το θεμα ειναι, θα μπορουμε εμεις οι ιδιοι να βγουμε στη σκηνη να παιξουμε κιθαρουλα κ να τραγουδησουμε? Δεν εχω καταλαβει ακριβως...
Η απλα για καφε θα παμε εκει?
Ποιοι θα φερουν κιθαρες αν οντως ειναι να παιξουμε παραλληλα? Μην εχουμε μια στιγμη 20 κιθαρες στο μαγαζι... Εγω παντως διατειθεμαι να κουβαλησω την κλασσικη μου.
Το εγραψα στην αρχη του θεματος αλλα δε με πειραζει να το ξαναγραψω...Θα ξεκινησουμε κατα τις 11-12 πμ με χαιρετουρες (επιβαλλεται), με καφε ποτο η οτι γουσταρει ο καθενας (οι τιμες ειναι καφενειου) και θα συνεχισουμε με τι αλλο...Κιθαριες ατελειωτες με τραγουδι και χορο

Φιλε figaro καλυτερα να εχουμε καμμια δεκαρια κιθαρες παρα καμμια,οποτε φερε τη κλασσικη σου...
Φιλε dshakes υπαρχει ενα μικρο παλκο ,που εγω προτεινω να το χρησιμοποιησουμε ετσι για να δωσουμε μεγαλυτερο ενδιαφερον στα παιδια που θα παιξουν....
Τωρα πως θα παιξουμε (ενας-ενας η ολοι μαζι),τι θα παιξουμε και τετοια..μη τρελλαινεστε ...χαλαρα..και θα γινει χαμος...
Απο συμμετοχες εχουν δηλωσει μεσω του φορουμ περιπου 18 ατομα.Αν τους βαλεις Χ2 τους περισσοτερους γινονται περιπου 30.Εκτος απο αυτους μεσω του chat μου εχουν πει 5-6 οτι θα ερθουν,συν καποιους αλλους (κολητοι κα) συνολο περιπου 40!!!
Μακαρι να ερθουν και αλλοι...τεσπα οποιος θελει να ερθει θα ερθει αλλιως... θα προσπερασει

Λεπτομερειες ,διευθυνση τηλ κ.α στο επομενο post...