Ο φίλος μου!!!!

Συγκινούμαι κάθε φορά που κάποιος άνθρωπος κάθεται να ακούσει προσεκτικά τι κάνουμε...νιώθω μεγαλή ευγνωμοσύνη μόνο και για το χρόνο που "έφαγε". Αν καταλήξει να του αρέσει κιόλας τότε πορώνομαι. Σε ευχαριστώ πολύ για το ένδιαφέρον, το χρόνο που έφαγες για να ακούσεις και να μου γράψεις και αυτό το θεώρατο ποστ.

Το lead θέμα που μου λές στο Twisted And Menacing My Stare πίσω από τα φωνητικά στη μέση του κομματιού είναι ουσιαστικά ένα pattern που πατάω συνήθως πάνω στα ακόρντα του riff είτε με την ίδια νότα είτε με καμιά 5η. Συναυλιακό το γ@μήδι...Οι παύσεις μπαίνουν για το λόγο αυτό βασικά. Για να σου δίνουν συνέχεια κάτι που δεν περιμένεις. Σαν κομμάτι ίσως αν τελείωνε μετά το σόλο να ήταν οκ και πιο εμπορικό αλλά έτσι σκεφτόμασταν τότε και δεν μετανιώνω γι'αυτό

Battle Within: Όταν λές βασικό riff εννοείς αυτό που παίζει πίσω από τις φωνές? Δεν υπάρχει παραλλαγή του εισαγωγικού riff..απλά έχει γηπεδικά φωνητικά μετά από τα chorus. Πίσω από τα θέματα ακούγεται μία γυναικεία φωνή που κάνει αυτό που λέμε "αιθέρια" φωνητικά...Είναι αυτοσχεδιασμοί της κοπέλας αυτής ύστερα από προτροπή μου να δώσει ένα στοιχειωμένο αέρα στο κομμάτι. Να σου πώ την αλήθεια σε ελάχιστους που έχουν ακούσει το promo άρεσε αυτή η ιδέα. Αγύριστα κεφάλια είμαστε όμως και δεν του ακούσαμε

, τα γουστάραμε πάρα πολύ. Το αν είναι χιτάκι εξαρτάται από τα γούστα τελικά. Οι μισοί το σιχαίνονται και οι άλλοι μισοί το λατρεύουν. Γράψου στους δεύτερους

The Last Act: Η ιδέα των διπλών riff οπού η μία κιθάρα είναι μισό μέτρο πίσω και μια τρίτη μικρή πάνω από την άλλη στις περισσότερες νότες ήταν δική μου. Την είχα δοκιμάσει παλία (20 χρονών το είχα γράψει αυτό το κομμάτι...ααχχ) στο 4κάναλο του παλιού μας κιθαρίστα κρατόντας όμως τις δύο κιθάρες στην ίδια τονικότητα. Δεν του άρεσε και ούτε και εμένα τότε. Μετά από χρόνια όταν αλλάξαμε line up το θυμήθηκα ενώ μιλούσα με τον άλλο κιθαρίστα μας στο τηλέφωνο και το μουρμουρίσαμε επί τόπου!!!! Μετά έβαλα και τις διφωνίες τις κιθάρας σε τριμητόνια και το φέραμε. Αυτό το κομμάτι τα σπάει!!!
Το αν έχει προσωπικό ύφος είναι πολύ σχετικό...80ίλα μας ανεβοκατεβάζουν πολλοί. Εσύ βέβαια βλέπω από εδώ μέσα ότι έχεις ακούσει μερικά πράγματα ιδιαίτερα οπότε είναι τιμή μεγάλη να μου λές ότι βρίσκεις προσωπικό ύφος...ΤΗΑΝΧ
Τελικά σου άρεσε η φωνή ε??? Μου έκανες και τον δύσκολο....

Τον ήχο στα σόλο δεν τον ψάξαμε κάν (μαλ***α!!!!) και ουσιαστικά χρησιμοποιήσαμε τον ρυθμικό μου ήχο με περισσότερο γκάζι. Στο πρώτο κομμάτι έχουμε διαφορετικό ήχο γιατί το έκανε ο άλλος κιθαρίστας...Από δω και πέρα θα σολάρει περισσότερο αυτός γιατί με "έχει".
Η μίξη που ακούσε είναι rough. Πρόσφατα κάναμε άλλη που ακούγεται πολύ πιο καθαρή. Αν βρούμε εταιρία θα την ακούσεις κάπως.
Φίλε μου εύχομαι ότι καλύτερο για την μπάντα σου. Μόλις έχεις κάτι έτοιμο πες μου. Αν θές να μου πέις λεπτομέρειες για σας στείλε pm.