Αποστολέας Θέμα: Υπάρχει μουσική που δεν αντέχετε να ακούτε?  (Αναγνώστηκε 106347 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • We are the facilitators of our own creative evolut
    • Προφίλ
Ωχ ρε φίλε!! Δεν είπα ότι ξέρω ΟΛΟΥΣ τους καλλιτέχνες ΟΛΑΩ των ειδών της μουσικής!!! Απλά γνωρίζω ενδεικτικά κάποιους κορυφαίους του είδους και την δουλεια αυτων!! Φυσικά στις μουσικές που μου αρέσουν τους γνωρίζω σχεδόν όλους  :P :P :P ;D ;D ;D!!
   Έχουμε ξαφύγει εντελώς από το θέμα και θα μας την πουν οι συντονιστες!! ::) ::) ::) ::) :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
Παράθεση από: Αγγέλα link=topic=30895.msg421261#msg421261 date=1187867786
Παιδιά, πέρα από την πλάκα, όντως [b
κατά κάποιο τρόπο[/b], αναγκαζόμαστε να τρώμε στη μάπα τα σκυλλάδικα. Κατά κάποιο τρόπο, επαναλαμβάνω!!! Ένα απλό παράδειγμα: λίγο να ανοίξει κανείς τη τηλεόραση θα δει να διαφημίζονται ως επί το πλείστον cd των πετρέλληδων, των γονίδιδων, των χατζηγιάννηδων και δεν συμμαζεύεται! Το ίδιο και με το ραδιόφωνο. Ως επί το πλείστον, τα τραγούδια που παίζουν οι γνωστοί σταθμοί είναι τέτοιου είδους... Στις πολυήμερες εκδρομές των σχολείων πάλι η πλειοψηφία αποφασίζει να πάνε όλοι σε μπουζούκια και πάντοτε υπάρχει ένα ποσοστό που διαφωνεί και το τρώει όλο αυτό στη μάπα. Και φυσικά δεν αναφέρομαι μόνο σε εμένα ή το mikaki1990 ή οποιονδήποτε άλλον που τυχαίνει να ακούει αυτό που λέμε "έντεχνη" μουσική, αναφέρομαι και σε παιδιά που ακούνε rock, metal κ.λπ.

Θα συμφωνήσω για ακόμα μια φορά μαζί σου Αγγέλα ( ;) ;)) , βασικά, αυτό το είδος της μουσικής κολλάει και με τον τρόπο ζωής που μας έχουν επιβάλλει να ζούμε τα μμε!! Δηλαδή να είμαστε ατομικιστές, αριβίστες, να μην σκεφτόμαστε καθόλου.... Πέρα από τα γνωστά ονόματα που αναφέρουμε, αυτή η μουσική , η ''έντεχνη'' ή όπως αλλιώς αρέσκεστε να την λέτε και γενικώς η ελληνική ποιοτική μουσική είναι πολύ ''επικίνδυνη'' για αυτούς....Γιατί όταν ένα τραγούδι έχει βαθύτερα νοήματα και ωθεί αυτόν που το ακούει να σκεφτεί, να το διανοήσει και δηλαδή να αρχίζει να δουλεύει το μυαλό του , υπάρχει φόβος να ξυπνήσει, να ''σπάσει '' τον καθιερωμένο τρόπο ζωής του και να σταματήσει πλέον να ανήκει στον όχλο και να είναι πρόβατο...!!  Η μουσική , η καλή μουσική μάλλον, αυτό σου προσφέρει...Την καθαρότητα του πνεύματος και την διανόηση....Εγώ προσωπικα αυτο πιστεύω....

Αποσυνδεδεμένος Jimi Pap

• Παλιός
  • Make music,not priests!!
    • Προφίλ
Δηλαδη για να καταλαβω,οσοι ακουνε σκυλαδικα ειναι κοιμισμενοι,ανηκουν στον οχλο και ειναι προβατα?Αποκλειεται απλουστατα να γουσταρουν να τα ακουνε?

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
Δηλαδη για να καταλαβω,οσοι ακουνε σκυλαδικα ειναι κοιμισμενοι,ανηκουν στον οχλο και ειναι προβατα?Αποκλειεται απλουστατα να γουσταρουν να τα ακουνε?

