάζει συνέχεια η Ibanez). Τώρα, αν εσύ μιλάς για μια παγκόσμια συνομωσία της Ibanez, που προσπαθεί να εξαπατήσει την υφήλιο, παρουσιάζοντας κορεάτικες κιθάρες για γιαπωνέζικες, την οποία, μάλιστα, συνωμοσία αποκάλυψε μόνο ο παπούς Τρίμης, πάω passo

Φιλάρα kostas vretos (εσύ ελπίζω να μην παρεξηγηθείς με αυτό

), δυστυχώς, το επιχείρημα ότι ο τάδε και ο τάδε κιθαρίστας παίζει με Ibanez δεν ευσταθεί. Όλοι αυτοί παίζουν με custom κιθάρες. Το ότι έχουν endorsment Ibanez δε λέει κάτι. Μόνο για τον Vai, έχω διαβάσει, ότι παίζει με τις Jem του εμπορίου και όχι με custom. Αλλά και αυτό, μπορεί να είναι μούφα.
Δεν αρκεί λοιπόν να λέμε ότι παίζει ο τάδε με την τάδε κιθάρα, και ότι αυτή είναι καλύτερη "και οι άλλες είναι οι χειρότερες".
Αν κάποιος έχει προσωπική εμπειρία, και μπορεί να συγκρίνει, τότε μπορεί να μας πει την άποψή του. Αναλόγως, οι υπόλοιποι, είτε την συμμερίζονται, είτε γελάνε μαζί του αν γίνεται γραφικός και εμπαθής. Σε κάθε περίπτωση, σέβονται την άποψή του, όσο κι αν είναι κολλημένος με μια μάρκα.
Καλό είναι λοιπόν, όταν λέμε ότι το τάδε πράγμα είναι μάπα, να λέμε μαζί:
"Το είχα" ή "Το είχε ένας κιθαρίστας σε ένα περιοδικό" ή "Μου το είπε ο Τζίμης ο Σουγιάς που του το σφύριξε ο Γιώργος ο Megadeth".
Διαβάστε τα πιο πάνω κ με λίγο humour. No offense towards nobody. Και μη γίνεσται εμπαθείς με μια μάρκα. Ξύλα και καλώδια είναι, τα οποία χρησιμοποιούμε για να "προσπαθούμε" να παίζουμε μουσική.