Πάλι παρεξηγήσατε, όπως συνήθως.....
Δεν είπα τον αλχημιστή φλώρο ούτε ότι εσείς βγάλατε τα συμπεράσματα ότι τον έβγαλα εγώ. Και εγώ πάω σχολείο και παίρνω τα βραβεία μου και έχω τη χωρίστρα μου (όχι ακριβώς όπως το καταλαβαίνεται, και είναι εκεί που πιαστήκατε όλοι. Οταν λέω χωρίστρα εννοώ κανονικά μαλλιά ενός άντρα, δηλ. κοντά ομοιόμορφα ευπρεπή. Είναι το στανταρ που θέτω αυτό, γιατί πάω με τα νερά του κόσμου που θεωρεί έναν κανονικό άντρα, αυτόν που έχει κοντά ομοιόμορφα μαλλιά). Απο ότι κατάλαβα ο alchimistis δεν έχει μακρια μαλλιά, άρα είναι "κανονικός" άνθρωπος όπως το λέει ο ίδιος, γιαυτό και είπα ότι έχει "χωρίστρα". Εξάλλου ξέρετε εσείς κανένα νέο με πραγματική χωρίστρα με τη κανονική έννοια της λέξης.
Fighter μη βάζεις λόγια στο στόμα μου. Δεν είπα ότι κρατάει τη βίβλο και δε είπα ότι είναι "φλωράκος". Ότι είπα το είπα γιατί ο alchimistis κάπου νομίζω λέει ότι οι μεταλλάδες είναι εμπορικοί και σατανιστές και μακρυμάλληδες και και και.....
Νόμος "Δράσης-Αντίδρασης"-Νόμος του Νεύτωνα
Και για να ξεφύγουμε λίγο γιατί πάλι κολλήσαμε θέλω να συμπληρώσω τα εξής:
Ο Κατσούλας είναι ένας ευπρεπής μή μεταλλάς και μη μακρυμάλης κύριος που είναι δηλωμένος σατανιστής και έχει κάνει εγκλήματα. Όπως και ο Δημητροκάλης. Τώρα είναι στη στενή.
Οι άλλοι που είναι έξω και παίζουν μουσική μεταλ με φόντο τη πεντάλφα, μπορεί να είναι σατανιστές και να θέλουν να περάσουν μυνήματα αλλά είναι στη κρίση σου αν θα τα πάρεις.
π.χ. Ο King Diamond είναι σατανιστής το έχει πει, και μέσα στα τραγούδια του λέει ότι πρέπει να λατρέψουμε όλοι το σατανά. Μαγκιά του και καλά κάνει. Τώρα είναι στη κρίση σου αν θα λατρέψεις αυτόν που σου λέει. Αμα θες ναι, αμα δε θες όχι. (προσοχή: δεν είπα "Αμα είσαι μαλ**ας ναι, αμα είσαι λογικός όχι" γιατί όσοι πιστεύουν δεν είναι μαλ**ες ούτε παράλογοι, εμείς τους κάνουμε έτσι)
Το σίγουρο και αυτό είναι που πρέπει να καταλάβεις καλά είναι ότι κανείς δε σε πιέζει για τίποτα. Άμα θες πήγαινε να μονάσεις στο άγιο όρος άμα θες άκου ελληνική pop μουσική, άμα θες άκου "σατανιστική" μουσική, άμα θες άκου "σατανιστική" μουσική και γράψε εκεί που ξέρεις τα μυνήματα που λένε. Δικό σου το θέμα. Δε σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσουνε να μπλέκουνε θρησκείες, επειδή ενοχλούνε εσένα και το 95% του κόσμου.
Δόξα το Θεό (ποιό Θεό?) υπάρχουν μεταλλάδες και δε πρόκειται να εκλείψουν, έχουν ξεφύγει ευτυχώς από το κόλλημα με τα θεία, και ακούνε και υποστηρίζουν με μένος αυτό που εκείνοι διάλεξαν.
Και κάτι άλλο.
Λες ότι ο σατανισμός είναι επικύνδυνη αίρεση και να μη δίνουμε στους σατανιστές δικαιώματα. Έχεις διαβάσει τη βίβλο του χριστιανισμου? Υποθετώ πως ναι. Και εγώ την έχω διαβάσει. Έχει διαβάσει τη βίβλο του Σατανισμού του Lavey? Υποθέτω πως όχι. Ούτε εγώ. Πως μπορείς τότε να τους κατηγορείς χωρίς να τους έχεις καν ακούσει, να ακούσεις τα πιστεύω τους?? ("σιγά μη κάτσω να τους ακούσω κιόλας, εδώ θα με σφάξουνε...") Εγώ δε τους βρίζω ούτε τους δικαιολογώ. Όπως και με την 17Ν.