Eσύ με ποιανού το μέρος είσαι και θίγεσαι??? ;D ;D ;D ;D
Δεν είπα αυτό!!! Αν διάβαζες καλύτερα αυτα που έγραψα , είπα ότι είναι μέρος ενός συνολικού τρόπου ζωής που μας έχουν επιβάλλει τα ΜΜΕ!! Και ότι δεν σε βοηθάνε να οξύνεις το iQ σου... Ή μήπως θεωρείς πως τα τραγούδια του Μαρτάκη πχ (μπρρρρ λέρωσα το στόμα μου.... ;D ;D ;D ;D)  περιέχουν βαθύτερα νοήματα και σε βοηθάνε να γίνεις πιο χρήσιμος στην κοινωνία?? Κάτι όμως που δεν μπορείς να το πείς 'ομως για τα τραγούδια και την μουσική του Λεοντή  για παράδειγμα , ενός αγαπημένου και σχετικά παλιού μουσικοσυνθέτη, τον οποίο τα ΜΜΕ έχουν κυριολεκτικά ΘΑΨΕΙ!!! (Εκτός από μια φορά που τον είχε καλεσμένο ο Παππαδόπουλος και αυτό μετά από πολλά χρόνια.....) ή του Πάνου Τζαβέλλα, που τα τραγούδια του αν και επίκαιρα ανάθεμα και αν τα ξέρει κανένας!!!!
    Μπορείς να πιάσεις λίγο τον ειρμό των σκέψεων μου?

Αποσυνδεδεμένος Jimi Pap

• Παλιός
    • Προφίλ
Καλα μην αρπαζεσαι!!Παντως δε νομιζω οτι κινδυνευει το IQ κανενος απο οποιοδηποτε ειδος μουσικης.Και γιατι τοση αναλυση??Απεχθανεσαι τα σκυλαδικα οπως κι εγω,αλλοι τα γουσταρουν και μαγκια τους!Το οτι δε μας αρεσουν τα σκυλαδικα δε μας κανει ουτε μαγκες ουτε ψαγμενους ουτε ξεχωριστους.

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
Καλα μην αρπαζεσαι!!Παντως δε νομιζω οτι κινδυνευει το IQ κανενος απο οποιοδηποτε ειδος μουσικης.Και γιατι τοση αναλυση??Απεχθανεσαι τα σκυλαδικα οπως κι εγω,αλλοι τα γουσταρουν και μαγκια τους!Το οτι δε μας αρεσουν τα σκυλαδικα δε μας κανει ουτε μαγκες ουτε ψαγμενους ουτε ξεχωριστους.

Ρε φίλε, δεν αρπάζομαι και ούτε και θεωρώ τον εαυτό μου επειδή δεν ακούω σκυλάδικα κάποιο εξευγενισμένο είδος!!
Συζήτηση κάνουμε και επιχειρηματολογώ!!!!

Αγγέλα

• Επισκέπτης
Παράθεση από: Αγγέλα link=topic=30895.msg421261#msg421261 date=1187867786
Παιδιά, πέρα από την πλάκα, όντως [b
κατά κάποιο τρόπο[/b], αναγκαζόμαστε να τρώμε στη μάπα τα σκυλλάδικα. Κατά κάποιο τρόπο, επαναλαμβάνω!!! Ένα απλό παράδειγμα: λίγο να ανοίξει κανείς τη τηλεόραση θα δει να διαφημίζονται ως επί το πλείστον cd των πετρέλληδων, των γονίδιδων, των χατζηγιάννηδων και δεν συμμαζεύεται! Το ίδιο και με το ραδιόφωνο. Ως επί το πλείστον, τα τραγούδια που παίζουν οι γνωστοί σταθμοί είναι τέτοιου είδους... Στις πολυήμερες εκδρομές των σχολείων πάλι η πλειοψηφία αποφασίζει να πάνε όλοι σε μπουζούκια και πάντοτε υπάρχει ένα ποσοστό που διαφωνεί και το τρώει όλο αυτό στη μάπα. Και φυσικά δεν αναφέρομαι μόνο σε εμένα ή το mikaki1990 ή οποιονδήποτε άλλον που τυχαίνει να ακούει αυτό που λέμε "έντεχνη" μουσική, αναφέρομαι και σε παιδιά που ακούνε rock, metal κ.λπ.

