Λοιπόν. Στην Γ. Αγγέλου αυτό που λες λέγεται Απόλλωνας. Είναι σε ένα ημιυπόγειο, κάτω προς την Παπαναστασίου. Καλός μάστορας, καλός επίσης και σε επισκευές, αλλά λίγο αλμυρός για επισκευές.
Εγώ θα πρότεινα και μερικά ακόμη.
Ο Σταύρος Παλάβρατζης, που έχει το μαγαζί "Νότα" στον Εύοσμο, στην Ολυμπιάδος (79 αν θυμάμαι καλά, γιατί πρόσφατα πήρα από εκεί μπουζούκι). Το μαγαζί είναι λίγο χύμα μέσα, δεν μοιάζει ακριβώς με μαγαζί θα έλεγα, αλλά σαν μάστορας και ο Σταύρος και ο συνέταιρός του ο Στέλιος είναι πολύ καλοί, τολμώ να πω ίσως οι καλύτεροι αυτή τη στιγμή στην πόλη.
Ο Ηλίας Παλάβρατζης, έχει το μαγαζί "Καμπάνα", πάλι εκεί γύρω στην ίδια περιοχή (έχουνε μεταξύ τους κάποια συγγένεια αλλά αυτό δεν μας ενδιαφέρει). Καλός μάστορας και αυτός, δουλεύει πολύ και αυτός τις παραγγελίες.
Ο Δεκαβάλλας, το μαγαζί του οποίου είναι πίσω από την Καμάρα, στην Φιλίππου κάπου. Ένας από τους καλύτερους μάστορες ήταν ο παππούς ο Κώστας, τώρα το δουλεύει ο γιος το μαγαζί κυρίως, καλός μάστορας και αυτός, αλλά όχι σαν τον πατέρα (τουλάχιστον όσα παλιά μπουζούκια Δεκαβάλλα είδα, φυσάνε). Το εργαστήριο του Δεκαβάλλα είναι κάπου στην Πατριάρχου Ιωακείμ, απέναντι από τις ταβέρνες "Τζοβαέρι" και "Κιβωτός των Γεύσεων". Ο παππούς ο Δεκαβάλλας ζει σημειωτέον.
Τώρα υπάρχουνε και άλλα μαγαζιά στην πόλη που μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις σου. Ένα καλό μαγαζί που έχω τώρα στο μυαλό μου, είναι η Ξυλοφωνία, έχω την εντύπωση ότι ο τύπος εκεί φτιάχνει, είναι εργαστήριο δηλαδή. Δεν είμαι σίγουρος όμως και δεν παίρνω θέση. Επίσης έχω τώρα και άλλα 3-4 στο μυαλό μου, αλλά δεν θυμάμαι τα ονόματά τους. Το ένα που επισκέφτηκα πρόσφατα είναι στην Τούμπα, λίγο πιο πάνω από το studio του Νίκου Παπάζογλου. Δεν θυμάμαι όμως ούτε δρόμο, ούτε πώς το λένε. Πάντως εκείνος είναι καλός μάστορας (αν θυμηθώ αύριο θα σου το γράψω και αυτό).