Βασικά, εγώ δεν ξέρω πολλά από ηλεκτρική ντραμς. Πάντως, υπάρχουν οι δυναμικές, μπορείς να κάνεις mute το πιατίνι αν το αγγίξεις, μπορείς να βάλεις ό,τι μάρκες πιατίνια θες και φυσικά, είναι ό,τι πρέπει για να παίζεις στο διαμέρισμα με τα ακουστικά ό,τι ώρα γουστάρεις!
Εγώ όμως, παίζω σε κανονική ντραμς (έχω βρει χώρο για να παίζω και μεσημέρι!) και αυτό που έχω να επισημάνω είναι πως όσο τέλεια και να κάνουν την ηλεκτρική ντραμς, δεν πρόκειται να πλησιάσει στο ελάχιστο την κανονική ντραμς. Έχω παίξει σε μία ηλεκτρική ντραμς πάρα πολύ καλή (αυτή του νάκα που έχει γύρω στα 3500 και είναι με 3 πιατίνια 4 τομ και κανονικό χάι χατ και λέει πως δεν περιλαμβάνεται το διπέταλο και ο ενισχυτής) πατενταρισμένη (για να ακούγεται ακόμα πιο φυσική) και σε σχέση με την (άθλια) δική μου κανονική ντραμς, ήταν ένα τίποτα.
'Ντάξει, αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό. Εξάλλου, είμαι και λιγάκι (πολύ θες να πεις

) περίεργος σε αυτά. Μπορεί όντως η ηλεκτρική να είναι πιο καλή απ' ότι έχω στο νου μου ότι είναι. Πάντως, αν είσαι στο διαμέρισμα όπως είπα πιο πριν, βρες ηλεκτρική να κάνεις την τρέλα σου, να σου βγει το απωθημένο!