Θα συμφωνήσω για ακόμα μια φορά μαζί σου Αγγέλα ( ;) ;)) , βασικά, αυτό το είδος της μουσικής κολλάει και με τον τρόπο ζωής που μας έχουν επιβάλλει να ζούμε τα μμε!! Δηλαδή να είμαστε ατομικιστές, αριβίστες, να μην σκεφτόμαστε καθόλου.... Πέρα από τα γνωστά ονόματα που αναφέρουμε, αυτή η μουσική , η ''έντεχνη'' ή όπως αλλιώς αρέσκεστε να την λέτε και γενικώς η ελληνική ποιοτική μουσική είναι πολύ ''επικίνδυνη'' για αυτούς....Γιατί όταν ένα τραγούδι έχει βαθύτερα νοήματα και ωθεί αυτόν που το ακούει να σκεφτεί, να το διανοήσει και δηλαδή να αρχίζει να δουλεύει το μυαλό του , υπάρχει φόβος να ξυπνήσει, να ''σπάσει '' τον καθιερωμένο τρόπο ζωής του και να σταματήσει πλέον να ανήκει στον όχλο και να είναι πρόβατο...!!  Η μουσική , η καλή μουσική μάλλον, αυτό σου προσφέρει...Την καθαρότητα του πνεύματος και την διανόηση....Εγώ προσωπικα αυτο πιστεύω....

Με λόγα λόγια, η ποιοτικοί καλλιτέχνες "ταΐζουν μουσική" μας ;).
Εγώ με την κολλητή μου αποκαλούμε κοροϊδευτικά το γαβ-γαβ-ντιριντάχτα-ντιρι-ντιρι-νταχ, σόδα που απλώς βοηθάει στη χώνεψη και πολλές φορές μας προκαλεί δυσφορία και φουσκώματα μέχρι και τυμπανισμό  :P ;D...

Αποσυνδεδεμένος Anaximandros

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Τα καλύτερα έρχονται!
    • Προφίλ
Βρε παιδιά, γιατί τόσο μίσος για τα σκυλάδικα!; Το βρίσκω υπερβολικό! Δεν έχω πάει σε σκυλάδικο που να μην παίζουν μουσικάρες. Όσο για το ηχητικό αποτέλεσμα, είναι καθαρά ευθύνη του αφεντικού του σκυλάδικου και των τραγουδιστών! Δε φταίει το είδος της μουσικής!
Δεν είμαι φαν του σκυλάδικου. Όμως οι μουσικοί που είναι σκυλάδες δεν είναι καλαμπόρτζηδες! Και μη μπερδεύετε τα σκυλάδικα με τις πανηγυροαρπαχτές! Έχουν μεγάλη διαφορά.
Όσο για το ''τρώμε στη μάπα τα σκυλάδικα'', δε συμφωνώ. Γιατί δεν μας υποχρεώνει κανένας να τα ακούμε! Δεν ήρθε κανένας με το κινητό με τα mp3 που να το έχει συνδέσει σε ενισχυτή Marshall 100.000 W και να τον βάλει πάνω απ' το κεφάλι μας και να παίζει σκυλάδικα! Ούτε είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε για διασκέδαση στα μπουζούκια!
Τώρα, Ο Θεσμός ''Πενταήμερη'' στην Ελλάδα είναι κάτι το εντελώς ανοργάνωτο, ξέφραγο αμπέλι και γι αυτό χρειάζεται οργάνωση από τους ''δε μ' αρέσουν τα μπουζούκια'' για να βρουν συνοδό να πάνε κάπου αλλού (που συνήθως είναι δύσκολο να βρεις συνοδό κιόλας για να πας την Πενταήμερη :P). Διαφορετικά, ας κάτσουν ξενοδοχείο. Δεν είναι λύση αυτή η τελευταία, το παραδέχομαι. Τι να κάνουμε όμως; έτσι είναι ο Θεσμός ''Πενταήμερη''!

Αποσυνδεδεμένος Μένια..

• Παλιός
  • Θα λέω ψέματα πως δε θα ξαναφύγω...
    • Προφίλ
    Κάτι που παρέλειψα να αναφέρω. Τα μπουζούκια διαφέρουν από τα σκυλάδικα. Τα ρεμπετάδικα διαφέρουν από τα σκυλάδικα.. τα κουτούκια διαφέρουν από τα σκυλάδικα.. Τα γενικεύετε και τα ανακατεύετε όλα μαζί. Ξέρεις κοριτσάκι μου τι σημαίνει σκυλάδικο; Όχι, δεν έχει να κάνει με τον Πετρέλη και τον Μαρτάκη που λες. Είναι κάτι διαφορετικό και σου λέω πως δεν μου αρέσει κιόλας.

