Μόλις είδα την νέα μορφή και έχω κάποιες ερωτήσεις/παρατηρήσεις/προτάσεις σε σχέση με τη λογοκρισία.
Ερώτηση.
Το λογοκριμένα τραγούδια θα μείνουν έτσι ή απλώς κάνετε δοκιμές;
Παρατήρηση
1. Καταλαβαίνω το "Θαρθω να Σε Βρω" του Ασιμου να μπαίνει στην κατηγορία των λογοκριμένων στίχων αλλά για τραγούδια όπως το "Παράτα Τα", "Δε Πα Να Μας Χτυπάν" κ.α. που κυκλοφόρησαν σε παράνομες κασσέτες μου φαίνεται αδιανόητο. Όποιος διαβάσει τους στίχους μπορεί να καταλάβει το γιατί...
2. Το τραγούδι "Ρεκβιέμ Για Το Νίκο" των Ωχρά Σπειροχαίτη ΚΑΚΟΣ το λογοκρίνατε. Τα παιδιά που απαρτίζουν το συγκρότημα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να θεωρούν ότι τους αντιπροσωπεύει η ΑΕΠΙ και αποκλείεται να ζητούσαν το οποιοδήποτε ποσό για οτιδήποτε δικαιώματα. Αν κάποιος από τους Σπύρο/Βασίλη/Νέο Κιθαρωδό έχει απορίες γιαυτό που γράφω ας μου στείλει μήνυμα για να του εξηγήσω το γιατί.
Το ύφος μου δεν έχει να κάνει με σας αλλά με την ΑΕΠΙ

Ερώτηση/Πρόταση
Σας έχει στείλει η ΑΕΠΙ λίστα με τα τραγούδια-στίχους για τα οποία έχει δικαιώματα και για τα οποία απαιτεί αντίτιμο;
Αν όχι μήπως θα ήταν σκόπιμο να τους το απαιτήσετε; Να κάνουν κι αυτοί καμμιά δουλειά πέρα από το να σας-μας ζητάνε φράγκα.