Αρχικά νομίζω οτι οι κιθάρες που δν έχουν FR to original γράφουν liscenced by Floy Rose.Μια άλλη μλκ που συμβαίνει είναι η εξής : αν σου χαλάσιε κάτι σε ένα FR που δεν είναι original το ανταλλακτικό που θα βάλεις θα είναι του original, γιατί , απ'οτι νομίζω δν υπάρχουν μη-original ανταλλακτικά.Για να γίνω συγκεκριμένος θα πω την παρακάτω
story που συνέβει σε εμένα.
Μια ωραία μέρα που άλλαζα τις χορδές μου(κιθ : BcRich) όταν πήγα να σφίξω τη βίδα που πατάει τη χορδή [σε FR μιλάμε(όχι original)]αυτή έσπασε!!!Δν νομίζω οτι έβαλα περισσότερη δύναμη από άλλες φορές..Το τραγικό είναι οτι έσπασε και το ένα κομμάτι (της βίδας) έμεινε μέσα στο "θηλυκό" που βιώνει και το άλλο στο χέρι μου.Αποτέλεσμα αυτού να μν μπορώ ούτε τη χορδη να βγάλω...Ρώτησα πόσο κάνει ένα καινούργιο βαγονάκι(δηλ το κυρίως βαγονάκι, η βίδα που πατάει στη χορδή και η μλκια μεταξύ βίδας και χορδής) και τρελάθηκα από τις απαντήσεις.Καταρχήν όλοι μου είπαν αυτο που είπα στην αρχή το οποίο συνεπάγεται οι τιμές των ανταλλάκτικων να είναι πολυ υψηλές.Τελίκα, για να μν σας πρήζω, τα βρήκα 25€ από Καγμάκη(20 τα πήρα τελικά

).
Α και το κουλό που μου είπαν σε ένα κατάστημα : Δεν μπορώ να στο πουλήσω ξεχωρίστα(!) ,πρέπει να τη φέρεις στο service(!)(πρόφανως θα μου χρέωνε original, ενώ θα έβαζε ένα που είχε ξεμείνει από κάποια άλλη κιθάρα...το λαμόγιο

...) γιατί δν μπορώ να κόψω οτι στο πούλησα..(!)(μν κόψεις...στο πλήρωνα και ήταν σαν να το έβαζες απο το service...)και το αποκορύφωμα :
-πόσο θα στοιχήσει?
-φέρτη και βλέπουμε...(!)
-ποσο θα μου παεί περίπου?
-φέρτη να το βάλουμε και θα δούμε...
-μα καλά να μν ξέρω πόσο θα κάνει?
(μετά από υποτιθέμενους υπολογισμούς..)
-θα κοστίσει περιπου 60€(!)

(60€ είναι η ελάχιστη τιμή.μπορεί να είχε πει και 90€ αλλά δν το βάζω γιατί δν είμαι σιγουρος..)
Και μιλάμε για απλή αλλάγη,ένα βαγονάκι.....ΕΛΕΟΣ + το οτι από αυτό το μαγαζί είχα πάρει και τν κιθάρα μου(ΒcRich...)(!)(που να μν είχα δηλ...

)
ΥΓ
1 : αν εδώ είναι κάποιος από το μαγαζί(που φανταζομαι καταλάβατε ποιό είναι.....) ελπίζω να μν προσβληθεί...έτσι και αλλιώς τν αλήθεια λέω

ΥΓ
2 : Αν θέλετε και είναι πρέπον σας λέω το μαγαζί..