Θες ένα τραγουδάκι που έχει πει η Χαρούλα με την ευκαιρία;   ;D

Δημητρούλα μου,
θέλω απόψε να μεθύσω
και με σένανε
μερακλού μου να γλεντήσω
έλα πάμε στην Ραφήνα αλανιάρα μου
που΄χει ψάρια και ρετσίνα παιχνιδιάρα μου

Θα σου φέρω λατέρνα
κάνε κέφι και κέρνα
τα ναζάκια σου άσ' τα
με τη γάμπα σου σπάσ' τα
κι όλα εγώ τα σπασμένα
τα πληρώνω για σένα

Δημητρούλα μου,
τράβα ένα κρασάκι ακόμα
Βάλ' το κούκλα μου
το ποτήρι σου στο στόμα
ρούφα ακόμα μια ρετσίνα να μεθύσουμε
και το βράδυ, βρε τσαχπίνα, θα γλεντήσουμε

Θα σου φέρω λατέρνα
κάνε κέφι και κέρνα
τα ναζάκια σου άσ' τα
με τη γάμπα σου σπάσ' τα
κι όλα εγώ τα σπασμένα
τα πληρώνω για σένα

Ταβερνιάρη μου,
φέρε μας και κοκκινέλι
κι αγάπη μου
τον καρσιλαμά χορεύει
κούνησε μου το λιγάκι το κορμάκι σου
χτύπα μου το -τικι-τικι-τακ- το τακουνάκι σου

Δημητρούλα μου γεια σου!
πάρτα όλα δικά σου!
τα ναζάκια σου άσ' τα
με τη γάμπα σου σπάσ' τα
κι όλα εγώ τα σπασμένα
τα πληρώνω για σένα

Αυτό Μίκα όμως δεν μειώνει την Χαρούλα, έτσι δεν είναι; Όχι θα μου πεις.. και εγώ θα συμφωνήσω. Αν το έλεγε κάποιος άλλος; Απαράδεκτο, συμφωνείς; ;)
There's a shark in the pool
And a witch in the tree
A crazy old neighbor and he's been watching me
And there's footsteps loud and strong coming down the hall

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
Άλλο λαική μουσικη κοριτσάκι μου, και άλλο γαβ γαβ και νιάου νιάου!! Και ο Λοϊζος έγραψε ''Ελα στην παρέα μας Φαντάρε'', αλλά είναι Λοϊζος!!!! Και όζι Φοίβος και Καρβέλας!!!! Εσύ μου φαίνεται τα γενικεύεις όλα ή δεν ξέρεις τί να πεις!!! Εγώ πάντως ποτέ δεν τα γενίκευσα και αντίθετα η λαική μουσική , δηλαδή η μουσική του λαού όπως είναι τα ρεμπέτικα, την λατρεύω!! Τέσπα....Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.... ::) ::) ::) :P :P

Αποσυνδεδεμένος Μένια..

• Παλιός
    • Προφίλ
    Έχεις πάει ποτέ σε σκυλάδικο κοριτσάκι (σκέτο ;D) ?
Άκου να δεις και βάλτο καλά στο μυαλουδάκι σου. Θα κρατάς απόσταση απο εμένα, δεν θα υπενίσσεσαι πως δεν έχω κάτι να πω και ούτε θα με προσβάλλεις. Γιατί θα σου ξηγήσω και το ρεμπέτικο και ό,τι άλλο θέλεις. Συννενοηθήκαμε; Και ξανά : κοίτα πέρα από τη μύτη σου γιατί μα τους Ιωαννίδες σου με έχεις εκνευρίσει. Βλακεία μου που το συνέχισα.
And a witch in the tree

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Τα καλύτερα έρχονται!
    • Προφίλ
Μένια - Αγγέλα - Μικάκι: το τρίο της συμφοράς!
Βρε κορίτσια, όλο για το ίδιο πράγμα τσακώνεστε και όλο τα ίδια και τα ίδια λέτε. Δεν βγάζουμε άκρη έτσι!

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    Έχεις πάει ποτέ σε σκυλάδικο κοριτσάκι (σκέτο ;D) ?
Άκου να δεις και βάλτο καλά στο μυαλουδάκι σου. Θα κρατάς απόσταση απο εμένα, δεν θα υπενίσσεσαι πως δεν έχω κάτι να πω και ούτε θα με προσβάλλεις. Γιατί θα σου ξηγήσω και το ρεμπέτικο και ό,τι άλλο θέλεις. Συννενοηθήκαμε; Και ξανά : κοίτα πέρα από τη μύτη σου γιατί μα τους Ιωαννίδες σου με έχεις εκνευρίσει. Βλακεία μου που το συνέχισα.

