Καλησπέρα...
Χαίρομαι που "τόλμησες"...να μοιραστείς μαζί μας τις δημιουργίες σου!
Δεν μπορώ να σου πω κάτι για την σημείωσή σου στην αρχή του θέματος...Ίσως να μην χρειαζόταν καν!Επειδή όμως βρίσκομαι σε ανάλογη κατάσταση θα σου πω απλώς ότι η ηλικία δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία κατα την ταπεινή μου άποψη. Χωρίς βεβαίως να είμαι απόλυτη σ' αυτή μου την θέση!
Ας σταθούμε όμως στις δημιουργίες που είναι και ο σκοπός μας, γιατί συχνά πυκνά χάνομαστε σε μονοπάτια ανούσια...
-Για το πρώτο.... Νομίζω ότι χρειάζεται πολύ θάρρος και ψυχική δύναμη για να συνειδητοποιήσεις πρώτα κι ύστερα να γράψεις αυτά εδώ τα λόγια...Και ξέρεις, οι περισσότεροι ακόμα κι αν δεν το παραδεχόμαστε έτσι πλέον κλαίμε...Κλαίμε χαμογελαστά!
"...Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω το ταξίδι, αν αγαπάω, αν μισώ, αν όντως πόνεσα..." ....Αυτό με εκφράζει απόλυτα!
Η μελωδικότητα και ο ρυθμός νομίζω ότι είναι οφθαλμοφανή!Δεν χρειάζεται να πω κάτι...άλλωστε δεν είμαι και η κατάλληλη!
-Όσο για το δεύτερο...με ταρακούνησε λιγάκι...Είναι από αυτά που θα ήθελα να μάθω με ποια αφορμή γράφτηκαν ( ;;;; )
-Ενώ το τρίτο....τι να πω; Πολύ πετυχημένη η μεταφορά με την στάνη...Γενικά πολύ δυναμικό, έντονες εικόνες και σκληρά-επαναστατικά νοήματα...
Αυτό που ταιριάζει νομίζω στην ηλικία σου και στην δική μου! Αλλά και σε όλες...Κι αυτό χτύπησε λιγάκι άσχημα την συνείδησή μου!
Μια ένσταση μόνο: Θα ήταν καλύτερο να τα δημοσιέυσεις ένα ένα. Θα ήταν πιο εύκολο και για σένα και για του αναγνώστες σου! Δεν ξέρω καν αν επιτρέπεται να δημοσιεύονται έτσι...όλα μαζί!
Φιλικά,
Γιώτα.