Ακριβώς αυτό...!! Πρώτον χαλάρωσε και κόψε την κόντρα!! Άντε τώρα !! Θα μας την πουν οι συντονιστές και δίκιο θα χουν!! Ξεφύγαμε τελείως την κόντρα!!!! Εγώ είπα την άποψη μου και εσείς πέσατε πάνω μου να με φάτε!!!! Ε και εγώ σας απάντησα!!!! Και δεν με νοιάζει ούτε τί μουσική ακούς ούτε αν μπορείς να μου ξέρεις να μου πεις ποιά τραγούδια έγραψε ο Γενείτσαρης!!!!! Άλλοι δεν βλέπουν μέρα από την μύτη τους!!!! Τώρα μπορείς να με μισήσεις ελέυθερα......!!!

Εγώ δεν απαντάω άλλο σε ανούσιες συζητήσεις..... Εσείς κάντε ό,τι θέλετε!! Καλά δεν το γούσταρα αυτό το θέμα από την αρχή!!Πέφτει το επίπεδο μας με τέτοιες συζητήσεις....!!!!

Αποσυνδεδεμένος Μένια..

• Παλιός
    • Προφίλ
   Καμία συμφορά Anaximandre, όλα καλά. Βλακεία δική μου να εκθέτω έτσι τον εαυτό μου για κάτι άσκοπο και να λογομαχώ χωρίς νόημα. Άι πια.
And a witch in the tree

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
Μένια - Αγγέλα - Μικάκι: το τρίο της συμφοράς!
Βρε κορίτσια, όλο για το ίδιο πράγμα τσακώνεστε και όλο τα ίδια και τα ίδια λέτε. Δεν βγάζουμε άκρη έτσι!

+10000000000
Αναξίμανδρε έχεις απόλυτο δίκιο!! Ρίξαμε κατακόρυφα το επίπεδο ενός είδη ριγμένου επιπέδου τόπικ που δεν παύει όμως να είναι μουσική συζήτηση....!!!
Και εγώ πλέον από τα πολλα που ειπωθηκαν έχασα τον αρχή του μίτου.... :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος Fretwork

• Θαμώνας
  • Φύλο: Άντρας
  • Chuck Norris has two speeds:Walk and Kill.
    • Προφίλ
    • myspace
Εγω δεν χωριζω τη μουσικη σε σκυλαδικα ρεμπετικα εντεχνα(ας γελασω...) κλπ.
Παρτε το χαμπαρι μονο καλη και κακη μουσικη υπαρχει.Υποκειμενικο εντελως το θεμα.
Μου αρεσει death metal Καζαντζιδης Steve Vai κλπ λεμε τωρα...Αυτα για μενα και μονο για μενα ειναι καλη μουσικη.Τα αλλα απλως δεν τα ακουω.
Και μην ξεχνατε οτι σε ολα μα σε ολα τα ειδη μουσικης υπαρχει feeling ακομα και στα σκυλαδικα που κραζετε.Ακουστε
 Τερλεγκα,Χριστοδουλοπουλο κ.α.Απλως δεν σας αγγιζει.Υπαρχουν ομως ανθρωποι εκει εξω που τους αγγιζει.Μην τρελλαθουμε.Σε καθε μα σε καθε ειδος μουσικης υπαρχουν αυθεντικοι ερμηνευτες-συνθετες.
Α και κατι αλλο.
Αν υπαρχει εντεχνο τραγουδι αυτο σημαινει οτι ολα τα αλλα ειναι ατεχνα...?

Αποσυνδεδεμένος Minotaur

• Παλιός
    • Προφίλ
Τι έτσι εύκολα τα παρατάτε;;Γρήγορα στο ρινγκ για μια λασπομαχία ;D
(Ωχ βλέπω τώρα να με παίρνει και μένα η μπάλα) ;D

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ

Αν υπαρχει εντεχνο τραγουδι αυτο σημαινει οτι ολα τα αλλα ειναι ατεχνα...?

Δεν ειπώθηκε ποτέ κάτι τέτοιο ρε φίλε!! Αντιθέτως!! Απλά από προσωπική άποψη δεν μπορώ να θεωρήσω τα σκυλαδικα μουσική!! Θα τρίζουν τα κόκαλα του Χατζιδάκι και του Λοϊζου με αυτά που λέμε ...!! ;D ;D ;D ;D :P :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος Fretwork

• Θαμώνας
  • Chuck Norris has two speeds:Walk and Kill.
    • Προφίλ
    • myspace

Θα τρίζουν τα κόκαλα του Χατζιδάκι και του Λοϊζου με αυτά που λέμε ...!! ;D ;D ;D ;D :P :P :P :P

Υπερβαλλεις...Τεσπα οτι ειχα να πω το ειπα.Εξαλλου αυτο το θεμα εχει χασει προ πολλου τον μπουσουλα.Ciao.

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
+1000000000000
Tώρα , εδώ και πολύ καιρό.... ::) ::) ::) :P :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος Jimi Pap

• Παλιός
    • Προφίλ
Τι έτσι εύκολα τα παρατάτε;;Γρήγορα στο ρινγκ για μια λασπομαχία ;D
(Ωχ βλέπω τώρα να με παίρνει και μένα η μπάλα) ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος schizm

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
Ο Μάνος δεν ήταν εκείνος που είχε καλέσει το Φλωρινιώτη στο Τρίτο Πρόγραμμα; Ακόμα κι ως κίνηση-πρόκληση απέναντι στο συντηρητισμό της εποχής, δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ οι προβλέψεις του μακαρίτη σχετικά με την καρικατούρα-τραγουδιστή, αλλά μονάχα οι προθέσεις του, που ήταν ανέκαθεν ιοβόλες προς όλους εκείνους που πίστευαν στο φονταμενταλιστικό μονοπώλιο της ποιότητας.

Αποσυνδεδεμένος Kiratzoharris

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
Λοιπον εγω δεν ξερω ακιβως τι δεν αντεχω να ακουω.Αλλα δεν αντεχω να δω πολυ ωρα mad,δεν αντεχω να ακουσω για ακθολου ωρα ρυθμο 94,9,δεν αντεχω να πω σε διασκεδαστηριο(σκυλαδικο)οχι μονο της μουσικης που παιζεται εκει μεσα αλλα και λογω αυτης της εμπορικοψαριλο φιλοσοφιας που υπαρχει,δεν αντεχω να βλεπω κοιμησμενους και πιωμενους ανθρωπους 5-6 ωρα το πρωι στην παραλιακη να ψαχνουν ταξι(το πιασατε οκ..),μουσικη που παιζεται σε κλαμπς γενικως(οχι δεν ειναι ανοιχτομυαλια να ακους το καθε ριμιξ και μπιτακι που ειναι φτιαγμενο για να κανει κορμια να λικνιζονται και οι αλλοι να κοιτανε :P), και δεν αντεχω για πολυ ωρα ντεθ μεταλ ή grind κλπ τετοια επειδη θελω τη μουσικη που ακουω να την ευχαριστιεμαι και οχι να προσπαθω να την ακουσω :P
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Τα καλύτερα έρχονται!
    • Προφίλ
Λοιπον εγω δεν ξερω ακιβως τι δεν αντεχω να ακουω.Αλλα δεν αντεχω να δω πολυ ωρα mad,δεν αντεχω να ακουσω για ακθολου ωρα ρυθμο 94,9,δεν αντεχω να πω σε διασκεδαστηριο(σκυλαδικο)οχι μονο της μουσικης που παιζεται εκει μεσα αλλα και λογω αυτης της εμπορικοψαριλο φιλοσοφιας που υπαρχει,δεν αντεχω να βλεπω κοιμησμενους και πιωμενους ανθρωπους 5-6 ωρα το πρωι στην παραλιακη να ψαχνουν ταξι(το πιασατε οκ..),μουσικη που παιζεται σε κλαμπς γενικως(οχι δεν ειναι ανοιχτομυαλια να ακους το καθε ριμιξ και μπιτακι που ειναι φτιαγμενο για να κανει κορμια να λικνιζονται και οι αλλοι να κοιτανε :P), και δεν αντεχω για πολυ ωρα ντεθ μεταλ ή grind κλπ τετοια επειδη θελω τη μουσικη που ακουω να την ευχαριστιεμαι και οχι να προσπαθω να την ακουσω :P

+100000! Στα ίδια!

Αγγέλα

• Επισκέπτης
  Καμία συμφορά Anaximandre, όλα καλά. Βλακεία δική μου να εκθέτω έτσι τον εαυτό μου για κάτι άσκοπο και να λογομαχώ χωρίς νόημα. Άι πια.

Εσύ όμως το ξεκίνησες κοριτσάκι μου! Εσύ το ξεκίνησες:
http://forum.kithara.gr/index.php?topic=30895.msg417203#msg417203   :P
Αλλά  μάλλον ασχοληθήκαμε πολύ με το θέμα... Τέσπα... Μια παρατήρηση έκανα...